Online fizetés adók - az interneten keresztül, a takarékpénztár, a hitelkártya és egyéb szolgáltatások

Online fizetés adók - az interneten keresztül, a takarékpénztár, a hitelkártya és egyéb szolgáltatások
Nemrégiben az elektronikus formában beérkezett és feldolgozott egy csomó információt a különböző internetes források. Nem meglepő, hogy most elérhetővé vált a lehetőséget, hogy mindenféle elektronikai készpénzforgalom, és gyakran meg is teszik jutalék nélkül.Ez nem csak az internetes vásárlás. hanem a fizetési közüzemi és egyéb szolgáltatások. Ahhoz, hogy ezt a listát nemrég hozzáadott és a kifizetések különböző adókat.

A használatának előnyei Internet szolgáltatások

A legfontosabb előnye, hogy a fizetési különböző kifizetések az interneten keresztül - ez a sebesség. A második helyen - nem kell, hogy hagyja otthon az időt nem úgy, hogy az adó, valamint a könnyen hosszú sorok.

A legtöbb ember húzta fel utoljára adófizetés miatt nem hajlandóak vagy idő hiányában a fárasztó várakozás. Fizetés az interneten megoldja ezt a problémát nem több, mint két vagy három percig. Ezen kívül számos fontos előnye a távoli pénzátutalás:

 • Biztonság. Rendszer, amely a pénzátutalás, teljesen minősített, amely garantálja a vételár megfizetése a jobb folyószámla.
 • Elérhetőség. Fizetsz adót a nap bármely szakában és bármely napján, beleértve a nyaralás.

Ki és milyen adókat lehet online fizetni?

Van többféle adófizetés, amelyekre távoli fizetés:

 • Gépjárműadó, vagy ahogy nevezik másképp - adó járművekhez.
 • ingatlanadó.
 • Földadó (standard a föld vagyonadó).
 • Jövedelemadó (formájában 2-PIT).

Lehetőség adófizetést az interneten biztosítja, hogy minden természetes személy, aki az adófizetők. Továbbá, pay lehet egyéni vállalkozó, valamint LLC.

Leírás Service FNS honlapján

Online fizetés adók - az interneten keresztül, a takarékpénztár, a hitelkártya és egyéb szolgáltatások
A weboldalon a Szövetségi Adóhivatal nemrég megnyitott szolgáltatást. amely lehetővé teszi az egyének, hogy időben adófizetés.

Van egy világos és még az alapvető felület, amely leegyszerűsíti a fizetési folyamatot, biztosítva nincs probléma a keresési és információkat is.

FNS szolgáltatás lehetővé teszi, hogy az adófizetők, hogy hozzon létre bevételek jövőbeli fizetési föld, ingatlan, vagy gépjármű adó, míg a hatósági HUN (egy adó közlemény).Is, akkor létrehozhat egy fizetési mód jövedelemadó az egyének és a kifizetések mindenféle szankciókat, ha az adóhivatal nem volt időben segítséget 3-gödör.

Ez ugyanaz a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy különböző bevételek tartozások egyének és azokat egy nyomtatványt a későbbi kifizetés bármely szervezet készpénzes fizetés vagy befizetést speciális online rendszerek, a jól ismert bank, melynek vezetői aláírták a szerződést a szövetségi adó Szolgálat.

Lépésről lépésre távoli adófizetési

Az egyének

Meglepő, de ez az egyének férhetnek hozzá a kifizetést az adóhivatal jelentést. Visszafizetni az adósságot, akkor, de még meg kell látogasson el az iroda az adó szolgáltatás, hogy a fizetési nyugtát, hogy tud nyomtatni fizetés után.

Fizetési térjen be egy az alábbiakban ismertetett szolgáltatásokat. Vegyünk egy néhány példa a fizetési két különböző fizetési rendszerek: Sberbank Online és Yandex. Pénzt.

Az első lehetőség, hiszen a design át kell menni egy egyszerű regisztráció a személyes fiókot rendszer annak érdekében, hogy a bejelentkezési név és jelszó a későbbi használat (az azonosító csak akkor érhető el a bankautomaták a Takarékbank) azok számára, aki birtokolja a Takarékbank hitelkártya fog tenni.

Van egyfajta regionális rendszer, amely az adófizetési sablonokat. Úgy tartják az egyik legnehezebb, mert ahhoz az input a részleteket, amelyek nem csak a kezdők, hanem a tapasztalt felhasználó könnyen összezavarodnak.

Erőforrás felhasználók Yandex

  1. Meg kell nyitni a hivatalos honlapján a Yandex.
  2. Kattintson a „Pay a nyugtát.”
  3. A megnyíló ablakban válassza ki a kívánt paramétereket fizetés: típus, faj, régió, a nevét az adóhatóság és OKATO.
  4. Adja meg a nevét és a tényleges tartózkodási helye. Ha a lakóhely és a lakóhely különbözőek, meg kell adni csak az a hely, amely a lakóhely időpontjában az ügylet.
  5. A nyitott vonal bemenet kell fizetnie az összeget. Meg kell bevezetni, figyelembe véve díj (százalékos apró betűs vonal alatti input), mint általában, nem több, mint 30 rubelt az átlagos fizetés.
  6. Befizetés igazolása.

Online fizetés adók - az interneten keresztül, a takarékpénztár, a hitelkártya és egyéb szolgáltatások
Ha itt az ideje, hogy elkezd egy üzleti cégbejegyzés - többet megtudni a adóűrlapokat LLC.

Az egyéni vállalkozók

 1. Látogasson el a helyszínen a Szövetségi Adóhivatal.
 2. Miután kiválasztottuk a műveletek (fizetési típus) helyszínen irányítja a felhasználót, hogy a szolgáltatás oldalán, amellyel a szerződést (gondoljunk Sberbank) kötöttek.
 3. Meg kell adnia a személyes szekrény beírja a felhasználónevét és jelszavát.
 4. Válassza ki az elemet „kifizetések és átutalások”, akkor - „minden kifizetést és átutalást.”
 5. Ezután ki kell választani a megfelelő adóhivatal. Ügyelni kell arra, hogy adja meg adatait a címzett és a saját, és egy hitelkártya a számlán elegendő fedezet.
 6. A címzett egyaránt megtalálhatók a nevük és INN.
 7. Szeretnénk megerősíteni fizetési kék nyomtatott, az elektronikus formátumban.
 8. Írja be a nyitott ablakon egyszeri jelszót SMS-üzeneteket.
 9. Az információ jelenik meg a képernyőn, hogy a fizetés sikeres elvégzése.

Jogi személyek esetében

A jogi személyek elve távoli adófizetés hasonlít a VI. Az egyetlen különbség a választott adó vagy illeték kiszabása és a fizetendő összeg.

Általánosságban, a vállalkozók és az online fizetési cég az interneten egy kényelmes módja annak, hogy időt takarítson meg. A rendszer automatikusan küld egy jelentést kifizetések az adóhivatal, amely teljes mértékben megoldja a problémát a leállás adóellenőrzési vonalak.

Lépésről lépésre útmutató azok számára, akik szeretnék kihasználni az adó szolgálat honlapján.