Paradicsom palánták nőnek technológia

Otthon, koca paradicsom palántákat jobb egy későbbi időpontban, mint a szakmai üvegházakban. Nem minden könyv és útmutatók figyelembe veszik jellemzői termesztése paradicsom palántákat a haza, ezért legyen óvatos!A moszkvai régióban tapasztalt kertészek tartsa hozzávetőleges telepítési időpontok:

Előállítása vetésre

Nagyon sok módja van, hogy készítsen paradicsom magvetés: áztatás, csíráztatás, vetőmag kezelésére, és így tovább. Nincs szignifikáns különbség a számukra nem. A tapasztalat azt mutatja, hogy ha a paradicsom fajta nem ad erős hajtásokat a száraz kezeletlen magvak, a vitalitás és a termelékenység egy nagy kérdés. Mi nem harcolunk a gyenge fajták és hibridek, valamint a vásárlás több lehetőséget paradicsom a kívánt jellemzőkkel fedezeti.

Nem számít, milyen a törzsvendégek az online fórumokon, Magyarország vezető szállítója paradicsommagvakkal tartani márka. A keresést. Gavrish. Ilinichny. Magyar kert. Sedékiás és más jól ismert márkák általában a jó minőségű vetőmag. Az egyik esetben 8-10 a „defekt”, de ez normális. Magok - élőben az áruk, ő is azt mutatják, szándékosság, vagy egyszerűen nem jönnek különleges termesztési feltételek.

Maratott vásárolt vetőmag kórokozók nem szükséges - ők vannak gravírozva. Logikus, hogy etch a magok különböző paradicsom gyűjtött a saját kertjében. Maratott sötét rózsaszín kálium-permanganát oldattal 30 percig, csomagolva pamut párna:

Paradicsom palánták nőnek technológia

Áztatás után a kálium-permanganát öblítő mérőhelyet paradicsommagvakkal több vizeken vetés előtt.

Paradicsompalántákat igénytelen a talaj - viszonylag rezisztens a szárazság, nem torkos, teszi a magas savtartalma. Ez jól érzi magát a földön, elő saját kezűleg (azzal a kiegészítéssel, vályog, humusz és komposzt). És azt is, a vásárlási tőzegtalajok - hacsak nem egy jóhiszemű termék.

Úgy véljük, hogy a talaj, a betakarított a saját kezét, meg kell párolni, és a vásárlás - nem szükséges. Ez helyes, de csak azzal a feltétellel, hogy meg fog felelni az ideális növekedési paradicsom palántákat technológia: hőmérséklet, világítás, etetés. Tény, hogy ez a feltétel szinte lehetetlen: a csírák otthon nagyon fogékony a stressz és a sebezhető még viszonylag ártalmatlan gombák. Ezért jobb, párolt egész földön, tekintet nélkül azok származására. A legrosszabb az, hogy nem.

Paradicsom palánták nőnek technológia

Nagy paradicsom elvetett magok kényelmes csipesszel darab. Feküdt őket a tömörített talaj csipesz segítségével 1 cm. Minden barázda mark kulcsszó nevű fajták. Megszórjuk a talaj felső rétegét 0,5-1 cm, öntse és takarónövényzet film. Tartsuk a tálat hőmérsékleten + 20 ° C-on Amint látszik kelbimbó, tedd az ablakpárkányon, és távolítsa el a film.

Paradicsom palánták nőnek technológia

Mielőtt felvette paradicsom, hogy táplálja a palánták nem kell, csak a víz. Búvárkodás paradicsom 2. fázisban ezek a levelek.

Paradicsom palánták nőnek technológia


Itt az ideje, hogy szedés paradicsom.

Paradicsom palánták nőnek technológia

Dive paradicsom egyesével egyes edények, eltemetve szinte a sziklevél levelek. A szakaszban a szedés hozzá evőkanál teljes műtrágya 5 liter keveréke 3 evőkanál vagy speciális műtrágya a paradicsom „Signore paradicsom”.

Paradicsom palánták nőnek technológia

2 hét után szúró a palánták takarmány komplex műtrágya a palánták

Paradicsom palánták nőnek technológia

A kivitelezés során, a matematika fontos, nem kevesebb, mint az építő képességeit. Néha lakástulajdonosok alkalmazni a fizetett szolgáltatások a számítás a tető, de akkor csináld magad segítségével tetőfedő számológép TECHNONICOL SHINGLAS. Ez elég ahhoz, hogy mérni a fő paraméterei a tetőn (a hossza a korcsolyát, völgyek, élek), és minden számítás a tető és a szükséges mennyiségű anyag, hogy egy számológép.

