Ország házat a nyári

Ország házat a nyári
Tölteni a nyár egy fülledt és poros város - a kilátás nem biztató. Van egy nyaralás helyszínen nagyvárosi lakosok, ez nem csak egy szeszély, ez - egy alapvető szükségszerűség.Ország birtok igényeit minden család. Ez a tiszta levegő, a termesztett gyümölcsöket és zöldségeket saját kezét, communing természet és a fizikai tevékenység, amely gyakran hiányzik a lakosok nagy városok.

Készítsd el a saját üdülő, és nem az adósság, mint selymek - nem könnyű feladat. Igyekszünk jó tanácsot adnak, milyen sorrendben meg kell építeni egy nyaraló, és ebben az esetben a megtakarítás érdekében „vér”.

Ország házat a nyári

A választott anyag egy vidéki házban

Építs házat lehet tenni a különböző anyagok - fa, Gazbeton, tégla, terméskő, hab beton. Az anyagválasztás kapcsolódnia kell a pénzügyi kapacitásának és funkcionális célja az ország házában. Ha azt szeretnénk, hogy mentse az építési, és nem tervezi, hogy él a házban télen, javasoljuk, hogy építsenek egy fa - frame házat. Az építkezés lesz szükség, hogy egy hónaptól három, attól függően, hogy mikor tud költeni építése.

Válogatás a hely, a ház és a felkészülés a projekt

Hely otthon kell biztonságos, száraz és optimálisan írt a helyi táj. Ma már sok cég, amely hajlandó a szolgáltatásaikat, hogy megtervezzük a projekt a jövőben házat. Ebben az esetben, akkor a terve egy háromdimenziós kép, és figyelembe kell vennie valamennyi kérését és kívánságát.

Az alapítvány - az alapja az egész ház

A tanácsom az, hogy ne szabad pénzt és időt az alapítvány - az alapítvány a házat, és annak ereje függ az erőssége az egész házat. Az alapítvány egy fa - frame ház használható oszlopos. Szerint a pénzügyi költségek pontalapozás legolcsóbb, a nehezebb minták jobban kihasználni szalag alapítvány vagy egy alapítvány csavaros cölöpök.
Ha idővel azt tervezi, hogy szigeteljük a házat, és ennek megfelelően, hogy nehezebb a szerkezet a win-win lehetőséget fog szalag alapja.
Gyártási egyszerű kezdeni hogy a zsaluzat rétegelt lemezből vagy táblákon és intézkedik kavicságy 30 cm vastag. Meg kell telepíteni a kavics pad merevítőtok a jövő építése. Akkor folytassa casting betonalap. Egy nagy ház alapítvány kell megszilárdulni legalább egy évig, egy egyszerű falusi ház elég egy hónapra, ha van egy meleg, száraz időjárás, meg kell önteni az alapítvány vízzel legalább egyszer egy nap.

anyagok Ház

A ház kialakításakor akkor azt az összeget az építőanyagok, hogy szükség lesz. Anyagokat kell vásárolni a készlet, ha a többlet marad, akkor mindig jól jön a nyári ház, és a hiányzó anyagokat akkor kell csinálni egy további járat és a kiégett üzemanyag. Amikor az összes megvásárolt kell feldolgozott fa korrózió és gombaellenes oldatok, hogy lehet kapni a barkácsáruházakban.

Frame ház - a támogatás

Tehát, az alapítvány „érett”, és tudjuk folytatni az építési frame házak. Brus, ahonnan a keret lesz rögzítve együtt vas sarkokkal. Állványos szerelésre, akkor szüksége lesz még néhány ember (legalább 4).

A tető a házamból

Miután a tetemet kell eljárni, hogy a telepítés a tetőn. Ha úgy dönt, hogy nem egy nyári ház, a tető nem szigetelik. Egyenes rácsos rendszer és a szarufák rögzítse léc. A szelemen építési egymásra film, amely megvédi a házat a felesleges nedvességet. Amikor a film alkalmazzák, a bevonat folytassa a vas tető, hullámos tetőfedő lemezek, pala, fém (minden attól függ, hogy mennyit hajlandó fizetni).

védi falak

Hogy megvédje a külső felület a fal, a fa kell fedni védő festék vagy olaj. Ellenkező esetben néhány éven belül, a fa lesz fekete rothadás.

Vezeti és üríti a vizet

Belső Lakásdekoráció

A kezdéshez telepítéséhez ablakok és ajtók. Ezt követően meg kell határozni a padló (ha azt tervezi, hogy használja a házat csak a nyári idő, akkor nem szigetelik a pincében). Padlólapok kell feldolgozni keverékek vagy korrózió a külső festék használt olajat.

