Palette szakmai Estelle - hajfesték árnyalat és vélemények

EstelProfessional áll számos professzionális haj festékek. Minden szín végre tartós festéssel. A paletta áll színek szőkék, barnák és barna haj. Festék tökéletesen kitölti a szürke haj.Ennek része az alapok vannak jelen gondoskodó összetevők: zöld tea kivonat és a guarana, hogy van egy helyreállító hatása. Ők is jelen keratin komplexum. Ezzel fürtök megszerezni fényes és egészséges megjelenését.

Festés Estelle van megfizethető áron. A minőség nem rosszabb, mint más módon. Különböző színek lehetővé teszi, hogy válassza ki a megfelelő hangot. Tintával lehet keverni a színeket. Oxigén szükséges festmény, amely könnyen használható professzionális és otthoni.

Palette szakmai Estelle - hajfesték árnyalat és vélemények

Előnyök és hátrányok a színezékek Estelle

Előnyei közé tartozik a festék Estelle tartalmazza:

Palette szakmai Estelle - hajfesték árnyalat és vélemények

 • A termékek megvásárolhatók az ára, de a minősége nem rosszabb, mint más professzionális eszközökkel. Ez lehet megvásárolni keresztül online áruház, és a speciális szalonokban. Az ár egy csomag a 150-300 rubelt.
 • Termékek kellemes aromájú.
 • Színezékek áll a tápanyagok és ilang-ilang, amely redukáló hatású.
 • A festéket kényelmesen elvégezhető a szálakat. amely biztosítja az egységes elszíneződés.
 • Különböző színek lehetővé teszi, hogy válassza ki a megfelelő árnyalatot.

A hátrányok közé tartozik:

 • Színes megmaradnak körülbelül 5-ször samponos. és akkor elhalványodik.
 • Összehasonlítva a nem hivatásos festékek azok nagyobb költség.
 • Ammónia-mentes festék alapvetően nem foglalkozik a megszüntetése szürke haja. és a világítás csak akkor kerül végrehajtásra egy pár árnyalatok.

A színpaletta professzionális eszközök Estelle

Szakmai festék Estelle magában foglalja a 4 sorozat, amely magában foglalja a palettán. Minden színnek megvan a saját számát.

Palette szakmai Estelle - hajfesték árnyalat és vélemények

Sorozat Estel De Luxe

Festés Estelle De Luxe a legnépszerűbb sorozat. A paletta tartalmaz 40 szín. Legtöbbjük közé tartoznak az alapvető színeket, rátapad a hajra kiváló hang és elrejteni szürke haja. Tíz színek korrektorok, amely javíthatja a szín intenzitása és semlegesíti a rossz konnotációja.

Vannak árnyalatok ragyogást szálak. Ez lehetővé teszi, hogy változtatni a színét, hogy 4 színben. Festékkel Estelle elvégzi színes kiemelést. Egyedi piros színű. világos és telített. Ink jól összekeverjük, amely lehetővé teszi, hogy szerezzen új hangokat. A kompozíció a kozmetikai közé tartozik az ammónia, de annak negatív hatása van semlegesített komplex vitaminok és tápanyagok.

Palette szakmai Estelle - hajfesték árnyalat és vélemények

sorozat Essex

Szakmai stylist festék Essex alkalmazott tartós festés és a tónus telített. A paletta a 114 hangokat. A színválaszték meglehetősen széles: a gazdag fekete az eredeti szőke. Világosabbá festék magában foglalja a 10 árnyalatok. Telítettség függ a hang az oxidálószer koncentrációja (3-12%).

Festő időtartama nem haladhatja meg a 50 percet. A színezékek ez a sorozat nem használt színezés. Köszönhetően a speciális formula, a piros szín lehetővé teszi, hogy a festék a haj élénk színekkel. A jelenléte szilikonok teszi a hajat, selymes.

Színező 45 percet vesz igénybe. Essex széria elbűvölő árnyalatú. Alapján őket, akkor létrehozhat lila, rózsaszín, lila hangot. A festék végezhet színkiemeléssel nélkül elszíneződés.

Palette szakmai Estelle - hajfesték árnyalat és vélemények


Sorozat Estel Sense De Luxe

Ezt a festéket nem tartalmaz ammóniát, ezért használják a biztonságos színező és színezés. A paletta tartalmaz 68 színek. Amikor természetes színező pigment nem szenved. Eljárások eredménye tartjuk körülbelül 3 hónapig.

Együtt hajfestés helyreállítását végzik. Ez úgy érhető el, köszönhetően panthenol, keratin komplex és természetes összetevőket. Hue telítettség feltéve Red5 molekula.

Palette szakmai Estelle - hajfesték árnyalat és vélemények

Sorozat De Luxe ezüst

A festéket használt festés a szürke haj. A paletta 50 áll a finom tónusok. Hajzat szert egy gyönyörű fényét. Hozzávalók főzés könnyű, valamint az alkalmazott. A tápanyagok hozzáférhetősége lehetővé teszi a gyengéd színezés.

