övsömör

Nem minden tetőfedő anyagok szánt nem szakmai telepítést, mert szükség drága eszközök és csiszolta képességeit. Ha a cél a tető kezével - az elvi álláspontja, figyelni, hogy a lágy bitumen és kompozit övsömör.övsömör
Lágy zsindely (bitumenes cserép, zsindely vagy zsindely shingls) szánt magastetoknél meredekséggel több mint 6 °. Ez egy kis méretű lapos lemezek 100h34 cm, Kivágott egyik széle mentén. Van egy széles körű alakok (ovális, hullámok, hatszög, téglalap, háromszög, gyémánt, stb), és számos színben. A könnyű súly csempe (körülbelül 8 kg per 1 négyzetméter. M) szükségtelenné erősítésének támogatására a tetőszerkezet az épület és az alapot.

Kompozit cserép sátortetőhöz meredekséggel több mint 12 ° C. Kis (szemben a fém cserép) lemez méretekben - 128h41 cm 135h41 cm - a hulladék csökkentése és egyszerűsíti a munkát. Profilok változatos: a hagyományos klasszikus, ami a hatását természetes cserép, a high-tech stílusban. A színválaszték nem kevesebb, széles és változnak a klasszikus színek (kávé, szürke, zöld, kék) egy multi-színpaletta (palaszürke, terrakotta színű, kávé szürke). Súlya 1 négyzetméter. m bevonat nem több, mint 7 kg.

Hajlékony és könnyű

Az alapja a lágy csempe szolgál üvegszálas vagy szerves cellulóz. Alapján alkalmazott fanyar: oxidált bitument különböző adalékanyagokat vagy polimer bitumen vegyületet. Top - locsolás (bazalt ásványi granulátum vagy chip), amely biztosítja a bevonat védelmet az időjárás és az ultraibolya sugarak. Alsó - szilícium-dioxid homok, amely megvédi a lapkát a ragasztás együtt szállítás és tárolás során (a hagyományos övsömör), vagy egy speciális öntapadó réteg bitumenből, védett polietilén fólia (csemperagasztó).Soft csempe kényelmes közlekedés (akár autóval), és tárolja. A telepítéshez nem igényel speciális eszközöket. Megjegyzendő azonban, hogy a puha zsindely tetejére lécek előkészítése sík felületre, megőrizve annak geometriája és a jó holding körmök (például, OSB-board, rétegelt lemezek vagy tábla).

övsömör
Előnyei közé tartozik az övsömör - vonzó megjelenés, alacsony áron és az alkalmazkodóképesség bármilyen geometriai forma a tető. Bevonat szinte semmi zajt eső vagy jégeső, nem szívja magába a nedvességet, ez nem tartozik a korrózió és a rothadás, ellenáll deformáció zsugorodása az épület, valamint a hőmérséklet-különbség és erős széllökések. Az anyag nem ég, és nem igényel érintőképernyős működés közben. Így a véletlen sérülés a bevonat könnyen eltávolítható, mert kis méretük elemek és azok felcserélhetőségét.

Ár 1 négyzetméter. m bevonat 200-1900 rubelt.

A tűz nem éget

övsömör
Basis kompozit cserép - egy acéllemez vastagsága 0,4-0,5 mm. Ő teszi az anyag erős és könnyű. Acéllemez bevonva mindkét oldalán alumínium-cink ötvözet (alumínium, cink, szilícium), tökéletesen védve a korróziótól. A külső a bevont természetes kő gyöngyök. Ezek nem csak, hogy egy szép bevonat tekintélyes megjelenésű, hanem megvédi a korrózió ellen, hőmérséklet-változások, és hozzájárulnak a szigetelés (nem zajos tető eső, jégeső, és a szél). Top granulátumok bevont átlátszó akril bevonattal elősegítő öntisztuló bevonat alatt az eső és ellenállást biztosít az UV sugárzásnak. Ezzel a színes övsömör fennáll az egész életét az anyagi élet (50+ év). Másik előnye a kompozit lapok - tűz.

Kompozit cserép megengedett csatlakoztatni, és a téli időszakban. Ezen túlmenően, ez nagyon kényelmes, hogy meg lehet határozni közvetlenül a régi tető. A kiegészítők széles választéka lehetővé teszi, hogy felkészítse a tető még a legösszetettebb konfigurációt.

Ár 1 négyzetméter. m bevonat 700-1000 rubelt.

Válassza ki a tetőfedő kívánatos másik otthon tervezési fázisban. Hogy megkönnyítsük a számítás anyag mennyisége és alkatrészek, a jövőben a projekt otthon is rendelkezhetnek, hogy adja tetőfedő cég. Ha a geometria a tető az összetett, felkészülve arra, hogy a kiegészítő elemek és tartozékok jelentősen növeli a költségeket a végső bevonat. Ezek nélkül lehetetlen létrehozni egy szép és koherens kép a ház.

alkalmazotti tanácsot tud adni a megfelelő építési tetőfedés pite: szigetelés, tetőfedés, szellőzés és egyéb fontos pontokat. Egyes cégek, akkor is gondoskodik a szabad látogatást tett a helyszínen technikus tanácsát végrehajtásáról szóló egyetlen elem, vagy tetőfedő projekt egészére.