OneNote ingyenes letöltés

Tudomásul veszi az új generációs minden operációs rendszerhez.

OneNote - szoftver notebook rendezésére személyes információkat, és jegyzeteket. Ez a termék a Microsoft.Mindenféle elektronikus notebook, a szervezők segítenek koncentrálni, hogy reagáljon, hogy mi történik, és gondolkodni. Jellemzően kisalkalmazások könnyű, kényelmes nehézkes. Van egy megfelelő eszközkészletet gyors felvétel. Figyelem a részletekre, és mindig kéznél van. Nincs kivétel, és a OneNote.

OneNote -, hogy ez a program?

Ez azt jelenti, hogy nyugodtan lehet használni a mobil eszközök, a személyi számítógépek és mindenféle laptopok. Utility néz ki, mint egy üres lap - a munkaterületre. Ez használ felhő technológia. Ezért a megjegyzéseket folyamatosan szinkronizálja, és mindig rendelkezésre áll, bárhol is van.Ezen felül, akkor lehet osztani a barátok és munkatársak folyamatosan informáljuk őket. Egyéni feljegyzések, az ülések jegyzőkönyvei, jegyzetek, feladatok gyakorlati és még sok más - mind könnyen bocsátani a szükséges személyek száma. Ehhez egyszerűen kattintson a „Megosztás” gomb.

Az a lehetőség, OneNote

A különlegessége ennek az eszköz, hogy van egy hatalmas területen a lehetőségek:

Végül hozzáteszem, hogy lehet letölteni OneNote a Windows 7. annyi érdekli ez. Ez a program fog futni számos operációs rendszeren, egyszerűen válassza ki a listából.

OneNote ingyenes letöltés