Pavilonok saját kezűleg, így grill, fémből, fából, hogyan lehet a rendszer szakaszos

Pavilonok saját kezűleg, így grill, fémből, fából, hogyan lehet a rendszer szakaszos
pergola kezével területén a villa Szigorúan tartsa be a szabályt, hogy a lugas legyen minden helyszínen, és úgy gondoljuk, hogy sokan egyetértenek velünk. És ha így van, akkor szeretnénk beszélni a témáról, hogyan kell építeni a saját kezét egy pavilon az országban - egy remek hely a pihenésre és a csendes estéket a barátokkal.Mi már felvetették ezt alá, és sokszor beszélt, milyen fontos a pavilon az országban, hiszen elfér a kerttervezés, milyen anyagokat célszerű építeni egy pavilon, és hogyan jobban felszerelt a nagyobb kényelem. Ezért nem marad sokáig minden egyes változat, és összesen.

Anyagunk lesz közös következtetés és algoritmus következetes cselekvés azok számára, akik a vágy, hogy építsenek pavilon dacha kezével. És milyen - csak választani akkor!

Típusai ország pavilonok

Mi töltött sok időt, hogy összegyűjtse és leírja részletesen minden a megszokott opciók orsó, és most felidézni röviden mindegyikről. Kezdeni, itt van egy lista a lehetőségeket, majd nézd meg az építőiparban a pavilon kezüket a szakaszban.

fa pavilonban

Viszonylag egyszerű felépítésű, amely lehet telepíteni nem csak a monolit vagy nehéz alapot, hanem a hagyományos beton blokkok, salak blokk, tégla, cső, fa és fa még abroncsok a jármű kerekei. Ezek pavilonok készülnek nagyon gyorsan és könnyen, mindössze néhány nap, és készen áll, hogy tetszik több mint egy szezonban. Kényelmes, többfunkciós, kényelmes és környezetbarát fa pavilonban lesz igazi piacot hétvégi házak, munkások vagy helyett kellemes esti összejövetelek a fiatal vállalkozások.

Megjegyzés: a tény, hogy a fából készült pergola a legkényelmesebb, mert lehet a kétféle - a tőke és könnyű, összecsukható. A második lehetőség, hogy szabadon mozoghassanak a területen házak és változtatni a helyét minden szezonban. Ezen túlmenően, egy összecsukható fa pavilonban nem szükséges tölteni a telet a szabadban, és elveszíti anyag tulajdonságait. Könnyen előfordulhat, elhelyezhető a pajtában, a verandán egy vidéki ház, és így tovább.

Ne felejtsük el, hogy az ilyen típusú is tartalmazhatnak orsó fa a naplók. Saját kezét, hogy építsenek egy sokkal érdekesebb, mint a könyv szakértők.

Pavilonok saját kezűleg, így grill, fémből, fából, hogyan lehet a rendszer szakaszos
Pavilonok a kezüket fából és a fa

Kerti bútor téglából

A következő lehetőség sokkal tartósabb, és lehet jogosan tekinthető a tőke. Pergolák épített tégla hosszabb, mint a fa, de sokkal megbízhatóbb. Ez nagyon erős épületek, amelyek székhelye egy monolitikus vagy szalag alapítványok és lehet használni nem csak egy hely a reggeli tea és esti étkezés, hanem egy nyári konyha, melléképület, és így tovább. Itt minden attól függ, hogy a belső kialakítás tölteléket.

Ez lehet egy pavilon, grill, és egy pavilon egy barbecue. és egy pavilon néhány paddal és egy nagy asztal. Ez az igazi, és a lehetőség, hogy a pavilon a nyugágyak, székek, kanapé, ami nagyon kényelmes - ez mázas pavilon mázas vagy forgalomba a nyílások még fa ablakok, akkor az egyik pillanatban alakítható tégla épületben egy helyen aludni. Ez nagyon kényelmes, ha az ország gyűlt össze egy nagy cég, szeretné hozni az éjszakát. Mint látható, a erőssége az anyag növeli a funkcionalitást.

Pavilonok saját kezűleg, így grill, fémből, fából, hogyan lehet a rendszer szakaszos
Pavilonok a kezüket egy tégla

Kerti bútor polikarbonát

Ez a lehetőség azt is részletesen vizsgálta az egyik korábbi publikáció, és ez az, ahol el tudja olvasni az előnyöket és az építés módja az ilyen szerkezetek. Most azt szeretnénk emlékeztetni, hogy önmagában forradalmi Tényleg polikarbonát anyagból készült, amely lehet, hogy egy csomó dolgot. És a legjobb lehetőség, hogy találtunk - ez, persze, kényelmes, világos, kényelmes és modern kerti bútorok polikarbonátból készül.

