Ortodox Fórum jó szó - Téma megtekintése - a lelki szerelem

Vallás: ortodox, MP

Hogyan hozzuk vissza a lélek szerelmes szív és kedvesség?

Itt most nem beszélünk a képesség, hogy jót cselekedjünk, és működik a szerelem (ennek a személynek meg kell tanulnia önmagát), és a szerelemről is. Love - a szellemi tulajdon, a szellem az emberi lélek, amely be van ágyazva a természet Isten szelleme a teremtés a lélek. Szerelem - egy lelki érzés, mert az igaz szerelem - a lelki szeretet. Ez a lelki szeretetet, és annak szükségességét, hogy visszatérjen a szív, hogy a lélek szerető és kedves. Ennek során a rossz életmód, nem alapul Isten szeretet parancsa és a kedvesség, lelki szerelem elveszett ember. Amint a lélek a bűn rontása és szenvedélyek (itt nem csak a hibás a rossz, hanem egy életforma, és az oktatás, és a bűnös tetteket, éltem egész életemben, és az összes szenvedélyeket), a szeretet szellemében a lélek meghal, és örökre eltűnik. Ez a szellem a lélek elveszti azt a képességét, hogy a szeretet, a szerelem elvesztése az ingatlan. A lélek dühös lesz, megkövesedett, érzéki, önző, makacs, és ott nesmirennoy keménység. Lelki szeretet (azaz visszaállítani az ingatlan a lélek, hogy a szerelem is) visszakerül a szív és a lélek csak akkor adjunk a szellem a lélek. Ezt meg lehet tenni csak az Isten, mert képzéseken keresztül a lélek jó cselekedetekre ő nem kapunk. Az ember tanulhat kedvesség, hanem hogy újra a lelki szeretet annyira lehetetlen.Lelki szeretet ad minden szépségét az emberi lélek, és visszaállítja a jó embereket, amelyre képes.
A lelki szeretet ad az Isten iránti szeretetet és a szeretet a felebarátainkat.
Egy anya szeretete - a lelki szeretet és a szépség anyaság benne.

Lelki szeretet helyreállítja a lélek az érzés a szerelem, és teszi a lélek jó. de azt is meg kell győződjön meg róla, hogy megtanulják, hogy jót cselekedjen, és élni nem önmagáért való, hanem az Isten szeretete, az Isten szerelmére. Ez megteremti a lélek a boldogság érzése, ezért azt mondják, hogy a szeretet az Isten - ez egy nagy boldogság. (Ez azért van, mert válaszként Isten iránti szeretetünket, Isten szeretete jön és elkezdi érezni, hogy szükség van rá, a kereslet, és hiába az életét, és a munka és az élet örömét jön.)A helyreállított lelki szerelem a szív csak a közösség az Oltáriszentség Testének és Vérének Krisztus.

II. A bűnbánat előtt közösségben a szív gonosz szenvedély és idegenkedés Isten és a felebarát.
III. Communion az Oltáriszentség Testének és Vérének Krisztus.

Ahhoz, hogy töltse ki a lélek a lelki szeretet és a kedvesség és a gyógyulás a gonosz részesedünk kéthetente egyszer. Lehetőség van, és gyakrabban (hetente egyszer, és a szabadság, de nem több, mint kétszer egy héten, és hogy a igeneveket volt egy rés a két-három napig, amely megköveteli a személy bűnbánatra és a tisztességes felkészülés a szentség, a gyógyító szerelem a lélek jön hamarosan) . De nem kevesebb, mint három hetente. Háromhetente egyszer - egy határ, amit nem lehet átlépni, mert egy ritka közösségben az Isten kegyelme nem lépnek hatályba, és a lélek nem gyógyul. Így kötelesek eljárni, és a gyerekek
Szabály betartását az állandóság ima annak okairól. A tény az, hogy ha egy személy él jóhiszeműen az Istenbe vetett hit, az élet az egyházi életben, mint lehetséges, és próbálja megfelelnek az ő parancsolatait, Grace közösség soha nem hagyja el a férfi, és Isten mindig jön, hogy segítsen neki át ezt a kegyelmet. De akkor működik csak az a személy imádkozik. Tehát míg hangzik egy napi szabályt ima, beszélgetés és a gyógyulás az ember. Van, és segít neki. Ima megáll - leáll a gyógyulás, megáll minden segítséget. Az akció a kegyelem leáll. Tehát ez a mi hanyagság, gondatlanság, tisztességtelenség és tiszteletlenség Istenre hagyja abba a gondviselő akció Isten felénk.

Communion Szent Ajándékok Krisztus, az ember igényli ugyanazt a kitartás és a tisztesség, hogy kitöltse a kegyelem Lelkének szívünkben, mert a kegyelem ideje fokozatosan előre egyértelműen csökken, ha nem tölti ki. És ez a kegyelem a Szentlélek, aki az Oltáriszentségben, és megy feltöltését szeretet az emberi szív és a lélek megtisztul a gonosz.
Jóhiszeműen tekintetében a végrehajtás a szabály (és ez csak egy kis része az életének kedvéért Isten), akkor gyorsan jó eredményeket elérni. Csak meg kell próbálni hozzászoktatni magukat, hogy teljesíti a parancsolatokat Krisztus szeretetének.