Pár jegygyűrű Adamas hivatalos katalógusban, teszünk egy jobb nyaralás!

Pár jegygyűrű Adamas hivatalos katalógusban, teszünk egy jobb nyaralás!
Kezdeni, hogy felkészüljenek az esküvő jó előre mielőtt a tervezett időpontban. Az egyik előkészítő szakaszában a kiválasztási és vásárlási jegygyűrű. Ez a belső jellegű házasság és a család egy kötelező attribútum az esküvőt. Értéke nehéz túlbecsülni, mert a gyűrűt a gyűrűsujj - jelképe a hűség, a lojalitás egymáshoz és szeretni. A választás jegygyűrű menyasszony és a vőlegény közösen kell. mert kezdve a házasság a pár az élet fogja viselni őket. Most van egy csomó jól ismert ékszer márkák és gyártók kínál saját változatát a szeretet a jegygyűrűt. Egyikük a moszkvai cég „Adamas”, amely a harmadik legnagyobb a magyar piacon.Nagyon fontos az a tény, hogy a szerelmesek, látogatás az egyik üzlet a cég, választhat, hogy nem csak a két gyűrű az esküvőt, azaz egy pár. Ezek a termékek ugyanabban a stílusban. Azonban ezek eltérnek egymástól, hangsúlyozva, hogy az unió a két ember, egy család.

Egy kicsit rólunk

Ezen túlmenően, megnyílik egy külön áruházláncot, hogy a kereskedelem az ékszereket Adamas a franchise rendszer.

Előnyei és jellemzői ékszerek

Vannak különböző lehetőségek - a hagyományos klasszikus és elegáns termékek értékes gyöngy helyett gyémánt.

is megtalálható a gyűjteményében elkötelezettség gyűrűk ékszerek smaragd vagy zafír, vagy kombinálni a kétféle értékes betétek, például gyöngy gyémántokkal.

választék

Pre-kiválasztás történhet a könyvtár, amely a hivatalos honlapján a cég, amely együtt a menyasszony, és még az otthon kényelmét. Katalógus tervezték, hogy nagyon kényelmes a használata, különösen, ha a menyasszony és a vőlegény egy konkrét előnyben a választott gyűrűk. Elvégre csak a régi időkben, az esküvői dekoráció rendkívül sima, és csak méretben. Szóval, lehet választani gyűrűk katalógus:
  • klasszikus, hagyományos sima;
  • inlay drágakövek;
  • amely szokatlan eredeti perem;
  • Különböző fém.

Pár jegygyűrű Adamas hivatalos katalógusban, teszünk egy jobb nyaralás!

Fotó: Arany 585, a tömeg a termék 2,19 Referencia: 1230140-A50-01

A klasszikus, amely soha nem megy ki a divatból

Pár jegygyűrű Adamas hivatalos katalógusban, teszünk egy jobb nyaralás!

Fotó: Fém: Arany 585, a tömeg a termék 1,08 Referencia: 1236001-A50-01

Ezek a termékek nem tartalmaznak semmiféle sallang és jogosan foglalják el az első helyet a népszerűsége. A legtöbb társaik, a szülők és a nagyszülők házasság után éppen egy ilyen jegygyűrű. Ezek tökéletesen sima kör alakú perem nélkül mélyedések, további díszítés formájában kövek vagy metszet a külső.

Változhat csak a típusú fém, szélessége és vastagsága a szakasz. Adamas használja, hogy megteremtse a klasszikus arany jegygyűrű három különböző színben (fehér, rózsaszín és sárga szokásos), az összes fém azok 585-edik mintában.Az ára nagyban függ a súlya a gyűrű. Ez hatással van a vastagsága és keresztmetszeti szélessége a fémszalag. Jövő ifjú lehet kiválasztani a termékeket, amelyek a 3 800-11 500 rubelt. Azt is érdemes megemlíteni, kedvezmények egyes tételek bemutatott Adamas könyvtárban. Ezek között lehet 30-60% -ot, ami lényeges megtakarítást jelent a szeretet.

barázdált gyűrű

Pár jegygyűrű Adamas hivatalos katalógusban, teszünk egy jobb nyaralás!

