Összeveszett a barátnőjével 1

A veszekedés egy barát hozhat egy csomó frusztráció és a csalódás, mert egy barátom gyakran a megfelelő személy, akivel megoszthatja a legintimebb titkait, és reméli, és közben mindezt visszaélések gyakran dobja sárban.Ezért nagyon fontos, hogy veszekedni barátnője nem vált igazi viszály, amely, sajnos, mindig megtörténik. A hő egy érv nagyon könnyű azt mondani, valami olyan fájdalmas, hogy az ember is alakulnak halálos ellenségek, és hogy nem kell, hogy képes tartani az érzéseit kordában, és nem próbálja meg a lehető legnagyobb erővel szúrt barátnője.

Összeveszett a barátnőjével képességét mutatja, hogy tartsa vissza, hogy kompromisszumot, és tartsa magát a kezükben. Ez lehet az Ön számára egy nagyszerű módja annak, hogy megtanulják, hogyan lehet csökkenteni az összes érvet a megbékélés, ami szükséges közben összeveszett vele szeretett, és közben egy érv a szüleivel.

Miért van egy veszekedés a barátnőjével? Mint általában, ez nem meglepő. Gyakran időt együtt, és ez egyre inkább nyilvánvalóvá nem csak előnyei, de hátrányai is vannak, amelyek irritációt okozhat. Ezért képesnek kell lennie időben megállítani a szóáradat, és azt mondják, „Állj! Nagyon, nagyon, meg kell emelni a botrány, mert az a tény, hogy egy barátja elfelejtette, hogy megragadják a pénzt a jegyet, és most meg kell, hogy menjen vissza a házába? „” Tedd, meg kell törni, és nevetségessé őt, amikor századszor mondja az egyik és ugyanaz? „” fontos, amely csapat megy pihenni, mert a lényeg, hogy jó volt együtt. "Veszekedni egy barát - ez még nem ok megsérteni vele segítségével néhány ismerete magánéletében, kapcsolatok a szülőkkel, vagy kudarcok a munkában. Hasonlóképpen nem szükséges, égő igazságos harag, beszél, mi az a rossz, hogy a közös barátok. Megbosszulja így nem lehet, mert az emberek előbb-utóbb felfedezni az igazságot, és még mindig kap egy jó hírnevét, mint pletyka.

Ha összeveszett a barátnőjével vált általánossá, itt az ideje, hogy belegondolok, minden rendben van a kapcsolat? Várj egy kicsit, és nyíltan beszélni egymással. Próbáld ki, hogy őszinte és közvetlen választ egymásnak a kérdést, hogy mit vált ki veszekedés köztetek. Lehet, hogy tegnap viccelődött a színes ruhája, vagy egy új frizura, és a közeli állt egy fiatal férfi, akit akart hatni. Vagy ez volt a törzs, hogy mindig választani egy hely a kikapcsolódásra, nem hallgatni a véleményét. Hasonló okok miatt, amelyben van egy veszekedés egy barát, lehet egy hatalmas sor.

Jegyezzük meg, ha egy barátja nem akar menni egy őszinte beszélgetés, az azt jelenti, hogy már nem ápolják a kapcsolatot. Pszichológiai közötti kapcsolatok nők - nem könnyű, és nincs semmi nem változik.

A fenébe barátom egyenesen egy darázs ellopta Man!

Mi volt egy esik ki egy barátja egy srác! Meglátogattam őt újév nyaralás, ő ígéretet tett, hogy majd tölteni a karácsonyt, mert a cég Először minden mást töltött a barátjával, másrészt a cég nem nagyon tart! De ne tartsa az ígéret, ment vele, és én tartott karácsonyi (majdnem egy éjszakán át) ült otthon egyedül! És akkor azt mondta: „Nem fogom pazarolni az időt a szeszélyeit, ha van barátom!”
Kérem, mondja meg, hogy mit kell csinálni ??
PS: Mi már évek óta barátok 4 éve, és soha komolyan összeveszett, de ha ez megtörtént, hogy én bocsánatot kért, és csak egyszer van. És most nem érzi bűnösnek!

Volt egy érv a legjobb barátja, hogy én