Paradicsom legkorábbi paradicsomfajta

Népünk, az elismert zóna kockázatos mezőgazdaság érési paradicsom - egyik fontos előnye. Magától értetődik, és a tenyésztők és vetőmag-előállítók. Nem véletlen, a korai és ultrarannih fajták és hibridek paradicsom (az elején a termőtest kevesebb mint 100 nappal a vetés után) évről-évre növekszik.Paradicsom legkorábbi paradicsomfajta

A korai fajták paradicsom a szabadföldi

Paradicsom legkorábbi paradicsomfajta

Korai érésű superdeterminantny (87-96 nap csírázás, hogy az elején gyümölcs érés) a nyílt tér és a film menedéket. Lehet termesztik nonseedlings módon. Magasság növény 40-50 cm. Gyümölcsök nem nagy (50-70 g), lapos kerek, vörös, lédús. Cél - saláta.

Amur shtamb

Korai érésű determinált fajta (85-95 nap) nyílt területen, és a film menedéket. Lehet termesztik nonseedlings módon. A növény magassága 45-50 cm stam nem igénylő pasynkovaniya. Gyümölcs tömege 120 g, lekerekített, piros. Hozzárendelése fokozat - saláta. Grade értékes a hideg ellenállás, ellenállás a kedvezőtlen időjárási viszonyok, igénytelen.

Aphrodite F1

Ultraranny determinált hibrid (75-80 nap) nyílt földre. A növény magassága 50-70 cm, kompakt. Gyümölcs súlya 110-115 g, kerek, vörös, nagyon sűrű, azzal jellemezve kiváló eltarthatóság és szállíthatóság érdekében. Cél - egyetemes.

Ultraranny determinált hibrid (termőtest kezdődik 70 nappal a vetés után), hogy nyissa földi és a film menedéket. Plant alacsony (45-50 cm). Gyümölcs tömege 140 g, a szilva alakú, vörös, húsos. Cél - univerzális. Hibrid ellenáll a Verticillium Wilt és Fusarium elhervadnak.

Egy továbbfejlesztett változata a klasszikus fajták fehér töltelék ". Az érlelés determinált fajta (93-100 nap) a nyílt tér és a film menedékhelyet. Lehet termesztik nonseedlings módon. Növény magassága 40-45 cm, terjed, igénylő mérsékelt pasynkovaniya. Gyümölcsök 120-150 g közötti tömegű, kerek, vörös. Cél - univerzális. A fajta nagy hideg tolerancia, rezisztencia burgonyavész.

Korai érésű fajta céltudatos (90-100 nap) nyílt területen, és az üvegházhatást okozó film. Plant 70 cm magas, közepes szüksége pasynkovanii. A gyümölcsök elérheti a súlya 300-350 g (átlagos tömege 190-210 g), lekerekített, narancs-vörös, húsos, repedezik. Hozzárendelése fokozat - univerzális. Ellenáll a Verticillium hervadás és Fusarium hervadás.

Korai érésű fajta céltudatos (90-100 nap) nyílt területen, és a film menedéket. . A növény magassága 60-70 cm gyümölcsök az eredeti színe és alakja: vannak hosszúkásak, a „orr”; bíbor színű, vékony hosszanti sárga csíkokkal. Gyümölcs súlya 70-80 g; hogy tökéletesen szállítani és tárolni. Tselnoplodnogo ajánlott a konzervipar számára.

Far North

Korai érésű determinált fajta (85-93 nap) nyílt területen, és a film menedéket. Lehet termesztik nonseedlings módon. Növény akár 65 cm magas, Stam, nem kell pasynkovanii kompakt. Gyümölcs súlya 60-70 g, kerek, vörös. Cél - univerzális. A fajta figyelemre méltó hideg ellenállás, ellenállás burgonyavész, termő barátságos.

Ultraranny determinált hibrid (85-95 nap) a nyílt területen, és a film menedéket. Magas hozamokkal jellemezhető. A növény eléri a 60-70 cm-es magasságot igényel mérsékelt pasynkovaniya. Gyümölcsök 150-200 g tömegű (elérheti 400 g jó körülmények között), lekerekített, rózsaszín. Javasolt Friss fogyasztásra és feldolgozásra.