Fotó: Fém: Arany 585, a tömeg a termék 2,70 g SKU: 1241318/01-A507-01

Ez része a terméknek, ami szintén annak tulajdonítható, hogy a klasszikus, bár némileg különböznek tőle. A különbség abban a tényben rejlik, hogy bemetszések vannak, és különböző hullámosítás külső oldalán a perem. ebben a formában marad „teljesen klasszikus”. Egy ilyen választás lehet, hogy egy pár, amely, bár betartani meglévő évszázadok esküvői hagyományok, de lehetővé teszi a kis újítások. Reffelés hihetetlenül szép és gyengéd pillantásokat jegygyűrű, ad neki egy árnyalatú rejtély és teszi ezeket a termékeket nagyon finom, bár nem az a célja, hogy túlzásokat. Az átlagos költsége egy kicsit magasabb, mint a szokásos klasszikusok, például a gyártás nagy ügyességet igényel az ábrákon és minták, és egy sokkal összetettebb folyamat. A katalógusban kiválaszthat elemeket az ára 6 500 majdnem 11 000.

A dekoráció drágakövek

Pár jegygyűrű Adamas hivatalos katalógusban, teszünk egy jobb nyaralás!

Egyéni figyelmet dísztárgyak, amelyek jól kiegészíti a különféle típusú dekor drágakövek. Vannak különböző modellek, különböző, amely kielégíti a legigényesebb pár. Tervezés fejlesztése tehetséges ötvös. A nevek között a kövek a legnagyobb népszerűségnek a gyémánt. Ez ezzel a kő különböző variációit kialakítás a legnagyobb számú terméket. És milyen lány nem álom, hogy egy ajándék a legfontosabb esemény az életében egy gyémánt gyűrű? Mi azt mondjuk, néhány ilyen gyűrűk egy kicsit.

SKU 1210190-A50-41

Pár jegygyűrű Adamas hivatalos katalógusban, teszünk egy jobb nyaralás!

Photo: Fém: Arany 585, a súlya a termék 2,29 g paszta: Br Kr57 4 / 4A 3 db. 0,045 karátos. Referencia: 1210190-A50-41

Sima sárga arany díszítéssel, amely az első egy kis csík egy könnyűfém. Ez ezen szalag, díszített további faragásra, három ügyes kis kavics tömegű 0,045 karátos. Az ára 8600 rubel. Úgy működik, nagy kedvezménnyel.

Referencia-1211048 A51D-41

Pár jegygyűrű Adamas hivatalos katalógusban, teszünk egy jobb nyaralás!

Photo: Fém: Arany 585, a súlya a termék 2,20 g paszta: Br Kr57 4 / 3A 14 db. 0,058 karátos. Cikk: 1211048-A51D-41

Az elülső oldalon van mintás betét, amely két vékony csíkokra párhuzamosan elrendezett felső és alsó fele, és a központi része egy kis egymásra helyezett utak. Minden csíkot tartalmaz 7 darab gyémánttal súlyú 0,074 karátos. Az ára a 11 400 rubelt.

SKU 1210878-A50-41

Fotó: Fém: Arany 585, a tömeg a termék 3,73 Referencia: 1210878-A50-41

Alkalmas speciális pár. A központi része a gyűrű készült kis benyomódási formájában hornyok. Nem található néhány gyémántot, ami egyfajta diadém, hogy van, a sorban mennek az alacsony és magas újra, egy központi és mérete csökkent. Száma - 9 db. Az ára dekorációk - mintegy 18 ezer rubel.

Decoration "For Two"

Adamas mesterek egy sor gyűrű került kifejlesztésre, melyek készült ugyanabban a stílusban, de különböznek az egyes részleteket.

Itt egy példa a páros dekoráció esküvőre.

Cikkek 1241311/01-A501D-41 és a 1241355/01-A501D-01

Pár jegygyűrű Adamas hivatalos katalógusban, teszünk egy jobb nyaralás!

Fénykép: Női Left cikk 1241311/01-A501D-41, a férfiak a megfelelő cikket 1241355/01-A501D-01

Mindketten állnak fúziós egy egész zenekar, fehér és sárga arany. Ugyanakkor az első termék jobban megfelel menyasszony. Ez csík fehér fém, amely úgy van elrendezve a központban, gyémántot tartalmaz. A vőlegény, aki nem szereti a gyűrűk a köveket megfelelő második cikk - szigorú „férfi” termék, amely nem tartalmaz kő. Értékük rendre 26 700 és 11 000 rubelt. Többek között, Adamas is lehetővé teszi ügyfeleinek, hogy válassza ki a gyűrűpárból készült, hornyolt, alakú, rovátkolt vagy akár forog. Felkeresi a cég honlapján, vagy a boltban, biztos, hogy vegye fel a szerelem neki esküvő valami eredeti és amelyek csak nekik.