Összeállításáról esküvői költségvetés

Végiggondolja a megjelenése az esküvő, próbáld meg nem rip-re a föld, nem számít, milyen nehéz volt. Fontos megjegyezni, hogy nem szomorú, akkor csak az adott pénzösszeg, amit sikerült összegyűjteni, hogy készítsen az esküvő.Az eredeti forgatókönyv visszaváltási

Fontos, hogy csak a minimálisan szükséges kiadásokat mutatja be ezt a táblázatban. A maximális költsége küszöb gyakorlatilag nem így korlátozott, és fogja meghatározni csak a képzelet és a pénztárca vastag. És mivel az étvágyát azok az emberek akkor hire előkészítése és lebonyolítása az esküvő.

Tehát meg kell érteni, hogy az árak a különböző régiókban eltérő. És folyamatosan növekszik. Ezért támaszkodik ez a lista nem lehet. De legalább akkor valahogy navigálni rajta.

Tegyük fel például, hogy az érték az az összeg 400.000 rubelt.

Vendégek száma, amely terveink szerint meghívja az esküvőre, a menyasszony, vőlegény, a szülők és rokonok 42 fő.

Elkészítése előtt egy esküvői költségvetés összhangban egy bizonyos számú vendég akkor ki kell számolni kb:

Az autók száma az esküvői konvoj

Ez a szám megtalálható elosztjuk a meghatározott összeget, amit már vendégeket a helyek száma járművek (általában négy-öt). Hányan kaphat a saját, és mennyit kell felvenni;

Száma italok szükséges, hogy az esküvő

Átlagolt italfogyasztás árak táblázatban bemutatott 2.2.

2.2 táblázat - Átlagos szabványok fogyasztási italok

0,25-0,5 liter szeszesital (vodka, brandy, whisky, stb).
0,35-0,7 liter bor
0,25-0,4 liter pezsgőt


1-2 liter üdítőital

0-0,3 liter szeszesital (vodka, brandy, whisky, stb).
0,35-0,7 liter bor
0,25-0,4 liter pezsgőt
1-2 liter üdítőital

1-1,5 liter üdítőitalok

A pontos kiszámítása a járművek száma, és a számát italok kell tenni csak a végső összetételének meghatározása érdekében a vendégek rendelkezésére az esküvő. Ezért ezt fogjuk tenni az alábbi fejezetekben.

A szervező az esküvő, akkor, amennyire csak lehetséges, hogy válassza ki a legjobb mindent, de ne felejtsük el, hogy meg kell tartani a meglévő összeget. Aztán kap egy kísérleti esküvői költségvetés táblázatban bemutatott 2.3.

2.3 táblázat - olcsó esküvők

Mivel nem töltött semmit oszlop „tényleges költségek” üresre, és a táblázat „Összesen töltött” kifejezés nulla.

Ugyanabban a sorban, „Csak a bal tölteni” az összeget a rendelkezésre álló 400.000 rubelt.

Amint elkezd az esküvő előkészítése, hogy azonnal, nem polcok őket, elkezd nyilvántartást vezet a költségeiket a szervezés. Capture terhelő költségeket, és ebben az oszlopban a „tényleges költségek”, és adja meg a megfelelő dátumot.

Aztán a szemed előtt lesz teljes pénzügyi képet a szervezet az esküvő. Nagyon jó, hogy segítsen elvégzésében az esküvői költségvetést.

Ha valamikor meg fogja találni, hogy a költségek meghaladják a tervezett te, akkor képes lesz megállítani az időt, hogy mérsékelt az étvágyuk, és állítsa be a költségek feladja valami jelentéktelen, a végrehajtás a főbb pontjait az esküvő tervét.

És talán azért, mert a költség-elszámolási, egy napon majd észre, hogy éppen ellenkezőleg, költeni az esküvő túl kevés pénzt. Aztán megint, akkor képes lesz arra ideje változtatni, és hozzá lendület.

Az archív együtt ez a könyv, meg fogja találni pontosan ugyanazt a táblázatot kiszámítása során esküvői költségvetés Excel formátumban. Használd előkészítése során az esküvő. Természetesen modernizált maguknak. Capture terhelő költségeket, és ebben az oszlopban a „tényleges költségek”, és adja meg a megfelelő dátumot. A további számítások automatikusan megtörténik.

Csak tartsd észben, hogy a táblázat nem képviseli szervezési költségeinek egy nászútra. Ha azonnal az esküvő után fog menni nászútra, majd a költségeket a táblázat akkor kell hozzá kapcsolódó cikkekhez.

Ha azt tervezi, hogy menjen vissza egy kicsit később, akkor a pénzt adományozott az esküvőre.