Párnák tippeket választotta, töltőanyagfajta

Párnák egy bizonyos kor feltétlenül szükség van. Ha grudnichki tud aludni egy sima felületre, a gyerekek egy évnél régebbi már nem kell a támogatást a gerinc nyaki régiójában. Persze, kezelőorvosa javasolhatja, hogy elkezd használ egy párnát a gyerek előtt, de élettanilag a gyermek „növekszik” a használatát ágynemű, körülbelül másfél éve, bár a fejlődés minden ember külön-külön, és a gyermek párna lehet szükség, és használják bizonyos betegségek, és még ebben az időszakban.Ha a gyermek másfél éves, de ő nem akar aludni egy párnát, ő mellett fekszik egy párnát mozog, vagy leveszi - ne álljon, hogy jobban lássa a másik példányt neki ilyen magatartás - egyértelmű jele annak, hogy ez a modell nem felel meg neki.

Hogyan válasszuk ki a párna gyermek: Ajánlások

Párnák tippeket választotta, töltőanyagfajta
Tartsuk szem előtt, hogy még egy gondosan kiválasztott, figyelembe véve az összes tippeket szakemberek párna nem lehet megfelelő a gyermek, mert az összes funkcióját a test és a kényelem preferenciák figyelembe szinte lehetetlen. Ezen felül, a választás bonyolítja az a tény, hogy a baba még nem tudja megmagyarázni, hogy mit akar, és mi - nem, és miért. Annak érdekében, hogy túl sok pénzt költeni rá aligha éri - talán egy párna egyszerre kell megváltoztatni. Azonban, amikor kiválasztják, kövesse az ajánlásokat a szakértők:

 1. Alakja párna egy gyermek - egy téglalap. A párna ne legyen nagy a mérete és magassága, merevség - átlag.
 2. A párna elfogadhatatlan dekoráció formájában konvex appliqués, gombok, gyöngyök - mint díszítő elemek díszítik a hálószobában, de nem szabad használni alvó gyermek.
 3. Alvás közben a baba válla kell lennie egy matracon és a fej - a párnán. Jellemzően, a leginkább kényelmes a használata a párna hossza 30-40 cm, szélessége az ágy vannak kiválasztva szélessége (40-60 cm). A gyermek vállig magassága a párna függ, hogy egy éven felel meg körülbelül 4 cm a három év -. 6 cm Mint a gyermek növekszik párnát kell cserélni magas.
 4. Keménység - egy nagyon fontos mutatója. Melyik párna jobb a baba - keményebb vagy lágyabb? Egyrészt, lágyság kényelmet biztosít, de másrészt, vegye figyelembe, hogy puha áru nem lesz képes biztosítani a szükséges támogatást, hogy a gerinc és gyengüléséhez vezet a nyaki gerinc. Az álom, a gyermek ösztönösen nyúlik az izmok a nyak, és felébred reggel fájdalom a nyak és a fej. Lehetnek még súlyos egészségügyi következményekkel járhat formájában szédülés, dolgozó zavarok a vesztibuláris apparátus.
 5. Töltőanyagok a párnák a gyermekek számára meg kell felelniük az alábbi követelményeknek:
  • Van elegendő rugalmasság;
  • Nem okoz allergiás reakciókat;
  • Jó légáteresztő;
  • Ez könnyen felszívja a vizet és így könnyen elpárologni;
  • Nem tartalmaznak káros anyagokat kibocsátó alkatrészek vagy a levegőben veszélyes vegyületeket.

Párnák tippeket választotta, töltőanyagfajta

Párnák tippeket választotta, töltőanyagfajta

Töltőanyagok a párnák egy gyermek

Attól függően, hogy az anyag, hogy gyártásához használt zsákok, a költség változik. Gyakran modellek különböző anyagokból lehet azonos, így nem vezérli az ár, és a minősége a töltelék. Meg kell jegyezni, hogy a természetes töltőanyagok csoportjából jó átlátszóság, a gyermek nem izzad alatta. Azonban komplex szüksége van némi ellátást, és allergiás reakciókat okozhat.

Töltőanyagok szintetikusan előállított természetes vagy szintetikus szálak, hipoallergén, hosszú szolgálni őket könnyen tisztíthatók - lehetséges, hogy tiszta a mosógépben. Vannak azonban jelentős hátránya - alacsony levegő áteresztő, ami izzadást, és talán kopás.

Természetes anyagok töltőanyagok gyermekek párnák

Micimackó madarak - az egyik legnépszerűbb anyag töltelék matracok, takarók és párnák. Nyilvánvaló, hogy a rendkívüli, finom puha és természetes eredetű. De mi a jó a felnőttek számára, nem mindig alkalmas a gyermek. Túl puha párnák le nem támogatja a törékeny gerinc baba, így a fáradt nyak, lehetőség van a deformáció a csigolyák. Amellett, hogy a párna egy tollal töltött életét poratka, ami súlyos allergiát. A töltőanyag a gyermek a madár pehely nem a legmegfelelőbb, akkor nagyon meleg, különösen nyáron. Vegyük észre azt is, hogy a gyakori mosások pelyhes nem tud állni.Párnák tippeket választotta, töltőanyagfajta

Természetes gyapjú rostok nagyon rugalmas, nem forró aludni, a töltőanyag lehetővé teszi a levegő és a nedvesség. Azonban a töltőanyag gyapjúból készült jelentős hátránya - létrehozását kedvező környezet az élet egy poratka. Ez azt jelenti, hogy a baba fenyegető allergia. Ráadásul ezek a párnák hosszú - töltőanyag gyapjú gyorsan esik darabokra.

