Papagájok lovebirds - tartalom, a gondozás és etetés otthon

Lovebird nagyon szép papagájok, színük világos túlnyomórészt zöld. Színes és vicces papagáj kis, szerény ellátást, jól megszokott személy otthon, és nagyon népszerű a rajongók a papagájok. Bizonyos területeken a test fej, a nyak, mellkas, különböző színekben fajtól függően.Lovebird otthon igénytelen karbantartás és ápolás.

Lovebird papagájok a vadon élő napsütötte Madagaszkár és a környező területek Afrikában. A természetben, több különböző típusú lovebirds. A mi lakások és leggyakrabban talált rózsásfejű törpepapagáj, Fischer és álarcos.

A név a papagájok, mert az életmód. A természetben élnek párban a nagy állományokban. Ha a papagáj lovebird talált egy pár, a pár hű marad egymást egész életükben. Gyakran ülnek össze, és szépen egymáshoz szorítva.

Úgy gondoljuk, hogy ha a jelenlegi pár tubicáim osztani, ők egyedül meghalni. De ez csak egy szép legenda. Tény, hogy nem. Régóta úgy gondolták, hogy a halál egy madár, a másik is meg fog halni az unalomba. Halála után egy madár, egy idő után, férfi vagy nő talál egy partnert. Nézz meg egy sokkal érdekesebb, mint megtartani egy madár. Élnek a partnere hosszabb és énekelni hangosabb.

Egy pár lovebirds érdekes, nem csak a szoros kapcsolat, hanem a viselkedését. Például az építkezés során a fészek lovebirds szállítására építőanyag nem a csőr és a lábak, mint más madarak és a bot fűszál és gallyakat a toll. Ilyen ctroyaschy előtt lovebird fészket repülés, mint egy kis szénakazalban.

Ellentétben sok más papagájok, törpepapagáj fészket raknak ki gallyak és fűszálak, így nem kell önteni fűrészpor, egy helyen, hogy meg kell adni a vékony fűzfaágak, akkor hasítja a szálakat, és közülük egy fészek nekik.

Tanulási ez a fajta papagáj kínálja magát nagyon rosszul, amit ritkán látni a papagáj lovebird beszél. Azonban kézzel papagáj társaságkedvelő. Nagyon örült a beszélgetés gazdája, kiváló odaadás és nagyon unatkozik egyedül lenni.Ketrec lovebirds nagynak kell lennie, mert hajlamos arra, hogy a mozgás és aktivitás a papagáj volt lehetősége, hogy nem meleg-up - swing és egyenesbe szárnyait. Papagájok gyakran rág a sávok, így a rudak nem kell festeni. Ha megy, hogy tartalmaz egy pár tubicáim, szükséges, hogy figyelembe vegyék a méret a sejtek a két madár. Nem szükséges, hogy a madarak a ketrecben. Meg kell repülni, és megfelelnek a természetes kíváncsiság. A cella úgy kell aludni, pihenni, fürdeni, és táplálkozni.

Azokon a területeken, ahol a füst nem tud lépést tartani a papagájok. A dohányfüst okozza őket súlyos depresszió és az ólom az esetleges halál a madarak.

Élelmiszer lovebirds

A lovebirds etetés a legjobb, ha speciális kész takarmányban keveréket (gabona keverék) a közepes méretű papagájok. Ez a kisállat boltokban. Egyes gyártók is termel takarmány kifejezetten lovebirds. Fontos figyelni, hogy az étel a még le nem járt eltartható. Élelmiszer lejárt megromlik, úgy tűnik, a penész, ami vizuálisan nem lehet figyelmen kívül hagyni. A zöld madarak nem korlátozható. Figyeljen rá, hogy a levelek és a pitypang virág, woodlice, lóhere és hasznos termék, mint a csalán. Zöldek, hogy táplálja a papagájok kell mosni is.

További összetevői étel gyümölcsök és zöldségek. A gyümölcsök és zöldségek adhat őszibarack, alma, reszelt sárgarépát, banánt, sárgabarackot, kiwi, sárgadinnye, paprika, karfiol, cseresznye, körte, szőlő, narancs, szilva, retek, fehérrépa, káposzta, brokkoli, uborka, dió (földmunkák , dió), hegyi kőris.

Nem ajánlott a tartalom az étrend mangó, papaya, datolyaszilva, és avokádó, azok káros az lovebirds. Ezen felül, akkor óvakodni kell megszerezze kandírozott gyümölcs, valamint zöldségeket a lemezekről, amelyben podsolit vagy impregnált olajjal. Papagájok lovebirds - fáradhatatlan rágcsálók. Ezért szükségük van, hogy a fiatal ágakat, úgyhogy lehet, hogy őrölni a csőr és elfoglalni a szabad idejüket. Szálak kell vágni a helyeken, amelyek nem fertőzöttek kipufogó vagy vegyszereket. Mossuk az ágak előtt adva nekik, hogy az állat. A legjobb, hogy az ágak gyümölcsfák különböző átmérőjű.

A víz a ketrecben mindig legyen friss és tiszta. A csapvíz a legjobb átjutni a szűrőn, és felforraljuk.

Lovebirds szeretnek úszni, így kell, hogy ezt a lehetőséget, különösen a tenyésztés során. Alacsony páratartalom mellett a tojás nem fog fejlődni.

Azon a napon, lovebirds elég etetni 2-3 teáskanálnyi. Fiatal lovebirds többet eszik, ez rendben van. Felnőtt madarak biztosítani kell, hogy ne sokat eszik. Ha papagájok eszik sokat, ez vezet az elhízáshoz madarak.

Javasoljuk, hogy fordítsanak különös figyelmet a világítás, és vesz egy lámpát, amelynek az ultraibolya sugárzás spektruma.

Az ellátás a papagájok ez a faj nem nagy ügy. Ők tartják szinte a legtöbb igénytelen a tartalom tekintettel a papagájok. Ha úgy dönt, hogy vesz egy vagy egy pár rózsás arcú, vagy álarcos törpepapagájok Fischer, az arca ennek a gyönyörű madár fog kapni magam szimpatikus barátok, hogy mindig tetszik.