Ámor F1

Korai determinált hibrid (90 nap) a nyílt terepen. Ő kapta az aranyérmet Exhibition „Kertész és Farmer”; magas kitermeléssel jellemezhető. A növény magassága 60 cm, szüksége mérsékelt pasynkovanii. Gyümölcs súlya 75-100 g, lapos kerek, vörös, kompakt, kiváló hordozhatóság és a jobb eltarthatóság. Ajánlott megőrzése és árutermelés.

Légiós F1

Korai determinált hibrid (90-95 nap) a nyílt területen, és a film menedéket. Plant alacsony (45-60 cm), de terjed. Gyümölcs súlya 140-150 g, rózsaszín, kerek, nem reped. Cél - saláta. Hibrid méltó ellenállóbbak a különböző betegségek, beleértve a bakteriális burgonyavész és burgonyavész.

Ultraranny determinált fajta (75-80 nap) nyílt földre. Plant alacsony (50-60 cm). Gyümölcs 80-100 g tömegű, vörös ploskookrugloy alakja, jó ízű. Hozzárendelése fokozat - univerzális.

Korai érésű determinált fajta (80-90 nap) nyílt földre. Alacsony (40-50 cm) növény nem igényel pasynkovanii. Gyümölcsök súlyú 50-120 g, kerek, vörös, azzal jellemezve, hogy a jó szállíthatóság. Hozzárendelése fokozat - saláta.

Az új ultra gyors determinált fajta (80-85 nap) a nyílt mező és az üvegházhatást okozó film. A növény 40-50 cm magas növesztve nyílt terepen, és nem igényel pasynkovaniya kialakulását; ha az üvegházakban termesztett ajánlott a kialakulását a 3 szár, 3-4 mindegyik kefe. Gyümölcs súlya 140-160 g, lapos kerek, vörös. A fajta magas gyümölcskötődés minden időjárási körülmények között, a terméshozam. Cél - saláta.

Ultragyors determinált fajta (85-96 nap) nyílt területen, és a film menedéket. A növény magassága 35-40 cm, kompakt, nem kell pasynkovanii. Gyümölcs súlya 80-100 g, kerek, vörös. Hozzárendelése fokozat - univerzális. A fajta barátságos érését termés.

A korai fajták paradicsom üvegházi

Paradicsom legkorábbi paradicsomfajta

arany ecset

Lejáró meghatározatlan fajta (95-98 nap), hogy a védett földre. A növény magassága 150 cm és a szükségletek harisnyakötõjét pasynkovanii. Gyümölcsök kis (20-30 g), körte alakú, aranysárga, sűrű, kiváló édes íz; alkotnak egy gyönyörű nagy ecsettel. Hozzárendelése fokozat - univerzális.

mandarin

Korán érő határozatlan carpalis állapot (90-100 nap) a védett földre. A növény erőteljes igényel kötelező harisnyatartó és pasynkovaniya; Azt javasolta képező 1 szár feltéttel növekedési pont a végén a tenyészidőszak. Gyümölcs súlya 80-100 g, világos narancssárga színű, kefék (10 db); jellemzett kiváló ízű. Érték fajták - a képesség, hogy hozzon gyümölcsöt még kedvezőtlen körülmények között. Cél - univerzális.

Greenhouse koraérett F1

Determinált hibrid ultragyors (80-90 nap), hogy a védett földre. Növény akár 70 cm magas, félig-terjed. Gyümölcs súlya 120-180 g, kerek, vörös, vastag. Hozzárendelése fokozat - univerzális.Carpalis lejáró meghatározatlan fajta (95-100 nap) a védett földre. A növény magassága 190-200 cm, harisnyakötő és pasynkovanie szükséges. Ez ajánlott alkotó szár 1. Gyümölcs súlya 80-120 g, lekerekített, narancs-színű formában sűrű kefével. Hozzárendelése fokozat - univerzális.

jelen F1

Korán érő hibrid poludeterminantny (90-100 nap) a védett talaj és a film menedéket. A növény magassága 65-75 cm; Ez megköveteli a kötelező pasynkovaniya. Gyümölcsök súlyú 120-170 g, kerek, piros, bélelt, szoros, jó eltarthatóság tárolás során. Cél - univerzális.

