Ötletek esküvő fotózást lóháton

Ha csak szeretik a lovakat, mint én, akkor valószínűleg nem tudja elképzelni egy esküvői fotózásra nélkülük. Ezért - valószínűleg gondolkodás ötleteket fotózások lovak, lovas, körülöttük, és így tovább.Mi lenne jó lovas vagy, hanem vágta egy esküvői ruha - egy kétes öröm. Ezért azt javaslom, hogy a figyelmet az én következő kollekció egy sor „ötletek az esküvői fotózásra”, melynek célja a lovakat. Vessen egy pillantást a már megtestesült ötletek és melyik esküvői fotó legyen a családban album.

Ez a hihetetlen esküvői fotó készült egy pár amerikai esküvői fotósok AricCasey. Fényképek, persze, úgy néz ki, lenyűgöző és nyilvánvalóan nem felel meg, amit írtam fent a versenyek egy esküvői ruha, de ismétlem, talán nem éri meg. Az, hogy egy pár pillanatig, hogy az esküvői fotós sikerült a keretet.

Akkor biztosan, hogy egy közönséges esküvői fotózás, ahol a menyasszony csak ül a lovon, de ez így sokkal jobb, ugye? Az ötlet az esküvői fotózásra lovon megismételni, úgy gondolom, hogy minden menyasszony. A legfontosabb dolog - ne félj az állat, és a ruha nélküli gyűrűk.

Ötletek esküvő fotózást lóháton

Ha a lovon ülő a tervek nem tartalmazzák: nem biztos érzi felső vagy ruha nem teszi lehetővé (túl szűk, vagy éppen ellenkezőleg, túl dús gyűrűkkel) - nyugodtan, hogy egy ló a pórázt, és menjünk a tengerre vagy a folyóparton megvalósításához ezt az elképzelést. Annak ellenére, hogy túl sok fény a képen, jól néz ki. Nem feltétlenül látszó fekete ló - fehér, valamint remekül mutat majd az esküvői fotók.

Ötletek esküvő fotózást lóháton

Ha VAG házastársa nem akarjuk, hogy a cég és tegyen egy kört lóháton - ez nem számít. Hadd, mint egy igazi lovag, vezetni a lovat a kantárt. Ahhoz, hogy ez a gondolat nem nehéz, de ha azt szeretnénk, hogy üljön a női, mint a menyasszony (a lábak az egyik oldalon), illetve szükséges a ruhát - kérje az edző sidesaddle, ez nagyban megkönnyíti a feladatot.Azonban csak akkor veheti igénybe ezt a gondolatot, és esküvői fotózások lovakkal - ennek eredményeként kapsz egy romantikus és megható fotó.

Hasonló fényképek is megtalálja az őt megillető helyet a fotóalbum, különösen azért, mert megismételni komponálja nincs munka.

Szélsőséges esetben korlátozhatja az esküvői fotózásra a stabil vagy a alhatnak, megszervezése ülésszakának gyengéd csókokkal. A legfontosabb dolog - nézd meg a lépést, és tartsa szélén a ruha, akkor nem kell teljesen világos eredetű foltok nagyon perzisztens arofmatom?

És ne felejtsük el, hogy a „cowboy” csizma - tematikus esküvői fotó, akkor biztosítani!

Esküvői da: Barátok, ha bármilyen információt a nyilvános helyeken érdemes az istállóban. istállóban. kérjük ossza meg kiegészíteni ezt a cikket.

Lehet, hogy érdekel!

 • Ötletek esküvő fotózást lóháton
Ha a szándék egy esküvő a stílus rusztikus, akkor ajánlunk egy nagyon kedves pihenő kártya, körítve egy ágacska rozmaring. Ez a szép növény rendben van.
 • Ötletek esküvő fotózást lóháton
  Ha az esküvő lesz sok vendég, a palántákat kártya nélkül egyszerűen nem lehet csinálni. Olyanok, mint a többi.
 • Gyártásához esküvői kellékek, rusztikus stílusban általánosan használt farmer, mint a zsákvászon. Díszítő pad lehet virágok, szalagok vagy csipke. Friss trend.
 • Ötletek esküvő fotózást lóháton
  Ahhoz, hogy hozzon létre egy torta rusztikus természetes motívumok: a kép ágak és levelek, a fű és a virágok. Cake szintek gyakran stilizált, mint fából.
 • Ötletek esküvő fotózást lóháton

  A berendezés rusztikus aktívan használó zsákvászon, amelyeket készült abroszok és futók (asztal sávok), szalvéták, dekorációk székek, szekrények. Táskák.