Összehangolása falak jelzők kezüket - ez a legjobb módja, hogy készítsen néző előtt

Összehangolása a falak - az eljárás nem könnyű, de ha figyelembe vesszük, hogy szinte minden ház olyan hibák, hogy szembe szinte mindenki. Nagyon fontos, hogy befejezték a munkát, hogy a fal annak érdekében, hogy ne csak megfelelően összehangolják őket, hanem hogy megszüntesse repedések, chips, gödrök, és így tovább. D. A legtöbb otthoni mesterek úgy döntött, hogy saját megbirkózni a problémával, így van egy csomó kérdést, mint például hogyan kell vakolat a falakon jelzők. De fontos, hogy képes legyen csinálni.


Összehangolása falak jelzők kezüket - ez a legjobb módja, hogy készítsen néző előtt
Fitting jelzők áramkör


Így a vakolat felülete lehet egy két lehetőség:

 • Jelzők. Akkor használható, ha jelentős eltérések;
 • Anélkül jelzők. Alkalmas sima fal nem komoly, de észrevehető görbületet.

  Mi legyen a vakolat?

  A minőség a szövet és a művek különleges követelmények szabályozzák hegyes III-21-73. Rokona a műveletek 3 részből áll, amelyek osztják a minőségi munkát:

 • Snip egy egyszerű vakolat. A legnagyobb megengedett eltérés a mennyezetről 7,5 mm, azzal a megkötéssel, hogy a mennyezet magassága 2,5 méter. Minden 4 m² lehetővé teszi a zökkenőmentes szabálytalanságokat, de nem több, mint 3-szor. Annak ellenére, hogy a magasság és a mélység nem haladja meg az 5 mm-t. Vízszintes alakváltozás nem több, mint 3 mm méterenként.
 • Munka javított vakolat. Itt a követelmények szigorúbbak. Függőleges eltérés nem több, mint 2 mm, 1 méter, vízszintes - nem több, mint 2 mm. Sima szabálytalanságok is előfordulhat legfeljebb 2-szer 4 m².
 • A legszigorúbb követelmények a kiváló minőségű vakolat. Ebben az esetben a függőleges eltérítő engedélyezett legfeljebb 1 mm méterenként, szintén megengedett, hogy két dudorok 4 m², legfeljebb 2 mm mély. vízszintes egyenetlenség legfeljebb 1 mm.

  Összehangolása falak jelzők kezük

  Ez a lehetőség, mint említettük ideális sorban a falak jelentős eltérések. Itt speciális villogó profilt korlátok. Újabban már használják különböző eszközök kéznél építeni egy házi jelzők, ez egy darab lemez, gipszkarton, fa léc, feszített kötelek.


  Ezek a termékek kitűnnek a rendelkezésre állás és alacsony költségű, de szenved ebben, és a munka minőségét, különösen, ha a folyamat nem vonzza szakemberek. Ma, az építőipari piacon széles skáláját kínálja a speciális profilok megfelelően tervezett, gyártott könnyű fémötvözetből.

  A munka, meg kell vásárolni egy vízmérték és két méter puncs. A gipsz alapanyagú készítmény tesztelt, és már a legnépszerűbb. Előnyük az alábbiak szerint:

 • vastag réteg is alkalmazható félelem nélkül krakkolás;
 • gipsz - olyan anyag, nagy a képlékenység és nem zsugorodik;
 • jó hangszigetelési és nagy tapadású;
 • a képessége, hogy vakolás sima betonfelületek nélkül erősítő háló.

  A villogó profilok keskeny fém termékek perforált lyukak. Amikor végzett rájuk építve a szabály megszűnik a maradványai a felesleges oldatot. Mi a szabály? Ez egy speciális alumínium sín kiélesített a széle. Eszköz van szükség, hogy összehangolják az oldatot egy gipszkarton fal, vagy az esztrich padlóra.

  Miután az összes anyagok és eszközök kész, akkor kezdődik a folyamat vakolat. Ne félj, hogy valahol hiba lenne, ha beállítja a megfelelő jelzőket sikerül. Ez a legfontosabb és kényes szakaszában a munka. Ha van egy lézeres szintező, a feladat könnyíti meg többször.

  Particionálás és vakolás falak saját kezűleg a jelzők

  Előkészítés kezdődik egy felmérést a munkafelületet. Annak eldöntésére, hogy az egyenetlen falak kell használni szintre, akkor megtalálja a mélyedésekben és ütésektől a szabállyal. Minden megfigyelt hibák marker. Most van egy jelölés jelzők. Például, hogy a jobb érthetőség kedvéért fal hossza 4,5 méter magas egy 2,75 ajtóban 90x205 cm.