Legyen világosság

Amikor a ház készen áll - a villamos vezetékeket. A faházak minden huzalozás helyezni egy műanyag kábel - csatornákat. Világításra, akkor szükség van egy kábel keresztmetszete 1,5 mm, hogy távolítsa el a vezetékeket, hogy aljzata van, használja a kábel keresztmetszete 2,5 mm.

Amikor a ház teljesen készen áll a használatra, akkor úgy érzi, nem csak a tulajdonos az elővárosi ingatlan, hanem egy igazi férfi, aki tehet valamit a kezüket. Hagyd, hogy a nyaraló kapsz felejthetetlen benyomások, jó pihenést és jó egészséget.

Faluház két hétig

Ahhoz, hogy épít egy vidéki házban a kezüket egyszerűen

Ország házat a nyári

Egyszerű és kényelmes vidéki ház az erdőben

terű tér

A helyszín kiválasztása a jövőben egy vidéki ház - nem az idő elhamarkodott döntéseket, mert a hely nem annyira. Kifinomult illetékes tervezés segít arra, hogy minden darab földet a lehető leghatékonyabban. Még annak ellenére, hogy ez a föld, meg kell, hogy megfeleljen egy sor követelményt, hogy ellenálljon a minimális távolság:
  • az utcáról - 5 m
  • Vezetői irányban - 3 m
  • egy szomszédos részén - 3 m

Nem gondoljuk azt a lehetőséget, alföldi - ott fog felhalmozódni a víz. Optimális - a legmagasabb pont a terület az északi (észak-nyugati) része.

A projektek a kis falusi házak

Figyelembe véve a tipikus projektek házak, könnyű észrevenni, hogy a vitathatatlan kedvence - egy emeletes épület cherdakom.Eto bevált változata egy vidéki házban, és akkor tagadhatja hozbloka, mert berendezések és háztartási kellékek tárolhatók a padláson.

Ország házat a nyári

A projekt egy egyszintes nyaraló

Ország házat a nyári

A projekt egy egyszintes nyaraló

A ház lehet csatolni terasz - a nyáron lehet használni, mint egy étkező. Két szintes lakások gyakran kap, anélkül, hogy felveti a „tiszta”, a második emeleten, hogy felkészítse a tetőtérben helyett. Ezután az első emeleten, meg tudja tervezni a konyha és nappali, az emeleten - egy privát hely (szoba) üzemeltet.

Ország házat a nyáriProject haza egy loft és egy kis terasz

! Tip mennyit takaríthat meg a fűtési rendszer - még a legszerényebb aránya telepítése klasszikus (kazán, csövek és radiátorok) számlák 15-20% -a teljes költségvetést. Ha építeni egy kis vidéki házban a kezüket, ahol állítólag élni csak „szezon” (késő tavasszal - kora ősszel), majd melegítéssel rossz időjárási kaphat elektromos vagy infravörös fűtőtestek.

Nagyon kapós előre gyártott házak - igénytelen, látszólag monoton parallelepipedonok tető változott építészetileg érdekes szerkezeti terv, egy jobb elrendezés, egy / két szinten.

Ország házat a nyári

Storey nyaraló csapat

Ország házat a nyári

Storey vidéki ház tetőtér és padlástér

Veszel a fajta épület tervezője, az ország háza könnyű felállítani, és csak az alapvető ismereteket az építés. A lényeg az, hogy általa szolgáltatott minden rendszerek - elektromos, szellőzés, klíma, folyóvízzel. Ez segít elkerülni a sok hiba, amelyet a kezdő, aki úgy döntött, hogy egy vidéki házban a kezüket.

Ország házat a nyári

Két szintes panel ház

Ország házat a nyári

A kétszintes ház előregyártott

Összecsukható tájház hosszú nyaralás a családdal vagy barátokkal, akkor nagyobb területen lehet egy vagy két szinten, javított design. Ez a ház részét képezi a technikai szoba, konyha, mosdók és egy fürdőszoba, felszerelt fűtés, szellőzés, klíma, felszerelt villany.

Ország házat a nyári

Egy kis egyemeletes nyaraló

Ország házat a nyári

Egyszerű szerelés nyaraló

A kabin lehet felszerelni fűtés, mosogató, munkalap, akasztós polcok, zuhanyfülke, a szükséges vízvezeték. A telepítés után az ország ház nem igényel további javítási munkák, az üzemkész.

Ország házat a nyári

A kompakt két szintes családi ház

Ország házat a nyári

Egyszerű szerelés és kényelmes vidéki ház

Ország házat a nyári

Ahhoz, hogy ez - nem jelenti azt, rosszabb

fektetné

Típusának kiválasztása alapítvány közvetlenül kapcsolódik a választott anyag, amelyből a ház fog épülni, valamint magasságát. Light House (kerek fa, fűrészáru, keret és moduláris) épülhet az oszlopos vagy spirális alapítvány, nehéz (tégla, beton, kő, beton blokkok) és kétszintes házak igényelnek könyvjelzők sávalap (opcióként - a csapat az RC-egység) a kerületük mentén, és a tartófalak otthon.

