OneNote a lista, öt módon, hogy könnyű használat

OneNote a lista, öt módon, hogy könnyű használat

És használja a OneNote részeként az irodai programcsomag a Microsoft? Elektronikus notebook nagyon hasznos rögzítésére és tárolására információt és számos más nagy jellegét. Például lehet, hogy végezzen listákat és szervezi a leginkább, hogy sem egy idő-menedzsment. Megértjük, hogy hogyan.Billentyűkódokkal

Mint minden alkalmazás, a OneNote saját „hot key”, a leggyakoribb, amely könnyen megjegyezhető. Így a Ctrl + 1 kombinált, a bal az aktuális sort vagy a bekezdést tűnik üres dobozt - négyzetet kitöltésére kullancs. Nyomja ugyanazt a kombinációt, töltse négyzetet csóka (amikor a harmadik megnyomásakor négyzetet eltűnik), vagy elhelyezi vagy távolítsa el a négyzetet, akkor egyszerűen kattintson.

OneNote a lista, öt módon, hogy könnyű használat

Hasonlóképpen más számokat dolgoznak együtt a Ctrl billentyűt. Tehát tedd le a Ctrl + 2 csillag ikonra, hogy lehet használni a fontos jegyzeteket, beleértve a listán, és a Ctrl + 3 hozzá egy kérdőjel.

Ezek az elemek az úgynevezett címkéket. Ők is elérhető a ribbon menü segítségével a lap „Home” és a régió „címkék”. Különösen ide kattintva a „Search tags”, akkor kap egy listát az összes bejegyzést jelölt tag, vagy más módon.

Ezen túlmenően, a kombináció a Ctrl + w létre egy felsorolás, amelynek használata, valamint a négyzetet a jelölőnégyzetek és felhívja a figyelmet a lehet elég elegendő a teendők.Files kéznél

Gyakran előfordul, hogy nehezen emlékszik, hol volt mentve egy adott fájlt, különösen, ha már hosszú ideje. OneNote ajánlatok nem zavarja ebben a tekintetben, és azonnal beágyazni fájlokat jegyzettömb bejegyzést. Különösen fontos, ha a to-do lista a jövőben használni kívánt konkrét fájlokat a készüléken.

OneNote a lista, öt módon, hogy könnyű használat

Kommunikálni Outlook

Önmagában OneNote egy nagyon hasznos megoldás, de együtt a mail kliens Outlook válhat még működőképes. Találkozót hoz létre az Outlook naptár, felveheti őket a felvétel egy notebook, a „Melléklet a találkozó.” Ugyanakkor megjegyzi, egyaránt lehet személyesen a tiéd, és valamennyi résztvevő számára.

OneNote a lista, öt módon, hogy könnyű használat

Ezen túlmenően, találkozók és feladatok létrehozott e-mail kliens a Microsoft, szintén kapcsolódik a OneNote alkalmazást. Ebben az esetben jelölje meg a feladatot, kész lehet közvetlenül az elektronikus notebook. A OneNote feladatok Outlook kényelmes létrehozásához szalagot a menüt „Home” terület „címkék”, és kattintson az „Outlook feladatok” (így beállíthatja a megfelelő időpont a feladatmegoldás).

Ne feledkezzünk meg a feladatot

Talán a fő probléma a papír a teendők az, hogy sor kerül. Legyen megjegyzi, matrica, vagy csak egy levél papír. És mindig van esélye a vesztes nyilvántartások vagy vigye magával, ha kell.

OneNote a lista, öt módon, hogy könnyű használat

Megjelenése OneNote

Normál nézet OneNote egy kényelmes formában biztosítja az Ön számára a hozzáférést a telefonkönyvben, és rögzíti azokat, nincs-e túlterhelve felesleges információkat. Azonban dolgozik listák esetekben a teljes feltérképezése valamennyi szakasz lehet egyszerűen felesleges.

OneNote a lista, öt módon, hogy könnyű használat