Pavilonok saját kezűleg, így grill, fémből, fából, hogyan lehet a rendszer szakaszos
Pavilonok a kezüket polikarbonátból kombinálva más anyagokkal

Metal Arbor

Egy nagyszerű lehetőség nyári lakó, aki szerint a nehéz kézi szerszám - bolgár, lyukasztó, hegesztőgép. Ebben az esetben a folyamat épület pavilonban elmúlik elég gyorsan. Kivéve persze, az idő, hogy megvásárolja a szükséges anyagokat.

fém kerti bútorok is telepíthető többféle alapítvány, ami nagyon kényelmes. Ez a kő, tégla, sávalap, tömör kitöltések, valamint a cölöpök és a cső. De a legfontosabb dolog az, hogy nem is, a tervezési sebessége szerelvény. Ha pavilon projekt készült ez igaz, akkor gyűjteni ez nem nehéz. Minden elem lehet telepíteni akár egyetlen konzisztens alapzatkeretre. Használt építeni egy fém pavilon, akkor a saját kezét csavarok és egyéb rögzítő vagy hegesztőgép, amely megadja a lehetőséget, hogy válasszon egy sokkal kényelmesebb megoldás.

fém kerti bútorok is mind nyáron és egész évben, ha megfelelően felszerelt hüvelyébe, szigetelésére, telepíteni ablakok és ajtók. Röviden, nagyon jó megoldás bármely ország honlapon!

Pavilonok saját kezűleg, így grill, fémből, fából, hogyan lehet a rendszer szakaszos
Az építőiparban a pavilon a fém karok

Kovácsoltvas pavilon a kertben

Ez a nézet nem sokban különbözik a fém orsó. Ez arra utal, hogy a telepítés a sebesség és a komplexitás. De a dekoratív kovácsoltvas pavilon nem tart! Ez megfelel az értéket, amely biztosítja azt nem mindenki.

De van egy kis hátránya: kovácsolt főtengely - ez a régi épület, ami csendes, nyugodt, hűvös és szórakoztató barátaival. Annak érdekében, hogy átalakítsuk esik területek igényelnek abszolút kiigazítás és hozzáadunk anyagait le egy kicsit magasabb - fa, fém, tégla, és így tovább.

De vannak „vas” előnye, ami nagyon nehéz lenne azt állítani: kovácsoltvas pavilon egyfajta szimbóluma néhány stílus a táj design és egyedi infúzióban bármikor akár kész design területén. Ezért, ha a prioritás a dekoratív helyett praktikus, a kovácsoltvas pavilon - a legjobb megoldás.

Pavilonok saját kezűleg, így grill, fémből, fából, hogyan lehet a rendszer szakaszos
Kovácsoltvas pavilon egyszerű, megbízható és nem igényel speciális ellátást

Pavilonok saját kezűleg, így grill, fémből, fából, hogyan lehet a rendszer szakaszos
Pavilonok saját kezűleg, így grill, fémből, fából, hogyan lehet a rendszer szakaszos

Ami az építőiparban a pavilon kovácsolt saját kezűleg, van egy kicsit bonyolultabb, mert a munka a drága terméket, javasoljuk, hogy a képzett szakemberek végzik. De ha teljesen biztos a saját képességeit, ha egy vagy két asszisztens, jó eszköz, és a vágy, hogy a munka, nyugodtan járjon!

hatszögletű pavilon

A rajzok, amelyeket korábban elszámolt arbours, nem nagyon alkalmas, mivel szükséges, hogy egy teljesen új elrendezés és más jellegű számításokat. Ez mind a geometria, és ha kap a vele, akkor az eredmény csodálatos lesz.

Akkor teljesen eltávolítani a kérdést az alapítvány, mint a hatszögletű pavilon - egy pavilon, fából készült, és ezért kell a megfelelő, hogy egy alapot, hogy mi már lefedett. Következő oldal - tartókeret (előnyösen szekvenciális), valamint az építőiparban a tető. Itt kezdődik a legnehezebb folyamat, amely megköveteli a különleges rendszer.Ha tudod, hogy magad, akkor mentse jelentős mennyiségű forrást, és a közeljövőben látni fogja, hogy az építőiparban a pavilon saját kezűleg is lehet érdekes és izgalmas. Ennek oka - a forma és dekorációk hatszögletű pavilon, melyen a szépség, hangulat, egyfajta ünneplés.

