Ország házak saját kezűleg neked kényszerből

Az álom sok polgár - egy gyönyörű kis házat vidéken, ahol ne kerülhessen ki a nyüzsgő, menedéket a hőség, úgy érzi, a forró aszfalt helyett kellemes frissességet a föld a lábuk alatt. De csak nem rendelkezik ezek az álmok kap valódi végrehajtására, úgy tűnik, hogy a nyári ház - és ez nehéz, költséges és időigényes. Valójában -, hogy építsenek egy vidéki házban kezük elég könnyen.Ország házak saját kezűleg neked kényszerből
Ország házak saját kezűleg neked kényszerből

Egyszerű és kényelmes vidéki ház az erdőben

terű térA helyszín kiválasztása a jövőben egy vidéki ház - nem az idő elhamarkodott döntéseket, mert a hely nem annyira. Kifinomult illetékes tervezés segít arra, hogy minden darab földet a lehető leghatékonyabban. Még annak ellenére, hogy ez a föld, meg kell, hogy megfeleljen egy sor követelményt, hogy ellenálljon a minimális távolság:

  • az utcáról - 5 m
  • Vezetői irányban - 3 m
  • egy szomszédos részén - 3 m

Nem gondoljuk azt a lehetőséget, alföldi - ott fog felhalmozódni a víz. Optimális - a legmagasabb pont a terület az északi (észak-nyugati) része.

A projektek a kis falusi házak

Figyelembe véve a tipikus projektek házak, könnyű észrevenni, hogy a vitathatatlan kedvence - egy emeletes épület cherdakom.Eto bevált változata egy vidéki házban, és akkor tagadhatja hozbloka, mert berendezések és háztartási kellékek tárolhatók a padláson.

Ország házak saját kezűleg neked kényszerből
Ország házak saját kezűleg neked kényszerből

A projekt egy egyszintes nyaraló