Padlizsán saláta paradicsommal és fokhagymával

Kalória: 261,34
Fehérjék / 100g: 1,21
Szénhidrát / 100g: 5,65

Gondolom fogsz lepődni! Padlizsán saláta paradicsommal és fokhagymával, sőt diéta - hogyan lehet ez? Mindenki tudja, hogy a nyers padlizsán nem eszik, és még a főtt vagy sült, szükség valamilyen szósszal vagy öltözködés, és ez a kalória. És ha ők sült, az olaj, olyan mennyiségben, hogy bármilyen diétás recept és nem lehet kérdés! És mégis, van egy salátát, és természetesen fogok megosztani a receptet. Tetszett a padlizsán saláta azonnal, még melegen, és amikor kihűlt, ez lett még finomabb. És másnap még ízletesebb. Szóval lehet készíteni egy teljes adag csak számolás magam, és ha még mindig ott hajlandó, ha kétszer a hozzávalókat. Úgy gondolom, hogy az elmúlt valószínű, hogy bárki kerül sor, akkor legalább egy kanállal, így észrevétlenül saláta lesz a kedvenc az egész családnak.


Padlizsán és a többi zöldség ez a recept sült, de olaj nélkül. Szárítjuk először egy száraz serpenyőben, majd pripuskayut minimális mennyiségű folyékony (víz vagy növényi húsleves). Hagyma lesz nagyon szelíd, enyhe, sőt padlizsán és maradnak darabok, hanem a jó lágyított és átitatott illata hagyma. Paradicsom ez a saláta csak kissé felmelegítjük, hogy erősítse bennük a savanyú ízű.

- padlizsán - 1 nagy (jobb, hogy egy világos padlizsán);
- Hagyma - 1 közepes;
- paradicsom - 3 db. 6-7 vagy cseresznye paradicsom;
- petrezselyem koriander vagy - egy nyaláb;
- Fokhagyma - 1-2 zubochka;
- só - ízlés;
- kakukkfű vagy kakukkfű, más fűszerek - ízlés;
- bármely növényi olaj - 0,5 v. l (opcionális).


Padlizsán saláta paradicsommal és fokhagymával

Mert ez a saláta, azt ajánljuk, hogy a padlizsán világos színű, nem lila vagy lila, fehér vagy fehér, lila csíkos. Világos padlizsán lágyabb ízű, hogy kevesebb magot és apró mag. Csak ezek a zöldségek van szükség saláta. Mindenesetre, a padlizsán meg kell hámozni, kockákra vágott, de nem a kis és közepes méretű.
Padlizsán saláta paradicsommal és fokhagymával

Tedd egy tésztaszűrő, megszórjuk két csipet nagy só, jól keverjük össze. Hagyjuk 7-8 percig, hogy jöjjön ki a keserű levét. Ha a saláta készült könnyű padlizsán, akkor kihagyhatja ezt a lépést, és biztos, hogy sötétben állni sót. Egy meghatározott idő után öblítsük le a apróra vágott zöldséget hideg vízben, és finoman nyomja.


Padlizsán saláta paradicsommal és fokhagymával

Miközben a padlizsán kap keserűség fogjuk vágni a hagymát vékony hosszú csíkokra. Vágjuk apróra a fokhagymát.


Padlizsán saláta paradicsommal és fokhagymával

Száraz serpenyőben olaj nélkül csepp meleg fel közepes lángon. Meghatározzák a hagymát és a fokhagymát, a tűz tett egy gyenge közepes. Folyamatos keverés közben egy spatulával zöldségek, szárítsa meg őket 3-4 percig.


Padlizsán saláta paradicsommal és fokhagymával

Add préselt padlizsán. Keverje össze a zöldségeket ne hagyja felügyelet nélkül. Miután két vagy három percig, beletesszük a fűszereket, adjunk hozzá egy kis vizet, bemelegítés, és pörkölt amíg meg nem puhul padlizsán.


Padlizsán saláta paradicsommal és fokhagymával

Körülbelül 8-10 perc padlizsán puha, a színe megváltozik, hogy egy sötétebb. Most adjuk hozzá a paradicsomot, vágjuk nagyobb darabokra. De a paradicsom kell, hogy felmelegedjen, ha szeretné, hogy a saláta meleg volt, és van egy szép savakkal paradicsom.


Padlizsán saláta paradicsommal és fokhagymával

Ha a saláta nem fognak megjelenni, mint a meleg étel, de mint egy közönséges saláta, akkor el kell távolítani a párolt zöldségeket a serpenyőben, hűvös, és keverjük össze szeletelt friss paradicsomot. Adja hozzá a friss fűszernövények, apróra vágva, só ízlés szerint. Pepper, ha szükséges.