Palette szakmai Estelle - hajfesték árnyalat és vélemények

Krém Anti-Yellow hatása

Használt termékek tonizáló szálakat, amelyek sárgás árnyalat. Krém nem eredeti hamuszürke hang. Ezzel létrehoz egy egyedülálló könnyű, finom ellátást.

Recovery biztosítja jelenlétében keratint. Táplálkozási és hidratáló tulajdonságokkal következtében vannak jelen a jelenléte avokádóolaj és az olíva-kivonat. Attól függően, hogy az eredmény a festéket viszünk fel a gyökereket, vagy az összes zárat.

Palette szakmai Estelle - hajfesték árnyalat és vélemények

Használati utasítások

Ez az egész művelet sikeres volt, akkor hajtsa végre a következő lépéseket tartalmazza:

 • Munka előállítva, krém festék oxidálószer (3%), egy aktivátor (1,5%) arányban 1: 1: 2. A következetesség a készítmény rugalmas, amely lehetővé teszi, hogy azt elég könnyen. A munkára van szükség, hogy viseljen védőkesztyűt.
 • Megoldás alkalmazzák száraz hajat. Ahhoz, hogy ezt a munkát szükséges, hogy pontosan és gyorsan.
 • A maximális expozíciós idő 15 perc. Ha a zárak sok üregek, az eljárás tart 5 percig.
 • Ezután a festéket alaposan meg kell lemosni. majd egy stabilizáló balzsam.

Palette szakmai Estelle - hajfesték árnyalat és vélemények

Ár Professional festék Estelle eltér a boltokban. Minden sorozat változó költségek. Hozzávetőleges ár Estelle 250-300 rubel.

Úgy vélem, hogy a festék Estelle elég jó, összehasonlítva analógok - L'Oreal és a mátrix. Termékek könnyen használható, különösen azért, mert az eredmény csodálatos. De ez csak az én véleményem. Mi festék elfogadható szaga. Color nagyjából ugyanaz, mint a katalógusban. Változatos színek segítségével kiválaszthatja a kedvére valót. Tint megmarad sokáig, így a jövőben tervezzük használni ezzel a festékkel.

Miután a csalódás más színben döntött, hogy megpróbálja Estel Esseks. Az eljárások kiválasztott oxidálószer a 3%. A kevert könnyen. Alkalmazni, hogy a hajad öröm volt. A beavatkozás után, a folyamatos, szép színes. Nagyon tetszett az eredmény, így bátran ajánlom, hogy próbálja mindent.

Azt akartam, hogy elrejtse az eredeti szín nélkül piros színű. Egy barátom ajánlotta festék Estelle. Ezután a hajat talált szép csokoládé színű. festék költség igen kedvező. Hair a beavatkozás után nem sérültek, mint ez történik más színezékek.

Színezésére használt különböző eszközökkel. Mivel minden beavatkozást végeznek magát, aztán a szakszemélyzet a boltban nem is néz ki. De valahogy kudarca után a festés a boltban azt tanácsolták, hogy a jogorvoslathoz EstelColoroff és festék EstelEssex. Utána volt észrevehető kiváló eredményeket: a szín fordult intenzív és szép. A rossz szag nem volt érezhető eljárásokat. A haj talált ragyogó, így a jövőben fogok csak válasszon egy színt.

Úgy döntöttem, hogy frissítse a hajszín. Azért választottam a kék-fekete színű. Components összekeverni. A készítményt alkalmazzuk egyszerűen. Félóra múlva elmosta a festék. Az eredmény egy tartós színt.

Palette szakmai Estelle - hajfesték árnyalat és vélemények

használható funkciók

 • Az újból kinőtt gyökerei festéket alkalmaznak, hogy egy fél órát. Ezután kezeljük az összes haja, és hagyjuk állni 10 percig.
 • Ha azt szeretnénk, hogy végre szín és a megvilágítás, a készítményt alkalmazni kell, induló gyökerek 2 cm. Ezután a gyökereket kell kezelni. Időtartama eljárás - 35 perc. Oxigén veszik 6 vagy 9%.
 • Alakformálás krém összekeverjük az aktivátor egy arány 1: 2. A kezelés időtartama - 20 perc.

Használat előtt a festéket, ellenőrizze a haj és a bőr allergia. Minden munkát el kell végezni a kesztyűt. Ha az ügynök a szembe kerül, alaposan meg kell mosni vízzel. Helyesen végzett munka alapján a gazdag szín károsodás nélkül az egészségre.

 • Palette szakmai Estelle - hajfesték árnyalat és vélemények

Szakmai hajfesték Igora

 • Palette szakmai Estelle - hajfesték árnyalat és vélemények

  Hogyan válasszuk ki a legjobb hajfesték

 • Palette szakmai Estelle - hajfesték árnyalat és vélemények

  Hogyan festeni a haját otthon