Őrült nap, vagy minden titkát a boldog házasság

Őrült nap, vagy minden titkát a boldog házasság
E ve boldog felét egy szív ... Két ringlet. Két alak, mintha leszállt a lapok a tündérmesékben, örvénylő tánc. Hogy van ez a gyönyörű!
Lehet úgy gondolják, hogy a csodálatos esküvő - az ostoba kidobott pénz, de ... Nem szavakkal elmagyarázni. Azok, akik nem viselnek egy esküvői ruha, nem értem. Hiszen minden nő joga van legalább egy mesés nap az életemben! És gyakran ma délután lesz egy esküvő ...Azt véletlenül nem döntött, hogy végezzen felmérést a témában „A Wedding”: mert mindenkinek, aki átélte ezt az eseményt, nem volt egyedülálló élményt. Miért nem megosztani?

És különben is, hogy vannak modern esküvő? Miért szervezni őket, és mi az a fő feltétele a sikeres esküvő, hogy soha nem fogja elfelejteni, és nem csak a menyasszony és a vőlegény, de a vendégek? Mindig kiderül az esküvő lesz, amit tervezett, látott boldog álmok?

A felmérés kimutatta, hogy a túlnyomó többség az olvasók az esküvő volt, jó szórakozást:

„Ez volt a legboldogabb nap az életemben. Ezért írok róla a 2. évfordulóján esküvőnk! Csodálatos, varázslatos, felejthetetlen mese! "

„Nagyon elégedett, szeretnék élni ezen a napon még egyszer!:”

„Nagyon, nagyon, ez csak egy varázslatos ünnep, ez tényleg csak egyszer történik az életben!”

Sokan nem is akadályozták néhány szórakoztató kalandjait, ami történt ezen a napon:

„Minden fantasztikus volt! Senki sem gondolta, a könnyek (: „Anya, nem kell házasodni?!:”), És viták a téma a szülők nyugtalan felett. "

„A megváltás a tanú elájult, a vőlegény virágcsokor elfelejtett dolgozni, az anyakönyvvezető, voltunk túl későn, és ő majdnem zárva lesz a látnivalók érteni hogy az egész rendelkezés maradt egy másik autó, saláták a kávézóban volt keserű. Minden rettenetesen jelképes!

De a vendégek, az úton, elégedettek voltak! És boldogok vagyunk!

Ui A cipó egy kávézóban, mint harapás, az annak a jele, a tisztességet, egy kisebbet. De kiderült, hogy az összes leesett a fonat körül cipó)). Hoppá! "

De mi van a kis dolgok az összefüggésben a környező mesés valóságban? A legvalószínűbb, hogy csak, hogy ez egy emlékezetes nap sós kötőjel, az emlékek, amelyek ellen az alapja a családi történet, jópofa, kedves, egyedülálló.

Pszichológusok nem lehet megunni, hogy megtanítsa nekünk, hogy a közös erős érzelmek kötésű pár. És az esküvő - a legjobb mentség erre nagyon kellemes közös élmény!

Nem véletlen, hogy sok válaszadó megjegyezte: fontos, hogy felkészüljenek az esküvő együtt. Ez hozza össze, és soha nem elfelejteni!

„A férjem és én együtt, nem számítottam semmilyen szülők, sem a barátok, akik a kávézó ahol egy banketten, az anyakönyvvezető, amely regisztrálja a házasság, az áldást tudtuk választani három. Öltöny, cipőket, ékszereket és autókat az egész eseményt, mi is vásárolt össze. Egyedül én volt elfoglalva, egy ruhát, és minden, ami kapcsolódik a külsőmet.

Úgy vélem, hogy ez a közös tevékenység hozza. Mindannyiunknak beszélt arról, hogy ő szeretne látni ezen a napon, és megpróbáltuk teljesíteni az álmait mindannyiunk számára. "

De mi teszi az esküvő - Az esküvő helyett a szokásos lakoma bizonyos attribútumok? Természetesen az esküvő is egy ok - a szeretet. Ez mindig egy romantikus, megható, ezért a fő feltétele a sikeres ünneplés, sok olvasó (40%) a szerelem, a kapcsolat a jövőben házastársak.

„Számomra ez volt szükség (az öntudat) van a ruha csodálatos szépséget, az lenne az én szeretet és nagyon kényelmes! A vendégek az ünnepségen kell csak azok, amelyek igazán szeretik, és szeretné látni! Általánosságban, a szeretet, a kölcsönös földöntúli érzés lehet a fő feltétele a sikeres ünnepe ez az esemény, ha várni, és örüljetek! "

„A legfontosabb feltétele a létezését a szeretet, azt hiszem, és - a kölcsönös vágy, hogy tölteni a nyaralást.”

