Oxigén koktélok otthon, hogyan lehet a legjobban

Az orvosok koktélok oxigenátokra

Anoxia vagy hypoxia egyik fő oka a fáradtság, a krónikus fáradtság, alvászavarok, idegesség és ingerlékenység, depresszió, alacsony immunitás és a gyakori megfázás, anyagcsere-betegségek. Milyen gyakran, a nap végén már csak valimsya le a fejemben köd, ötletek vannak zavarodva, szeme összeragadnak, nem akarja, hogy ... ez nem betegség, hanem elég kellemes. Megragadva a probléma a tabletták és a vitaminok, ömlött neki egy csésze erős kávét, vagy „anti-stressz és ötven gramm,” sokan nem is tudják, hogy segítenek a szervezetnek csak oxigént.Mi az oxigén koktélok

Oxigén koktél - ez a „levegő” ital több, mint egy dús habot, amely több ezer kis buborékok oxigénnel töltjük. Attól függően, hogy a hozzávalókat, és elkészítésének módját, ez lehet egy különböző ízű és minőségű. Hagyományosan, az oxigén koktélok alapján készült nektárok, gyümölcslevek, szörpök és gyümölcs infúziókat gyógynövények. A kombináció az oxigén és a biológiailag aktív phytocomponents jótékony hatással van az összes szövetek és szervek, növeli a szervezet védekező és segít, hogy meggyógyítsa a testet.

Oxigén koktélok otthon, hogyan lehet a legjobban
Koktélok kell használni, mint az elkészítés után azonnal, nem később, mint 10 perc, vagy a hab térfogatát, és vele együtt, és az oxigén koncentrációja az italban kisebb lesz. Használat után felszabadítjuk a koktél abban foglalt buborékok az oxigén, amely belép a véráramba át a gyomor falán.

A profilaktikus és egészségügyi célokra oxigén koktél figyelembe 250-300 ml-egyszer vagy kétszer egy nap 30 perccel étkezés előtt vagy két órával étkezés után. Az időtartam profilaktikus során 30 nap, amely után meg kell, hogy egy 15-30 napos szünetet. Ellenjavallata oxigén koktélok ott, de jelenlétében krónikus és akut betegségek, különösen a gyomor-bélrendszer, allergiás reakciók az ilyen komponensek is megfigyelhető, mint a nektár, gyümölcslé, gyógynövény tea, tojásfehérje, és így tovább, így a kiválasztás az optimális alapja egy koktél, lásd orvost.

Oxigén koktélok otthon

Oxigén koktélok otthon, hogyan lehet a legjobban
A készítmény a otthoni oxigén koktél szükséges alapon (gyümölcslevek, nektárok, szirupok, gyógynövény kivonatok), klasszikus vagy spum-habosítóanyag keverék és - egy képalkotó eszköz hab az ital szerkezet. Ez lehet oxigén vagy kokteyler keverőben. Kokteyler lehetővé teszi, hogy készítsen oxigénnel dúsított ital szerint a klasszikus technológia.Ez a készülék egy nem elektromos kapacitív levegőztető, egy elem szabályozó oxigénellátást, egy oxigén koncentrátor, és egy csap kiadás a késztermék. Kokteylery széles körben használják a nagyvállalatok, ápolási otthonok, kórházak, iskolák és óvodák. A legjobb megoldás a közétkeztetés és az otthonokban - oxigén mixer, amely lehetővé teszi, hogy készítsen az oxigén koktélok Spum technológia kiváló ízt kap.

Az alapelv az expozíció

Miután belépett a habos italt a gyomor és a belek egy aktív felszívódását oxigén molekulák együtt vitaminok és fitokemikáliák a vérben, a dúsítási oxigén szövetek és szervek sokkal gyorsabban megy végbe, mint a tüdőn keresztül.

Felszívódik a test szöveteiben, az energia tiszta oxigént energiává alakul át, a biológiai folyamatok, és javítja a mikrokeringést permeabilitása sejtmembránok, növeli a funkcionalitást a szervezet, amplifikált redox folyamatokat, aktiválását a szervezet védekező, normalizálja az anyagcserét, és javítja a vérkeringést, és a celluláris metabolizmus.

Aktiválása anyagcsere-folyamatok javítja a felszívódását fito-vitamin koktél komponenseket, javítva jótékony hatása van a szervezetben, azaz oxigént kapva koktélt a szervezet megkezdi egy láncreakció, normalizálja a működését az összes rendszerek és szervek.

Jelzések az oxigén koktélok

 • Oxigén koktélok otthon, hogyan lehet a legjobban
  Annak érdekében, hogy a szöveti oxigénellátás és hemodinamikai, aktiválása anyagcsere folyamatok a sejtben, és, hogy egy frissítő hatása van a szervezetre.
 • Annak érdekében, hogy erősítik az immunrendszert, csökkenti a gyakoriságát az akut légúti vírusos fertőzések, növeli a szervezet ellenálló képességét a vírusok és fertőzések. Ismeretes, hogy ha az oxigén hiány csökkent termelékenység és immunsejtek aktivitását.
 • A magzati hipoxia és anémia, valamint a kezelésére és megelőzésére placenta elégtelenség terhes nőknél.
 • A sporttáplálkozás a teljesítmény javítása és az állóképességet során intenzív fizikai aktivitás, megakadályozza a felhalmozódó tejsav a vérben, miközben a glükóz szintje és fehérje.
 • A alvási rendellenességek kezelésére és az álmatlanság, megszünteti a tünetek a krónikus fáradtság és a teljesítmény javítása érdekében.
 • Ahhoz, hogy normalizálni a vérnyomást azáltal, hogy javítja a vegetatív reakciók.
 • A megelőzés és a kezelés az allergia - oxigén koktél elősegíti a kiválasztását toxinok és csökkenti a káros hatásokat a környező test környezettel.
 • Hogy javítsa az emésztőrendszer - kiküszöbölve dysbiosis, és normalizálja a működését a belekben.
 • Annak érdekében, hogy csökkentsék a rossz koleszterin szintjét a vérben koncentrációja.
 • Annak érdekében, hogy javítsák az általános állapot, betegség a szív-érrendszerre.
 • Az egészséges táplálkozás a felnőttek és a gyerekek. Különösen hasznos oxigén koktélok gyerekeknek, mint a teljes fejlesztési Egyre igényel nagy mennyiségű oxigént. A normális fejlődését a gyermek legyen a szabad levegőn naponta elvégzésére legalább 2-3 óra, ami nem mindig lehetséges.
 • Hogy javítsa a tevékenység az agy nagy mentális stressz között diákok, egyetemisták, az emberek részt szellemi tevékenység. 20% a felhasznált oxigén van a test által fogyasztott, hogy agyműködés. Oxigén nélkül, az agysejtek is élnek csak 7 másodperc alatt!
 • Ahhoz, hogy csökkentsék a káros hatása van a szervezetben az alkohol és a dohány. Növelésével az oxigén koncentrációja a vérben elmozdul a káros szén-monoxid és a toxinok, redukciós folyamatok aktiválódnak.
 • Fenntartása és javítása az idős emberek egészségi. Az életkor, a működését a légzőrendszer romlik, és ennek következtében a beszívott a kívánt mennyiségű oxigén válik problematikussá. Oxigén koktélok segítségével kompenzálja az oxigénhiány, hogy az egészséges.
a tartalom ↑

Főzés házi kokteylere