Ország házat a nyári

Példa oszlopos alapjait

Ország házat a nyári

Csavaros cölöpök az alapítvány a csavar

Ország házat a nyári

Ready csavar alapítvány

Ország házat a nyári

Osztályozása szalag alapítványok

Ország házat a nyári

A sematikus kép az alapítvány

Fontos tudni, hogy a mély talaj fagyasztás - az alapítvány meg kell határozni az e szint alatt, figyelembe véve a szintet, amelyen feküdni a talajvizet.

Ország házat a nyári

Alapjai alapozás szintjén talaj fagyasztás

Az alagsorban részét kell rendezni vízszigetelés szintje 0,2-0,5 m-rel a talaj. Ha a talaj elég száraz (homok), mint az esztrich lehet cement-homokos csatoló 2-4 cm vastag, hogy nedves talaj a tetején egy tie szóló kátránypapír szükség -. A két réteget. Mint lehetőség - száraz esztrich tetőfedő anyag lehet ragasztani forró ragasztó. Vízszigetelés rendezése alatt várható szintje könyvjelzők emeleti gerendák.

Tipp Az alagsorban, szellőztetni a föld alatt, hogy a kis lyukak, ami lezárja a védő háló.

Kerek lábazat vak terület létre, szélessége - legalább 70 cm-es (ez túl kell nyúlnia távolabb, mint az eresz túlnyúlás), amelynek egy kis lejtőn irányított a falak, a ház. Ehhez eltávolítja a felső réteg a föld, öntött agyag (homok), a tetején - egy réteg kavicsot (sóder, tört tégla) és betonnal (hengerelt aszfalt).

Ország házat a nyári

Típusú készülékek burkolólapok

Ország házat a nyári

Ready otmostka csempézett

A padló és a falak

padló kezdődik szóló a lag. A felmelegedés a padló az áthidalások között vannak megnyitva a fűtőelem, amely elosztva párazáró. Ez kapcsolódik rönk tűzni, ragasztani varratok szalaggal. Ezután verem durva padlón, amely korábban szegély, a legolcsóbb tábla, előkezelésére ez azt jelenti, a nedvességtől és a rothadás. Aztán elterjedt a burkolás. A kétszintes ház keretet a padlóra, a második emeleten vannak a gerendák az első.

Ország házat a nyári

Sematikus ábrázolása a padlóburkolat berendezés

Ország házat a nyári

Az egyik szakaszában a padló, szigetelés között helyezkedik el a gerendák

Ország házat a nyári

Stage padlók: párazáró kerül a durva padlón

A technológia a falak építése, persze, attól függ, hogy az anyag típusát. Ha építeni egy kerti ház saját kezűleg, a legjobb megoldás az lenne, vázszerkezettel. Először megy a merev váz - csiszolatlan fa rakott a kerülete, a sarkokban a jövőben házat, és állítsa be mereven a 4. oszlopban, és a segítségével a táblák a keret van szerelve. Ezután csontváz burkolva forgácslap (rétegelt lemez) fektetünk a szigetelésen belül.

Ország házat a nyári

Az építőiparban a falak egy frame ház - a kerület táblák telepítése

Ország házat a nyári

Bárok részben burkolt forgácslap kész sejtek szigetelési

A jó megoldás az elővárosi területen ház profilozott vagy furnérfa - ez olcsó, nem igényel nagyméretű dekoratív munkákat kiváló mikroklímát. Ugyanakkor az önálló felállító sokkal bonyolultabb, mint a keret.

Ország házat a nyári

Ház alakú fűrészáru

Kőműves (tégla, pórusbeton, vagy beton) a ház erős és tartós, de az építkezés nagyon drága, és további, és ami a legfontosabb - a magasan képzett munkaerő.

tető telepítés

A tető kerti fészer (mono- vagy nyeregtetős) áll fürtös, amelyek úgy vannak elrendezve a fedélzet és esztergálás, és tetőfedő. Szarufák vágni egy fala (a felső csövek), vagy mauerlit amely meghatározott a kerületi fal. Szelemen szarufák rögzített táblák, hogy lehet szegezni, vagy tompa bővíthetőség párhuzamosan a gerincen.

Ország házat a nyári

rögzítése szarufa

Ahogy használhatja hullámos tetőfedő pala, természetes cserép, profilos fém Ondulin vagy puha csempe Skate és törje tető alá tartozó különleges alakú részek.

Ország házat a nyári

Ország házat a nyári

Scheme-minőségű tetőfedő

A végső fázisban van beállítva ablak és ajtókeretek, belső befejező munkát végzik, fix építészeti részletek - kárpitozás, stb lefolyókat

Ország házat a nyári

A belső befejező munkák