Helló És én gyakorlatban az alábbi módszerrel termesztése paradicsom palántákat. Alkalmas lakástulajdonosok egy kertben. Eltűnése után a hó és a felolvasztás földön ásni egy árkot és fél bajonett ásó. Ezután visszatért az árokba felső termékeny talaj, hogy a magassága körülbelül fele a bajonett, illetve a gödör mélysége - bajonett. Azt összehangolása és szorosan őrölt üveglappal, amely az árok. Napsütéses napokon a talajt az üveg gyorsan felmelegszik. Ez idő alatt gyalog beáztatott magokat ültetett egy árokban szokásos módszerrel (pokoryachitsya beleesik a lejtőn a térdén). Továbbá, az üveg - a helyére. És várja, uram. A fenyegetés a hűtés szükséges további fedezetet a tetején az üveg. A forró napokon - szellőztetés. Ezzel a módszerrel a palántákat kapunk zömök, edzett, sötétzöld, nem bontott, nem sárguló. A fejlődés üteme ültetett állandó termesztett növények egyáltalán nem rosszabb az ablakpárkányon, de bevetett körülbelül egy hónap múlva (vagy több).

Svetlana, közelebbről megvizsgáljuk a növény. Ha úgy találja, a kártevők (levéltetvek, takácsatkák), akkor talán szeptőria spot - gombás betegségek eltérő módon - egy fehér folt. Ebben az esetben a palántákat kell azonnal izolált egészséges növények. Vízi növények csak a felső réteget a talaj kiszárad; Kezeljük a talaj Trichoderma; és palánták - Profit Gold, Sprint, vagy Ridomil arany.

Kérem, mondja meg a paradicsom palántákat a fatörzsek voltak fényes foltok, palánták 5 héten keresztül ez, és mit kell tenni?

Duzhe zruchno vikladuvati Nasinnya zmochenim sіrnikom, nabagato shvidshe nіzh pіntsetom

Oksana, minden attól függ, hogy pontosan hogyan néz ki a palántákat a növekedés 7 cm magas. Mi van a vastag szár a levelek. Mi legyen a csemete készen swordplay, megnézheti a képeket ebben a cikkben (felfelé). Ha túl vékony, próbálja mozgatni a palánták hűvös, világos helyen, ha túl vastagon ültetett, lehetséges, hogy vékony ki, így nem több, mint 1 cm közötti hajtások, így nem árnyék egymást.

Kérem, mondja meg, egy dobozban az ablakpárkányon paradicsom magokat prorasli nőtt nagyon vékony és magas 7cm. magasságban. Ilyen rossadu lehet merülni, és hogyan kell helyesen csinálni,? Gondolod ilyen rossady lesz ez jó a kertben. Köszönjük!

Alexander, otthon paradicsom palántákat nem oltunk, mert a kis mennyiségű fény kora tavasszal, és a magas kockázatú a gombás betegségek. Ahhoz, hogy jó csírázás, a magokat a paradicsom finoman teríteni egy bizonyos távolságot, mint ebben a mesterkurzus, előre gőzölt földre. A magok kötelezően fertőtlenített - vásárolt már megtisztított.

Vlad, jó palánta északi ablak nem fog növekedni nélkül kiegészítő világítás. Végtére is, szükségem van egy lámpa.

Prompt kérjük: Ha a lakás ablakai az északi oldalon, azaz, Az ablakok a nap nem láttam. Ha a növény a magok - nőnek palánták, vagy nem? (Lamp dosvechivat nem akar), vagy sem érdemes kezdeni. Köszönjük!

Érthető és hozzáférhető .Spasibo!

Köszönöm tippeket pravilnye.Vse egyszerűen zseniális.

Elena, lehet átültetett, amikor az alsó levelek sápadt képest a korona. Megtermékenyítő után 2 héttel az átrakás. Bár az időt és a termékenyítést is függ összetételét a talaj, hogy használja. Ha megfőtt a saját kezével azzal a kiegészítéssel, humusz, kötszerek igényel kevesebb

Köszönöm, minden világos. És ha csak hagyja csírázni mag és ültetett 100 ml cserépben egyenként, mikor kell átültetett nagyobb edények (200-350ml)? És mint egy műszakban öltözködés? Paprikából ugyanazt a rendszert?