Cukorka málna

édes csokor

Korán érő fajta meghatározatlan (90-100 nap) a védett földre. Növény magassága 2,5 m vagy annál több; Ez megköveteli kötődés és harisnyakötő pasynkovanii és alkotó (2 szár). Gyümölcs súlya 10-20 g, piros, lekerekített, édes; alkotnak ecset 20-50 magzatok. Cél - univerzális. A fajta stabil hozamokat még kedvezőtlen körülmények között, azzal jellemezve, hogy nagyon hosszú és bőséges termés.

Ultragyors poludeterminantny évfolyam (85-90 nap) a védett talaj és a film menedéket. A növény magassága 100-140 cm; pasynkovanie szükséges. Gyümölcsök nagyok (200-250 g), húsos, piros, kerek-lapos, édes ízű. Cél - saláta.

Lejáró meghatározatlan fajta (85-95 nap) a védett talaj és a film menedéket. A növény magassága eléri a 150-180 cm és előírja pasynkovaniya és harisnyatartó. Gyümölcsök nem nagy (17-20 g), megnyúlt ovális, piros, sűrű, kiváló ízű. A jól felszerelt. Változatos ajánlott tselnoplodnogo konzerv és friss fogyasztásra. Különösen figyelemre méltó annak szárazságtűrő, nagy ellenállás a kedvezőtlen körülmények és a stressz.

A korai fajták paradicsom erkélyek és házikerti

Paradicsom legkorábbi paradicsomfajta

meglepetés szoba

Ultraranny determinált fajta (80-90 nap) tömörített ültetés a nyílt terepen termesztés konténer kultúra erkélyek, loggiák és a haza. A növény magassága és 50 cm, kompakt, nem igényel alakításában. Gyümölcs súlya 60 g, szilva alakú, piros. Termő barátságos és bőséges. Hozzárendelése fokozat - univerzális.

Az érlelés determinált fajta (89-96 nap), hogy nő a nyílt terepen és a film alatt menedékhelyet, valamint loggiák, erkélyek és az otthoni. A növény kompakt, 30-40 cm magas, amely nem igényel pasynkovaniya. Jellemzi bőséges termés; kis gyümölcsök (15-25 g), piros, kellemes, édes ízű, enyhén fanyar. Cél - univerzális. Rendezés különösen figyelemre méltó igénytelen, jó képessége, hogy gyümölcsöt egy sötét és nagyon dekoratív.

törpe szoba

Az érlelés determinált fajta (80-87 nap) a nyílt terepen. Ez is termeszthető, mint cserepes növények a teraszokon. erkélyek, loggiák; használni az otthoni zöldségtermesztés; ültetett tömörített növényi és termés (a járdaszegély). A növény 25-30 cm magas, Stam nem igénylő pasynkovaniya. Lehet termesztik nonseedlings módon. Termő bőven. Gyümölcs tömege körülbelül 25 g, piros, kerek, nagyon édes. Hozzárendelése fokozat - univerzális.

Az érlelés determinált fajta (90-95 nap) az erkélyek, loggiák, növekszik haza. Ezt fel lehet használni a tömörített ültetés a nyílt terepen. A növény aluli (20-30 cm), Stam, kompakt, nem igényel pasynkovaniya. Gyümölcsök súlyú 15-20 g, le vannak kerekítve. A fajta méltó annak a dekoratív és a termelékenységet. Cél - univerzális.