„Mi fontos? Azt hiszem, a pár. Ha szeretik egymást - azt azonnal látható. Ez okozza az érzelem érezte a vendégek. "

„Először is, fontos a két hozzáállás ifjú a jelentőségét ez az esemény, a tudatosság, mint egy új életszakasz; Másodszor, a kölcsönös szeretet és egymás megértését. Aztán minden maguk izzanak öröm, nevetés és a boldogság. "

De ne legyen túl elragadta a folyamat, ami anyáink úgynevezett „fejét a felhők.” Esküvő - nagy tömegben az emberek, gyakran az első alkalommal látják egymást, ha nem megfelelően szervezni őket, akkor válhat banális zajos tömeg. Ezért 60% a válaszadók azt tanácsolják, hogy biztos, hogy bízzák a szervezet az ünneplés tapasztalt fűszerek:„Véleményem szerint a legfontosabb dolog - jó választás a TOASTMASTER, hiszen TOASTMASTER teremt ünnepi hangulatot.”

„Egy jól megtervezett ítélte meg, hogy senki nem ült vagy kimaradt. "

„A feltételek egy jó ünnep:
1. Egy jó TOASTMASTER
2 Jobb rassazhennye vendég
3. Változatos menü
4 A megfelelően kiválasztott zene. "

A vendégek - ez valószínűleg egy külön kérdés. Mi van, ha nem folytatnak a szellem nagynénje Glasha és a gyermekkori ellenségeskedés lányával Masha csúnya? Ne hívja? De Glasha néni - a testvére az anyám!

Hogyan kell viselkedni, ha a szülők nem nagyon barátságos egymásnak?

Mi a teendő, ha kétségbeesetten nem tetszik az ajándékot?

Mit kell mondani a jövő anyós, aki hangosan méltatlankodott, hogy nyugtalan kétszer anyád?

Bölcsebb. Vannak hölgyek, akik nélkül nem lehet élni különc viselkedését. Például Yuliya Tymoshenko az esküvőjén, hogy a lánya „magát”: a kérdés az ajándék azt mondta: „Saját jelenlét - a legjobb ajándék.” Nos, hadd!

Tegyük félre az elemzés ezen fontos események másnap. Mosoly és vidám, nem számít, mit. Reggel este okosabb. Ki tudja, talán holnap kiderül, hogy adott egy sor csavarhúzó akkor létfontosságú, és anyós csak azt akartam, hogy észrevétlen és értékelik hozzájárulását a boldog jövőt. És a mosoly, szavak támogatás és csók elolvadt szíve örökre! Végtére is, sírva fakadt tegnap alatt „beszéd hála”, amikor hívta „anya”?

Egy olyan helyzetben, a „kellemetlen”, hogy jelezzen a helyes döntés nagyon nehéz. Consult ebben az esetben a legjobb anyjával, nem szentel a viszontagságos „családi titok” a vőlegény szülei, barátai, testvérei. Esélye van akkor nem is veszi észre a jelenlétét néni Glasha: a háttérben az izgalmas esemény a napon a gyermekek sérelmek úgy tűnik, túl kicsi. Tehát ne terhelje túl magát erőltetett nehézségek! Ők már nem lesz sok ezen a napon!

Emlékezz az esküvő Sharloty Yorkban? Vőlegény véletlenül látta a ruháját az esküvő előtt; a ceremónia alatt megcsúszott a gyöngy Samantha, és majdnem elesett; papírt egy gratuláló beszédet a tűz a kezében Miranda; és a menyasszony ruha borította vörösbor. Ha elképzeljük, hogy mindez valóban megtörténhet, például nekem, hisztérikus Charlotte a háttérben gyerekkorom tűnik tüsszögés. De egy ilyen kaland, ami nemcsak a filmekben, és semmi élni, akkor nem csak a „filmszerű” Harry Charlotte vele, hanem valódi emberek, mind meglepően!

És mi a helyzet a jelek, tippeket nagymama dot varratos oldalán a ruha csapok, leszállt a saláta csokor menyasszonyi gyűrűk és zavaros?!

