Paradicsomszósz - egy recept lépésről lépésre fotók

Ha az országban, és a piacon a paradicsom kiterjedésű, szeretnék élvezni a friss paradicsom íze és aromája. Házi pizzák, finom tészta, gulyás - minden igényelnek magas minőségű paradicsomszósz. De néha nincs elég ideje felkészülni rá, és mi a paradicsompüré vagy ketchup tolvaj. Ajánlat főzni egy finom minden célra paradicsomszósz - ez könnyen előállítható és jól hűtőszekrényben tartjuk; A mártást, bármikor építeni egy egészséges otthoni főzés.A teljes főzési idő - 0 óra 50 perc
Aktív főzési idő - 0 óra 30 perc
Költség - nagyon gazdaságos
Calorie a 100g - 61 kcal
Adagok Száma - 8 személyre

Hogyan készüljünk paradicsomszósz

Paradicsom - 700 g
Fokhagyma - 3 a fogat.
Basil - 50 g
Koriander - 50g
Petrezselyem - 50 g
Só - ízlés szerint
Olívaolaj - 3 evőkanál
Cukor - 2 tk

Egy jó paradicsomszósz készen áll, természetesen, friss paradicsom. Azonban ez inkább egy vágy, de nem dogma. Ha a szakács a mártást egy szezonban, akkor használhatja a paradicsompürét vagy a paradicsompüré.

Tehát, ha megvan a friss paradicsom, akkor töltse fel őket egy vékony bőr (hogyan könnyű csinálni, meg van írva a recept salsa eper, paradicsom és a koriander). Paradicsom pépet megőröltük (Blender lehet helyettesíteni egy élelmiszer-feldolgozó vagy daráló, egyszerűen törölje és a paradicsom egy szitán).

Paradicsomszósz - egy recept lépésről lépésre fotók

A kapott paradicsompürét feltett főzzük át alacsony lángon. Ez cefre szükséges folyamatosan keverjük, mert nagyon gyorsan elkezd ragaszkodni az alján. Elvileg semmi borzalmas, de a tisztaság íze elvész. Paradicsompürét kell forralni le körülbelül 15-20 percig, úgy, hogy ez lett a sima következetesség és lesz elég vastag.A folyamat során a főzés egy serpenyőben, adjunk hozzá sót ízlés szerint, cukor és egy kis olívaolajjal. Elvileg a növényi olaj lehet bármilyen, csak használja olívaolaj tartják a klasszikus megközelítés a szószkészitésnéi.

Azt szeretném mondani, hogy a paradicsomszósz a legjobb szakács egy mély serpenyőben, mert pancsolhatnak a főzés során.

Paradicsomszósz - egy recept lépésről lépésre fotók

Míg szósz főtt, előkészíti a fűszerek. Az összetevők listája Írtam egy alap készlet és egy nagyon hozzávetőleges számát által használt zöld. A valóságban, akkor állítsa be a recept az ízlése, válassza csak a kedvenc gyógynövények. Vettem a szokásos kapor és a petrezselyem szlávok adunk lila bazsalikom, mert véleményem kombinációja paradicsommal és bazsalikommal - a helyes dolog.

Ezért nagy szükség őrölni gyógynövények, vágjuk apróra és fokhagymát. Tetszőleges fűszerek tetszés szerint, például, mindig adjunk hozzá egy kevés szárított oregánó.

Gyógynövények, fűszerek és a fűszereket egy serpenyőben Levél lágyan párolás mártással. Azt forrni egy kicsit - és kész a mártás.

Paradicsomszósz - egy recept lépésről lépésre fotók

Ready mártást lehet önteni kis üvegekbe, és tároljuk hűtőben. Így mártással figyelemreméltóan kenje torta pizza, valamint a meleg vizet a tészta vagy a hozzá pörkölt.

Biztos vagyok benne, hogy kitaláljuk, hogyan kell használni a természetes, aromás, egészséges és friss paradicsomszósz.

Paradicsomszósz - egy recept lépésről lépésre fotók

Lehet, mint ezeket a recepteket?

Tudom, hogy a sárga paradicsom? (Allergia piros) köszönöm!
Válasz: Anna úgy gondolom, akkor próbáljon meg :)

és mennyit tud tárolni? Egész télen?
Válasz: Anna szósz Én általában csak tartsa a hűtőben egy üvegedénybe alatt csavaros kupakkal. Nem tudom, sajnos, meddig tárolható, mert én mindig kis üvegekbe, és sokáig én nem érdemes használni. De mit lehet tárolni több hétig - ez teljesen pontos!