Pearl kert

Ultraranny determinált fajta (89-93 nap) az nyílt terepen, erkélyek, loggiák és a növekvő otthon (az ablakpárkányon). A növény magassága 30-40 cm, kúszó; Nem kell pasynkovanii; Nagyon dekoratív, különösen a termőtest időszakban. Termőtest nagyon bőséges (300-400 gyümölcsök egy szezonban). Gyümölcsök kis (15-20 g), rózsaszín. Hozzárendelése fokozat - univerzális. Lehet termesztik, többek között a virágoskertek, mint dísznövény.

Ultragyors superdeterminantny évfolyam (80-90 nap) az nyílt terepen, erkélyek és az otthoni zöldség. Lehet termesztik nonseedlings módon. Magasság növény 25-30 cm; pasynkovanie és kialakulása nem szükséges. Gyümölcsök, 20-25 g súlyú, vörös, nagyon édes. Cél - univerzális.

Természetesen ez a felülvizsgálat nem merítik ki az összes rengeteg korai fajták a paradicsom a piacon. Remélem kiegészítheti azt a barátokkal, egy leírást a fajták, amelyek termesztik kertben vagy az erkélyen.

Ön kap a gyümölcs hibridek? Mint nyílás, amit egyszer hajtott egy tabu, hogy ezek nem működik)))

Igen, a dán nyelv a legnehezebb a skandináv, ritkán állnak, és a tanfolyamot)). És ... miért képtelenség, ha a „ferde”, de finom. ))) Tetszett, hogy milyen kicsi kabachki-- de sok) emelkedett helyett száz font sütőtök))) Ha a paradicsom paradicsom nyert bors paprika (jó ... hadd savanyú ostrosladkie) már élvezhetik))

Tudod, Alexander, ferde ... hogyan kell leírni. Ez a típus bordás és itt van, ahol 1, 2 vagy 3, ahol a „borda”, „kiugró” nagyon erős, hogy ferde, de ami még fontosabb érésűek korábban, ezek a „bordák”, és a többi zöld. Ó, ez egyértelmű, legalábbis magyarázható. Ennek eredményeként, skosobochenny paradicsom az egyik oldalon perespevshy, a másik zöld - nonszensz, fele élelmiszer, félig kiadja. Ez nem lesz egy növény, helyébe egy másik fajta. Itt történik.

Amerikai bordás nem egy hibrid, és a paradicsom fajta. Szerint a megfigyelések, szeszélyes és fájdalmas. Valószínűleg a növények beteg valamilyen betegségben. Van egy csomó paradicsom. Tedd újra, de fertőtlenítse a magokat 20 percig 3% hidrogén-peroxidot, majd a nem mossa, és enyhén nedves roll fundazol. Land az ültetésre palánták vagy gőz a kiöntőnyílás sötét rózsaszín kálium-permanganát oldattal. American bordázott ültetett több éve. Íze nem 5, hanem a forma is csodálatos! Aztán talált eladó Ukrajnában, ahol én élek, szinte megegyezik az amerikai bordázott alakú gyümölcs olasz fajta Florentino. Magasabb volt, és kevésbé fogékonyak a betegségre.
Éretlen amerikai bordás én dacha.

Paradicsom legkorábbi paradicsomfajta

Natasha, köszönöm, és a konzultáció és információkat. Föld mindig fészer kálium-permanganát, a magok is érlelt mangán oldat körülbelül 30 percig küldtem paradicsommagvakkal amerikai levelezés a magazin „Az én szép ház”, amely kiírja több éve. A jegyzetek, rájöttem, hogy ez egy hibrid, most már nem pontosan megmondani. Nézd meg, hogy bokor paradicsom, én nem így volt. Nagyon magas és 1,5 m, patula, meg kellett tenni a kellékeket a 2. és a paradicsom kefe lógott. Az első évben jó volt, hogy egy ilyen hatalmas, gyönyörű paradicsom. Egy bokor túl nagy további egy évre, de a paradicsom volt „abnormális”. Most a „gomba kosár” váltotta őket, szeretem őket. Nevezett egy új fajta „Florentino” is szeretnék ültetni. Van még idő, nézd meg a boltban. Minden próbálja felfedezni valami újat, enni paradicsom „fekete vadkan”, a „lila körte”, a „Nyitva Day” - zöld, sárga sáv, sárga „római gyertya”. Apránként, de minden évben új minőségű hozzá. Sok szerencsét és jó termés.

