Otthon, hogyan lehet a bőr sápadt - nő s nap

Nem mindenki szereti a világos sárgásbarna kapott az utcán, vagy az utazás során. Néhány ember úgy gondolja, hogy a cserzett bőr - a tétel a köznép. Ez a vélemény származik a középkorban, így néhány lány nem akar napozni. De mi van, ha a bőr már megszerezte a finom bronz színű? A helyzet orvoslására, akkor megtanulják, hogyan lehet a bőr sápadt, és nem szórja a pénzt a drága kozmetikai kezelések.Hogyan, hogy a bőr sápadt: meggátolja a leégés

Ha a bőre még nem sikerült sötétíteni vagy árnyalat jelentéktelen, akkor lehetséges, hogy megakadályozzák a további leégés segítségével néhány ajánlások:

  • Ne maradjon a nap anélkül, hogy fényvédő.
  • Viseljen hosszú ujjú ruha és nadrág, Arctakarás kalap vagy sapka.
  • Fenntartani az egészséges bőr és táplálja ez az idő. Akkor leégés nehezebb lesz ragaszkodni hozzá, és akkor megy sokkal gyorsabban.
  • Otthon, hogyan lehet a bőr sápadt - nő s nap


Hogyan bőre sápadt és arisztokratikus?

Azonban, ha a szervezet már vált sötét árnyalatú, óvintézkedésekre túl késő, meg kell speciális eszközöket használnak.

Hogyan lehet a bőr sápadt az otthon?

Tehát a melanin már megnyilvánult, vegye fel ultraibolya. Most csak segíteni népi jogorvoslati vagy speciális krémmel. Nem szabad késik.

  • Népi jogorvoslatok, hogy egy citromot. Ha hozzá, hogy a lé krémek, cserjések és maszkok - a hatás fogja gyorsítani a peeling festett sejtek a bőrt.
  • Tej fürdő teszi a bőrt vizuálisan könnyebb. Ehhez az szükséges, hogy öntsünk több liter tej meleg vízbe, és keverjük körülbelül fél csésze só. Fürödni lehet és kell hetente egyszer.
  • Gyengéd kémiai hámlasztás lehet gyorsan megszabadulni a leégés. De ez hozza kellemetlen, igényes pénzt, és nem gyakrabban végzik, mint félévente.
  • Hasonlóan működik, hogy leveszi barnító spray. De meg kell, hogy gondosan vedd fel, és nézd meg a mellékhatások és ellenjavallatok.
  • G őrölt burgonya turmixgépben - nyersen egy kis citromlé teszi a bőrt, és fehér nagyon gyorsan. Alkalmazzuk a maszkot teljesen megszáradni szüksége naponta 14 napig.
  • Ugyanígy kell eljárnia mandulával - grind, áztassa 6-8 órán át, és a masszát összekeverjük a tejjel. Nagyvonalúan kenet ez az arc, a kezek vagy más területeken megszáradni. Miután minden gondosan kapart és mossuk.

Az ilyen szerek képesek gyorsan visszaállítani az eredeti test finom rózsaszínes bőrszín. Nincs árnyék most nem. Fontos, hogy ne csak sikerül alatt napsugarak újra. És akkor már nem kell aggódnia, hogy hogyan lehet a bőr sápadt.