Összeveszett a barátnőjével tippeket és technikákat, hogy felszámolja a veszekedések

Nő barátság - az érték, amit védeni kell. Ki más, mint egy barát támogatni fogja a nehéz helyzetben, azt mondja egy szórakoztató történet pillanatok szomorúság, öröm a siker? Azonban még a legjobb barátja, akivel megy át a tűz és a víz, a veszekedés előfordulhat. Mi lenne, ha a harc, hogyan lehet megoldani a problémát? Hagyja posekretnichat a lányos kört.Sok férfi úgy gondolja, hogy a női barátság nem létezik, és csak ők tudják, hogyan kell barátkozni az igazi. Azonban a lányok tudják, hogy nem ez a helyzet. Nő barátság lehet olyan erős, mint a férfiak. Azonban veszekedések barátok között vannak nagyobb valószínűséggel, mint a férfiak: olyan a természete női pszichológia, amely problémamentes és zavart barátnők - gyakori jelenség. A valós szex nagyon érzelmes, így még a legjobb barátok, legalább egyszer az életében, így veszekedés. Semmi baj, a legfontosabb dolog - ideje, hogy a béke és nem tűri a sértéseket a jövőben.

A veszekedés barátok között is előfordulhat, több okból: a legjobb barátja lehet elcsépelt, hogy eloszlassa a véleményét, féltékeny, hogy a srác (vagy te) megsértődik kritika, stb Fontos, hogy megtalálja az oka a veszekedés, és próbálja megérteni a helyzetet. Természetesen abban az időben a botrány úgy tűnik, hogy semmi nem lehet rosszabb, de amikor érzelmek megnyugodni, akkor megteszi egy józan pillantást, hogy mi történt, és következtetéseket levonni.

Barátság lehet semmivé az évek során, az emberek változnak, és nem mindig megy ugyanazon az úton. Azonban, ha egy személy kedves, te mindent meg kell tenniük, hogy visszaállítsa a régi kapcsolatot. Hű barát - a vagyon, amit nem kell elherdálta, ezért nézd leküzdésének módjait érvek és mindig egyeztetni valakivel.

Mi van, ha összeveszett a legjobb barátja: a módszerek leküzdésében viszály

Ha a lány volt az érv a legjobb barátja, ő mindig azt a kérdést: mi a teendő, hogy kinek kell kompromisszumokat kötni. Mindenesetre kapcsolat, senki senki sem, az összes vezetett a vágy, hogy együtt egy férfival. Ha tudja, hogy nem akarja elveszíteni a legjobb barátod, akkor készen, hogy elérje az első. A legerősebb egyesületek omladozó annak a ténynek köszönhető, hogy senki nem akarja, hogy az első lépés, de ez könnyebb, mint valaha. Még ha az esélyek hibáztatni a barátja, kérjen bocsánatot tőle. A konfliktus során, akkor biztos, hogy azt mondta egymásnak a sok felesleges, úgyhogy mindig lesz sajnálom, hogy. Az első lépés a mi korunkban, hogy egy nagyon egyszerű, akkor hívja a barátja, írj neki egy üzenetet a társadalmi hálózatok. De soha nem kezd rendezni a dolgokat távolról, sőt ez csak súlyosbítja a helyzetet. Hívja meg ismerősét egy őszinte beszélgetés egy csésze kávét. Csak magánbeszélgetést, látva a szemében a beszélgetőpartner, és ő reakciója, lehetséges, hogy pont az «i».

Ha a valós szex volt a harc a legjobb barátja, az első dolog, amit meg kell tennie -, hogy megtalálja az oka a konfliktus. Leggyakrabban ez úgy valósítható meg, elemezve a helyzetet. Előfordul azonban, hogy mindegyik fél a konfliktusban látja a saját problémáját. Ha egy barát volt mérges, de nem érti, hogy miért, nem találgatni, csak kérni közvetlenül.