Amer. bordás engem a kipufogógáz 1,5-1,7 m. Az én magassága. Ha találsz egyet, azt javasoljuk, Fekete paradicsomlé F1. Ez a fekete finom paradicsom! Azon, hogy kenyeret enni, és nem kell mást. Írja, hogy hibrid. De elültette a magokat gyűjtött a növényekhez. Nincs különbség az F1 és F2 nincs. Erősen ajánlom a csoda földje SibSada. Pink hatalmas finom gyümölcs! Candy Virginia, Fekete okskhard, grapefruit, méz Gyógyfürdők, Amana, Szibériai tigris, Otthon perui piros és rózsaszín. Mindezen fajták tesztelik és szeret engem. Saláta és gyümölcslé, konzerv Lecsó és típusát a „10” viszont ki nagy. Azt ajánlom! Tall paradicsomot termesztenek csak a kipufogógázban. Azt nőnek több mint 70 fajta.

Natasha, köszönöm! Minden „leírják”, minden fajta. Fogott, én biztosan valami a listából, elplántálom legalább 2 db. Paradicsom - az „én” kedvenc zöldség. Minden évben, ahogy ezt sokan teszik juice és minden eltűnik a tavasz, ez amellett, hogy a munkadarab (sózás, pácolás, és saláták.). Olvastam valahol, hogy a paradicsom olyan anyagot tartalmaz - likopin - amely segít a rák ellen, biztosan nem gyógyítja, nem csodaszer. Minden a legjobb!

Indigo Rose Black paradicsom, mondja amerikai Biotechnika.
A csomagolás és meg van írva ... a rákról

Paradicsom a korai érésű fokozatban szinte mérgező ... igen ... van valami, hogy tartalmazza

A gondolkodás az előnyöket a paradicsom. Kert szerette, mint általában, nem fiatal korban. Itt vagyok, túl. Elkezdtük fáj vérerek a lábon, a zúzódások bármilyen kapcsolatot. Kórház egy kis segítség, vitaminok, gyógyszerek segített egy kicsit. A meglepett és megdöbbent, hogy érdemes néhány nap inni két pohár vörös paradicsomlé, hogy ment! Nem zúzódások és vénák a lábak! Úgy tűnik, hogy a likopin, mely a tengerben a piros paradicsom, csökkenti a kapilláris törékeny, PP-vitamin és a C erősíti a vérereket! nagy mennyiségű antioxidánsok, amelyek lassítják az öregedési folyamatot kötődése által lévő szabad gyököket a fekete paradicsom. És a rák természetesen megakadályozzák. A narancssárga paradicsom betakaratina csomó, amelyben a test alakítható vitamin A.Polozhitelno a bőrön, a nyálkahártyákon és a látás.

Köszönöm az élményt a paradicsom (de nem kizárt a „placebo”, lehet a betegség lefolyása - hasznosítás véletlenül egybeesett a „két pohár paradicsomlé”))

Talán véletlen, természetesen. Önszuggesztió (placebo) nem valószínű. Úgy vélem, hogy az összes levet. Miután az összes paradicsomot termesztenek Mitlaydera eljárás tartalmazza a teljes vitaminok, aminosavak, ezek gazdag mikrotápanyagok. Minden ezek a növények teljes vegetációs! Miután megkapta a teljes étkezés az egész szezonban! Ez adott nekem valamit, ami hiányzik, mi volt bolezn.Takoe véleményem.

Tájékoztató beszélni, köszönöm. Indigo Rose Black Paradicsom - rögzített, több fajta, a malacka bank, találtunk, biztos, hogy tegye meg. És én hiszek a gyógyító tulajdonságait paradicsom és zöldségek. Sadim mi zöldségek remény, érdeklődés, kíváncsiság, hogy megkapják a „csoda”, hogy az előnyeit ez a „csoda”, hogy. És a hit és a remény egy nagy ösztönzést.