Gyermekortopédiai párna gyapjúból készült, jó lesz, hogy a forma, könnyen elpárolog a nedvesség, mint nem tűri a túlzott izzadás és a pelenkakiütés. Gyapjú juh - lágyabb, de a teve lesz hegyezve, hogy nem valószínű, hogy hozzájáruljon a nyugodt alvást, a kis ember. Ha mégis úgy dönt, hogy vesz egy gyapjú párna, abba a választás a kombinált töltőanyag keverékéből gyapjú és szintetikus szálak. Ő teszi a termék tartósabb és könnyebben tisztíthatók.

Párnák tippeket választotta, töltőanyagfajta

Hulls, hajdina hajótestek, vagy - az egyik a felső párna tömések a gyermekek számára. Ő jól vezeti a levegőt, könnyű felvenni, és adja meg a nedvesség nem allergén, megszerzi az anatómiai forma a fej és a nyak minden nehézség nélkül, „igazítani”, hogy az egyes funkciókat. Természetes eredetű maghéj - a kezes fenntarthatóságát, nincs káros gázok és szagok nem.

A magassága ez a párna könnyen beállítható igény, akkor lehet, hogy sűrűbb és merev vagy puhább, csak hozzáadásával vagy burkolt részét a töltőanyag (ilyen lehetőség biztosítása szinte minden gyártó). További plusz magburkot - Small Scale részecskék végzett gyengéd masszírozása a fejbőr és a nyak, ahonnan a vérkeringés javul. Hátrányai ilyen töltőanyagok baba párnák is: súlyúak sokat, és úgy érzi, szokatlanul kemény. Ezen kívül, ha mozog, akkor zizeg, hogy bosszantó lehet. Ha párna piszkos, mossa csak a burkolatot, és a töltőanyag maga levegõ.

Párnák tippeket választotta, töltőanyagfajta

Ortopéd latex tulajdonságai nagyon magas, rugalmas, elasztikus, nem egy táptalajt a kullancs, és ennek megfelelően nem okoz allergiát. Légcsere a latex meglehetősen aktív, akkor könnyen felszívja a nedvességet, és ad neki szabadon. Ez a legjobb töltőanyag gyermekek párnák, mínusz az egyetlen - meglehetősen nagy árat.

Párnák tippeket választotta, töltőanyagfajta

Mesterséges anyagok töltőanyagok gyermekek párnák

szintetikus szálak

Anyagok műszálból - Thinsulate (hattyú le), hollofayber, strutofayber, padding poliészter és néhány más - gyakran használják, hogy töltse Gyermek párnák. Ezek aránya a előnyeiről és hátrányairól. Az előnyök közé tartozik hipoallergén, könnyen kezelhető (mosható), és megfizethető áron.

A fő hátránya - rossz nedvszívó képesség és képes felhalmozni statikus elektromosság. Merevség ezen anyagok különböznek egymástól. Thinsulate - a legpuhább, ebben a tekintetben hasonlít a madár toll, ezért nem nagyon alkalmas a gyermekek számára. Hollofayber magas merevség, úgy tekinthető a legmegfelelőbb. Az is lehetséges, hogy állítsa be a fokú merevséggel a párna pad.

Párnák tippeket választotta, töltőanyagfajta

szintetikus hab

Ez a csoport magában foglalja az anyagok, amelyeknek alapján poliuretán hab. Ez elég elképesztő poliuretán hab vagy hab, és a modern módosított változatok memória hatástól (memoriform). Előnye lehet jegyezni jó rugalmasság, hipoallergén, hosszú élettartam, nagy merevség. Louis szintetikus anyagok közös bennük: nem nyelnek el és bocsátanak a nedvesség felhalmozódhat hő, ami túlmelegedést kiadhatja a levegőbe a káros anyagokat.

PUF - a költségvetés lehetőséget, az életét a kicsi. Memoriform - drága anyag, amely hosszú ideig. Mert ez teszi ortopéd párnák a gyermekek számára, mert megvan az a képessége, hogy az alak a test és emlékezni rá, felismerve teljes mértékben támogatja az egész éjszakát. A fő hátránya a „memória hab” - a túlmelegedés lehetőségét miatt rossz hőszabályozás és a „titkos” része: lehetetlen tudni, milyen összetevők szerepelnek a hab, és ezért, hogy megbecsüljük a környezetbarát. Meg támaszkodnak a minőségi tanúsítványok az eladó által megadott.

Párnák tippeket választotta, töltőanyagfajta

Hogyan válasszuk ki a párnát a baba: tanácsot szakemberek

Ahhoz, hogy a helyes választás, kövesse az szakértők:

Párnák tippeket választotta, töltőanyagfajta
Nem csak vásárolni egy párnát - mégis kell használni okosan. Ne feledje, hogy a gyermek ne másszon fel a párna túl magas - meg kell csak a fej és a nyak. Kísérletek, hogy csúszik a kezét a párna alá vagy a „slide” vele valószínűleg azt jelenti, hogy a gyermek kényelmetlen aludni rajta, és meg kell vásárolni egy másik.

Megjegyzés: Minden terméknek megvan a saját élete, amely célja, annak használatát. Még ha a párna úgy néz ki „mint új”, akkor ki kell cserélni - ez az érdeke az egészségügyi és biztonsági gyermeke.