Papagájok lovebirds otthon

Papagájok lovebirds otthon

Lovebirds - kis madarak, mint egy cinke vagy a pirók, de zömök testalkatú, nagy fejjel. Tollazat mindenféle világos csőr lehet piros vagy szalmasárga. Nézzen meg egy pár tubicáim az otthon öröm. Van egy huncut jellegű, és néha úgy viselkednek, mint az emberek sokkal. Hangos veszekedés, és néhány perc múlva ismét ül egy sügér, húzódott egymáshoz közel.Fed otthon lovebirds gyorsan megszokták, hogy a gazdája és válnak teljesen szelíd. Chicks jobban, hogy akár 3,5 hónap. Miután ebben a korban, szelídített papagájok vonakodva. Papagájok, folyamatosan kommunikál a társaival nem érdekli az emberi beszélgetést. De ha tesz egy ilyen cél, és minden nap, hogy a vonat egy madár, talán emlékezni fog egy pár szót.

Lovebirds nem tartható egy ketrecbe más papagájok. Lehetnek nagyon agresszív, provokáló harcok és akár halált is, hogy pont egy madár nagyobb, mint ők.

Annak ellenére, hogy a széles körben elterjedt legenda LoveBirds az otthon és egyedül él. De ha gyakran nincs otthon, a legjobb növények madarak párban, így nem fog unatkozni. Lone Lovebird önmagában depressziósak, és húzza a tollakat magukat.Egy lovebird lesz elegendő méretű 80h30h40 lásd sejtek két 100h40h50, de a sejt több a háziállat, sokkal kényelmesebb. Az alsó fedezhető fehér papír vagy nettó töltési égetett homok. Hetente egyszer, a ketrec kell mosni egy fertőtlenítőszer, amely nem tartalmaz klórt. Alkohol és etetőedényekbe kell mosni naponta, és megtöltjük csak friss élelmiszer és a víz megvédte. Egyszer vagy kétszer egy héten lehet rendezni a fürdésre és a legtöbb papagájok.

A cellában kell több perches vastagsága 2-2,5 cm A legjobb anyag a számukra -. Gyümölcsfák vagy fűz. Ha a cella mindig van egy csomó fajátékok, honnan papagáj nem lesz probléma a illesztünk csőr és karmok. Ülőrudakat nem helyezhető át a etetők és waterers alom nem véletlenül esett bele.

Az alapja a diéta tubicáim az otthon kell lennie a gabona keveréket. Lehet kapni kész keverék a boltban, vagy készítsen magának. Ehhez, keverjük össze egyenlő arányban a különböző típusú köles, egész és osztott zab, kanárimag és a kender, gyommagvak (vitamin vetőmag), a nyers napraforgómag, görögdinnye, tök. Ez hasznos, hogy a papagáj friss gyümölcs, gyógynövények, szinte bármilyen növényi, pörkölt dió, friss és szárított bogyók. A ketrec mindig kell lennie egy ásványi kő.

Papagájok szeretik kukorica tejes érés vagy főtt. A különösen hasznos, hogy vedlés vagy etetés csibék csíráztatott magvak (búza, zab, árpa, kanáriköles).

Ne feledje, hogy sok a termékeknek az emberi tábla lehet veszélyes a háziállatok. Só, cukor, zsír, sült, pácolt, fűszeres papagájok nem adható.

tenyésztés

Lovebird otthon viszonylag könnyen szaporítható. Az optimális életkor párzás egyik évről három év. Partner lovebirds válasszon egy életen át. Ahhoz, hogy egészséges utódok szükséges, hogy az egyik madárfaj. Chicks kapott kereszteződésének, meddő, mint a genetikai rendellenességek.