A fő szabály az, hogy felszámolja a konfliktus -, hogy ne hagyja el a probléma megoldatlan. A jó kapcsolat helyreállítható egy idő után, de ha továbbra is rendezetlen kérdések, az üledék egy vitát követően folyamatosan emlékeztetni magam. A felhalmozódott harag okozhat konfliktusokat meg kell ismételni rendszeresen. Megoldatlan problémák - egy ketyegő időzített bomba, a robbanás a negatív érzelmek is előfordulhat bármikor, és olyan erős lesz, hogy kiesett a legjobb barátja örökre. Nem akarod? Ezután mindig kérdések megoldására a végéig.Folytatása a béke a konfliktus után attól függ, hogy hajlandó mindkét fél kompromisszumra. Ez azonban nem jelenti azt, hogy túl kell lépni a saját elveit, különben a valószínűsége nagy, hogy a jövőben mindig is tették, hogy ne sértse a barátja. A második csak azon kérdésekre, amelyek nem alapvető az Ön számára, tanulni hallgatni, hogy a barátnője, és annak érdekeit egyenrangú vele, és várjon tőle ugyanaz.

Tanácsot, amit mások nem egy hálátlan feladat. De van tanácsot, hogy jobb, hogy nem ad, és soha senkinek, különösen azért, mert még mindig használhatatlan.
12

Általában az a személy, aki azt kéri, maga ez a kérdés a közeljövőben a kétségbeesés. Ő volt zavaros és félek, mert előtte a választás - maradjon vagy menjen. Ez történik, ha egy igazi kapcsolat nem hoz elégedettség az egyik partner, vagy mindkettő egyszerre. Annak érdekében, hogy ne hibázni, meg kell nézni a helyzetet mélyebben.
16

Minden anya keresi elsősorban, hogy egy jó anya. Szerető, gondoskodó, figyelmes, átható - a lista végtelen. Mi vezet?
23

Összeveszett a barátnőjével tippeket és technikákat, hogy felszámolja a veszekedések

Összeveszett a barátnőjével tippeket és technikákat, hogy felszámolja a veszekedések

Elena, teljesen solglasna. Én otthon soha nem visel pelenkát. A két idősebb gyerek 1 g és 6 hónap. tönkremegy az esetek 100% -ában. Legfiatalabb lánya most 11 hónapos, és mi jobb nagyon jól cserépbe ültetett

Összeveszett a barátnőjével tippeket és technikákat, hogy felszámolja a veszekedések

Elena Afonin nagyon tudja, az első gyermek az én nyolc hónapos teljes nappal és éjjel nélkül volt pelenkák. A második már egy éve, és még a nap folyamán hét hónapig nem pelenkát. és most éjjel elválasztott alvás pelenka. Úgy sétál túl nélkül pelenkák. különösen most nyáron. elképzelni, hogy a hő viselnek pelenkát a gyermekek számára. különösen godovichkam starshe.uzhe és meg kell szokni, hogy írjon a bankban. Sok lány visszavonták gyermekek pelenkák a játszótéren és panaszkodnak. nem tudnak hozzászokni a bankot. majd azt mondják, hogy még a nap folyamán ágyba a két éves gyermek pelenkák. Nos, mit is mondhatnék.

Sok anya nem tudja megérteni. A kisbabám 7 hónapos, és már aktívan használja a bili. A pelenkák egy jó dolog, de azt hiszem, jobb, ha használja őket mértékkel. Manapság anya csak lett lusta. Az első két gyermek egy év során szinte nem írt a nadrágod. És most a baba sétálni, hogy ne írjon (ha csak alkalmanként). És ha mi, anya, ne legyen lusta, akkor használd a pelenkákat gyakran.

Összeveszett a barátnőjével tippeket és technikákat, hogy felszámolja a veszekedések

Most minden iskola előkészítő tanfolyamok, voltunk szombaton. De mentünk egy másik központ, heti 3 alkalommal. Mivel én nem dolgozik, ami hajt. De jobb lenne, ha az iskola, hogy elment nekik. És hogy nekünk ott „sértett”, és nem veszi figyelembe az interdiszciplináris képzés osztály, a „legintelligensebb”. Vettünk egy másik osztály ugyanabban gimnáziumban Zankova.

Összeveszett a barátnőjével tippeket és technikákat, hogy felszámolja a veszekedések
Összeveszett a barátnőjével tippeket és technikákat, hogy felszámolja a veszekedések
Összeveszett a barátnőjével tippeket és technikákat, hogy felszámolja a veszekedések