  Alapítva az első helyen extrém világítótornyok mindkét oldalon. A sarkokban a tagolt 30 cm, kéne egy függőleges vonal, ami kell dolgoznia egy ceruzát. A távolság a jelzők 160 marad látni. Így könnyebb lesz meghúzni a határt, először jobbra, majd bentebb 1,6 méter, és tartott egy másik vonal.

  Még mindig van 2,3 méter a következő sorra, általában csak 2 méter, így ez a szám osztva 2 és kap a 115, annyi centiméter visszavonulás és vezetékes rajz. Megyünk vissza az előző szintre. Ha a méret a szabályok már 2,5 méter, a jelzők - 2,45 méter.

  Retreat on korábban megjelölt sorokat a padló 15 cm. Hogy jutottunk ezt a számot? A mennyezet a 275 centimétert, kivonni jelzők - 245 osztva 2, megkapjuk 15. A célpont kell lyukakat fúrni. Ezek kalapálás tipli csavarokkal. Most, hogy a zsinór és a húrok közé két sarka a szoba vízszintes helyzetbe.


  Összehangolása falak jelzők kezüket - ez a legjobb módja, hogy készítsen néző előtt
  összehangolását falak jelzők kezük


  Most meg kell visszavonulni a tipli 245 centiméter, és nem ugyanaz. Ennek eredményeképpen megkapjuk két párhuzamos vonal, határátkelőhelyek vannak jelölve a marker és fúrt lyukak, majd kockákat hajtott csavarok nélkül. Ennek eredményeként, van 2 sor lyuk található szigorúan a sorban. El tudja távolítani a sarokban csavarokkal, tiplikkel és még jobb, hogy ne érintse.

  Előállítása gipsz

  Ebben a szakaszban a munka egy kötelező alapozás a felszínre. Erre azért van szükség annak érdekében, hogy javítsák a tapadást a kerülendő anyagok a nedvesség behatolását, és hogy eltávolítsuk a felesleges port. Alaposabb kezelést igényel pórusbeton és tégla, a falak elnyelik több nedvességet. További sima bázisként „Betonokontakt” porózus - talaj mély behatolást.

  Mielőtt a következő jelölés falakat alaposan megszáradni. Továbbá, becsavarjuk a 2 felső és a 4 szélső csavar. Ha a érdessége a felső fal 1,5 cm, a távolság között az alap és a csavaros kupak lesz 2,5 cm (1,5 + 0,6 van egyenetlenségek beacon és a tartalék 0,3-0,5). Csavarok helyén, a jogot, hogy az éles oldalon a lakás, így láthatja, hogyan kell beállítani a kalapját alsó csavart. Ha helyesen tette, kiderül egy függőleges vonalat.

  Azt viszont, hogy a második pár szögletes csavarok, erre a lézer szinten. A legfontosabb szakaszában - annak biztosítása, hogy a létrehozott jelzők nem ölt. Meg kell, hogy a vezető és húzza átlósan a kalapok csavarok. Kevesebb kábel zárt darab a világítótorony, szükség van annak ellenőrzésére, hogy lazán illeszkedik. Most a következő átlós megfeszítjük.


  Között a felső sapka húzza a kábelt, és a profil áthalad rajta szabadon. Cord is szabályozza a központi csavarok, kalapjukat egy kicsit az ő érintés. A alsó sorban az egész eljárást megismételjük a végén, kiderül egy egyetlen síkban 8 csavarokkal.

  Hogyan, hogy összehangolják falak jelzők

  Beacons vágják mérete valamivel kisebb, mint a távolság a csapok. Különösen a mi a helyzet 2,4 méter. Keverjük vakolat készül kis étkezés tartsa szárazon. A tartály tele van vízzel, összetétele szerint a csomag irányban. Az elegyet perforatom csomagolt vagy spatulával.

  A következetesség a vakolat egy kicsit vékonyabb, mint a túró, hanem egy spatulával, hogy alábbhagy, nem kellene. Meg kell alkalmazni, hogy ott feküdt a tetején a kupakot csavar. Világítótornyok préselik a keveréket szabály szerint az eljárás könnyebb elvégezni együtt. Telepített jelzők legyen sima, azt ellenőrizzük a szabály és a szellem szintjén. Ha szeretné, hogy a helyzet a beacon azonnal kijavítani. Most a csavarok kihúzva, tisztított eszközök a keveréket, és akkor folytassa a következő jeladó.

