paradicsomszósz

Az a tény, hogy a paradicsom szósz nagyon finom és egészséges, mindenki tudja, és szívesen söpörni üvegekbe ez a gyógyszer a polcokról. És hogyan is lehetne ez másként, mert ez a szósz alkalmas arra, hogy szinte bármilyen ételt, és azokat még finomabb és egyedi. De, megvenném az üzletekben, sokan nem is gondolnak arra, hogy a paradicsomszósz lehet otthon. Így lesz száz százalékos természetes, és nem káros anyagok, amelyeket azért adnak a gyártás során a gyártók a gyárakban. Viszont rendes paradicsom egy finom paradicsom otthon nem kell egy szakács vagy technológia, de csak meg kell, hogy kövesse az utasításokat, hogy az alábbiakban ismertetünk. Gyakorlatilag bármely háziasszony tud főzni nem csak finom, hanem hasznos paradicsomszósz.Először is, ha nincs veteményeskert, ahol a paradicsom nőnek, meg kell vásárolni a piacon. Meg kell választani csak az érett gyümölcs hibamentes és viszonylag kis mérete. Kezdjük a fontos és nagyon kell foglalkozni azzal a ténnyel, hogy vágjuk le a paradicsomot, a különböző hibák, ha még mindig rendelkezésre áll, és a kocsány, persze, előmosás a zöldségeket is. Akkor meg kell vágni a paradicsomot négy egymástól, s ha ez nagyon nagy, akkor öt részre. Szeletelt paradicsomot átengedjük facsaró, vagy ha ilyen nincs, ez lehetséges, és egy húsdaráló. De akkor meg kell emellett kapott masszát dörzsölje át egy tésztaszűrő, hogy megtisztítsák a magokat és a bőr.Ha ez a munka, akkor folytassa a forráspontja a mi paradicsompüré. Ehhez tedd egy edénybe, és tedd a gáz, viszont egy kis tüzet. Főzést egy hosszú idő, de megéri, mert ennek eredményeként kapsz egy elképesztően finom paradicsomszósz. Főtt tömeg mindaddig, amíg nem lesz fele annyi. Szükségszerűen meg kell keverjük a paradicsompüré, különben nem fog égni az aljára, és minden erőfeszítés előállítására lesz hiábavaló. Bár ez a „amatőr”, mert vannak olyan emberek, akik inkább egy kicsit odaégett paradicsompüré, és van egy különleges paradicsomszósz, receptje, amely esetében a ízléspreferenciák ilyen extravagáns ételek ínyenceknek.

Tehát vissza a recept. A pot fedél kívánatos, hogy ne takarja, mivel ebben az esetben a víz elpárolog a paradicsomot. Amíg a forraljuk, hogy szükséges-e elvégezni egy sor egyéb intézkedések, nevezetesen, hogy törölje a szükséges mennyiségű fokhagyma, átvezetéssel spadefoot, és óvatosan dörzsölje sóval. Ha nem nagyon szereti a fokhagymát, ne aggódj, a paradicsom aromáját nem hangsúlyos, de ez ad egy kivételes íz és fűszer kiegészítésére. Persze, fokhagyma sebesség állítható attól függően, hogy a függőség rá. Továbbá, az egy fazék forró tömeg feküdt kész fokhagyma, só, cukor és a különböző fűszerek, mint a fekete bors, szegfűszeg és mások. Miután a fentiek összetevőt meg kell hozzá egy kis ecetet, és hagyjuk főni tömeg szó szerint 10-15 percig, majd vegyük le a tűzről.

Így minden munkát a készítmény a szószt, majd mit akar - és öntsük a bankok, és megérkezik a tél, vagy hagyjuk kihűlni, és a hűtőszekrényben a mindennapi használat során. Szinte minden család szépen utal paradicsomszósz, így szól minden a háztartás tagjainak. Most, hogy tudjuk, hogyan lehet paradicsomszósszal, és nyugodtan folytassa a műveletet. De mielőtt elkezdené, mindig győződjön meg róla, hogy kéznél vannak a szükséges összetevőket, mert ezek hiányában is jelentős hatással van az íze a szósz!

paradicsomszósz