Annak ellenére, hogy néha elvenni képviselői különböző nemzetek és országok, szinte mindenütt vannak azonos jelek az esküvő: a vőlegény nem láthatja a menyasszonyt egy ruhát az esküvő előtt; senki ne át az úton a fiatalok; csenget nemkívánatosán csepegtető és zavaros; koszorúslány és vőfély legyen házas, és nem kell hígítani, stb

A közhiedelemmel ellentétben a babonás nők csupán 20% -a az olvasók azt mondta, hogy hisznek előjelek. Azok azonban, sokan még úgy döntött, hogy err az esküvő napján, és tartsa néhány „szabályok”:

„Az egyetlen jel, ami azt hiszem, azt mondja, hogy az anya a menyasszony előtt visszaváltási kell tennie néhány öltéssel fekete szál a rossz oldalon a ruha, a csípő. Úgy gondoljuk, hogy ha a menyasszony nem Jinx, és az esküvő lesz sikeres, fiatal fog sokáig élni és egészség a családban, minden rendben lesz. Az esküvő valóban vett egy csomó szórakoztató és zajos. És az egészség nem sikerül. "

„Nem hiszek a előjelek, de megpróbálok nem sérti azokat, akik ismerik. Például, akkor jobb, hogy nem a vőlegény, hogy a menyasszony egy ruhát az esküvő előtt. Ó, látnod kellett volna a vőlegényem szeme, amikor meglátott egy esküvői ruha! Azt hiszem, ez a nézet nem a menyasszony soha nem fog elfelejteni! "

Úgy érzi, bölcs subtext a jelek? Persze, ő nem született véletlenül, hanem a megfigyelés őseink. Ezért én személyesen nem lenne képes, hogy engedélyezi a hatalmas ősrégi megfigyelés a magyar nép. Bár ... az esküvőm volt egy zápor - jele a hosszú és boldog házasélet - de az élet kiderült ... más! Az anyakönyvi hivatal tettem a gyűrűt a vőlegény bal karját. Omen valóra.

Egyes jelek valóra, és az olvasóinknak, akik részt vettek a felmérésben:

„Az én első esküvő volt a jele, hogy valóra vált. Mi voltunk a vőlegény (első férjem) szórt só, sok váratlan volt. És mi egy évvel később esett ki, és elváltak útjaink, és már nem közlik, bár az esküvő előtt találkozott 6 év. "

De a legtöbb interjúalanyunk végül nem is olyan tragikus:

„Koszorúslány az esküvőmön volt házas. Nagyon kedvét, hogy vigyék a cimborák, de elmagyaráztam, hogy mindenki, hogy nem babonás, és ezek a jelek nem akadályozza meg, hogy amit akarok. Ha két ember szereti egymást, semmi jelét nem félnek. "

„Két nappal az esküvő előtt násznagy visszautasította, hogy a barátom, egy kicsit korábban - barátja nem volt hajlandó, hogy egy barátja a férjem. Az éjszaka az esküvő előtt vagyunk haverok kinevezett egy házaspár - mondják, nem.
Elájultam nem az esküvő, én állandóan fényképezett a tükör előtt.
A legfontosabb dolog - semmi jelét, és te, a hatalom és a szerelem varázsa. Örülök, és minden, amit szeretnék, hogy boldog legyen, és szerette. "

... Igen, ez egy összetett és felelősségteljes esemény - egy esküvő! Sok szempontból ez befolyásolja a jövőben a családi élet - azaz a hangulat az ifjú és a kapcsolat a rokonok. Esküvői ír egy bizonyos alapot a jövőben: ez a kiindulási pont a családi élet, az alapja a jövőben a családi album és romantikus története, amely aztán elmondja a gyerekeknek.

Bár csaknem fele olvasóink -47% - úgy vélik, hogy az esküvő egy egyedülálló és felejthetetlen élmény, hogy egy buja, azt hiszem, ennek hiányában az alapok is megtalálja a módja annak, hogy fordítsa, és még egy kis költségvetésű esemény egy emlékezetes mesés nap!

Minél több, hogy 53% -a az olvasók elismerte: csodálatos esküvő - nem a határ az álmaikat. Meg tudod csinálni egy szerényebb ünnepe. Az egyik válaszadó azt tanácsolja:

„Nem mindenki engedhet meg magának egy lakodalomban. És ez nem a legfontosabb dolog, véleményem szerint. Tedd egy felejthetetlen estét, akkor ezt nap, mint valami szokatlan: hogy megy a vízi vidámpark, látogasson el a keleti étterem, uszoda a folyón hajóval. Ahogy tetszik. A legfontosabb dolog - a szeretet és őszintén akarjuk, hogy örömet egy kedves ember. "

Tehát dönteni, hogy mit kell egy esküvő, minden pár meg saját. Most vannak ügynökségek, amely megfelel az „atipikus” ünnepe a stílus extrém: lehetséges, hogy férjhez a hegyekben; alatt ejtőernyős ugrás vagy az epicentruma a következő amerikai hurrikán. És lehetséges, éppen ellenkezőleg, távol a civilizáció, és megy maradni rokonok a faluban, hogy egy „ünnepi” egy harmonika, részeg szomszédok nászéjszakán a alhatnak és egyéb finomságokat a vidéki élet. A legfontosabb dolog - mindezek járatok fantázia ne felejtsük el, a kedvéért mi, sőt, mindent bele!

Készítette: Irina Krasnikova