  Hogyan, hogy összehangolják falak jelzők: vakolás

  Tehát a kérdés már megérintette a szélén. Hogy előkészítse a megoldást megtartásához szükséges utasítást. A tartály tele van vízzel 1/3, az oldathoz keverés közben fokozatosan, így egy homogén tömeg, nem áramlik a szerszámok. Ha azt tervezi, hogy alkalmazza vastag, és a készítmény készül vastagabbak.

  Egyes anyagok, mint például gipszkarton vagy tégla elnyeli a sok nedvességet. Ezért ezek a falak nedvesített előre permetezéssel. Ezt az eljárást a kötelező egyébként alkalmazott keverék ad felületi nedvességet, mielőtt volt ideje, hogy megragadja és crack.
  Alignment végezzük a szabály szerint - az alulról felfelé, győződjön meg arról, hogy a vakolat feküdt szorosan eltávolodás nélkül jelzők. Most szükségünk van egy szabály, hogy összehangolja a falakat. Akut oldalán hozta merőleges a világítótorony, és megtalálható rajtuk. Alignment lassan végezzük alacsonyabb világítótornyok zegzugos mozgását. Felesleges elegyet eltávolítjuk egy spatula segítségével.

  Ha a buborékok képződtek, akkor, a megoldás nem érintse meg a falakat, és a tér előtt szükség van megváltoztatni szárítás. Stukkó teljesen eltávolítjuk egy spatulával, és ismét alkalmazni, a teljes eljárás megismétlésével szabály, hogy kiegyenlítse. Ekkor a szabály elvégzéséhez szükséges 3 x alulról felfelé, anélkül, hogy nagy a nyomás, hogy távolítsa el az összes növekedést, ami dobnak ki a fal tetején.

  Összehangolása falak jelzők kezüket - ez a legjobb módja, hogy készítsen néző előtt
  jelzők igazítás


  A felső határa az új megoldás hígítjuk jelzőket, világítótornyok sima véggel. Miután az összes sáv lesz kész, kezeli a hely a mennyezet és a padló, mennek után a vakolat szárad a falra. Alkalmazása során a megoldással az ablakok és ajtók szükségünk van átfedésben van. A fennmaradó hibák, üregek és egyenetlenségek vannak megtöltjük oldattal, az általánosan tartott ferdén felfelé.

  Hogyan, hogy összehangolják falak jelzők: ellenőrzése munkák és habarcs

  Minden hibák szüntetni azonnal, miközben a friss vakolat, ha vannak halmok a több mint 1 mm, akkor el kell távolítani a felesleges szélén a simítóval. Metal világítótornyok nem kell elhagyni a falra, vagy rozsdásodik. Ők is húzza ki egy csavarhúzóval. Ezután lesz Stroebe, ezek fontos, hogy gondosan javított és elsimítjuk. Keverjük jól össze, hogy töltse lyukak, ha az alkalmazott X-alakú mozgását.

  Fuga vakolat - a végső szakaszban, meg kell tenni, mielőtt a megoldás szárad. Ezért, a keveréket meghígítottuk kis részletekben, az elülső rész nedvesítjük, mielőtt azonnali habarcs. Nem kell, hogy túl nagy telek, elég 1 m². A keveréket rajzolt egy spatula segítségével és simítóval kenik a falon egy vékony réteg. Ezután ugyanazt a simító sima négyzet áll egy 45 ° -os szögben csak erős nyomásra.

  Fokozatosan az eszköz Skopje felesleges oldatot, meg kell tisztítani. Mindegyik új feldolgozott tér simított átfedés az előzőt.

 • Amikor korrekcióját alapgörbülettel világossá vált, hogy az összetétele a réteg túl vastag, szükséges beállítása előtt beacon merevített fém halom;
 • Festék rács használható, ha az általunk használt habarcs alapuló gipsz és annak réteg nem lesz több, mint 10-12 mm;
 • Egy kis görbületi nem okozhatja a buborékfólia réteg és igazítsa a megoldást a jelzők.

  Ideális fal után bélés lesz csak akkor, amikor először felszínre lelkiismeretesen készítünk, azután, valamint vízszintes és törlődik. Az egyetlen helyes döntés - az összehangolás falak jelzők saját kezűleg. Annak ellenére, hogy az egyszerűség a munka, ebben a folyamatban számos árnyalatok, amelyeket meg kell hozni óvatosan.


  Ennek eredményeként a munka van egy sima felületre a falak. Függetlenül attól, hogy milyen anyagokat használunk primer - kötelező része a folyamatnak. Bármely burkolóanyagok igényel csiszolás és Shpatlevanie elérni egy tökéletesen sima alap. Kezdve Puttyt utasításai szerint megfogalmazta a csomagoláson. Befejező gitt használható, ha a falak ezután festett vagy tapétázott tapéta.