Pavilonok saját kezűleg, így grill, fémből, fából, hogyan lehet a rendszer szakaszos
Pavilonok a kezüket, hatszögletű alakú

téglalap alakú pavilon

Ez aligha nevezhető egy téglalap alakú pavilon független faj, mert ebben a formában lehet szinte bármilyen típusú pavilonok. Én csak megjegyezni, hogy ez a legegyszerűbb lehetőség pavilon - nyár vagy tél, nagy vagy kicsi és barátságos. És az oka ezeket a dolgokat - a megfelelő formában, a munka, amely mindig egyszerű.

Az algoritmus működik minden ugyanaz: az alapítvány, keret, tetőfedés. De vajon a pavilonban nyáron vagy egész szezonban - ez az a kérdés, hogy Önt személyesen.

Egyszerű kerti bútorok saját kezűleg lehet kialakítani a legkényelmesebb anyaga: tégla, kő, fa, fém, polikarbonát, vagy ezen anyagok kombinációit.

Pavilonok saját kezűleg, így grill, fémből, fából, hogyan lehet a rendszer szakaszos
Szögletes pavilon saját nyaraló - egy egyszerű formában, de a kényelem és a praktikum

Beálló-Pergola

A legegyszerűbb, olcsó, könnyű és praktikus kis Faluház változat orsó. Pavilon lombkorona emlékeztet egy napernyő vagy egy szabványos sátor - lehetséges össze- és szétszerelhető, a szállítás és telepítse újra bárhol. Ezért Cottage pavilon nagyon egyszerű csap át egy hordozható - ez lehet pihenni, és a természetben.

Szerkezet lugas-túlnyúló véget létrehozva csövek speciális vegyületek -, hogy a keret és a bázis. Az alapítvány egy ilyen pavilon nincs szükség, így mínusz egy probléma. Mivel a tető lehet használni bármilyen feszültséget napellenző speciális film, ponyva szövet. Ha szeretné ezt a fajta nyári valóban kiderült, Kezdjük azzal, hogy a rajz és pontos méreteket.

Pavilonok saját kezűleg, így grill, fémből, fából, hogyan lehet a rendszer szakaszos
Pavilon, fészer vagy pavilon sátor a ház

Az építőiparban a pavilon a kezét: a megfelelő algoritmus

Hogyan készítsünk egy pavilon a kezét? Ez a kérdés az érdeke, hogy sok, és reméljük, hogy minden egyes ember valamit, így segít. Tehát, ebben a fejezetben röviden áttekintem az alap szekvencia, amelyet követően képes leszel építeni egy megbízható és szép pavilonban a kezét, díszítjük, és minden szükséges:

  • Hajlam a pavilonban. Így arbors kezük mindig kezdődik az anyagválasztás, méret, alak, pavilonba, és létrehoz egy rajzot, amelynek kerül kialakításra. Nem szabad elfelejteni a költségbecslések és segédanyagok, valamint az eszközöket, hogy a pavilonban. Előre tervezett dekoráció és kényelmet biztosít és pihenés a pavilon, a szezonális jelleg meghatározására, kiszámítására a bútorok és kiegészítők, stb
  • A helyszín kiválasztásában. Mielőtt az építőiparban a pavilonban akkor feltétlenül kell választani egy helyet. - Először is maga a szerkezet megköveteli: talaj, egységesség és a terület nagysága, ültetés, a kommunikáció és így tovább. A második - az Ön személyes igényeinek: a pavilon az árnyékban vagy a nap, a kertben, vagy a réten, csendes, vagy jól szellőző helyen.
  • Alapítvány. Attól függően, hogy milyen típusú pavilon szeretné telepíteni, vagy építeni az oldalon, akkor kell azonosítani, és alapot. A fő kiválasztási kritériumokat az alapja mérete lugas, a teljes súlya a szerkezet, a forma, az építőanyagok, valamint a követelmények emeleten pavilon.
  • A bázis és a keret. Ha az anyag határozza meg előre, ebben a szakaszban nem számíthat semmilyen problémát. Miután a projekt egyszerűen telepíthető a bázis és a teljes keret az alapja, egy jó fix, hajtson végre egy előzetes vizsgálat a telepítés előtt a tető.
  • A keret a tető alatt, és a tető is. Attól függően, hogy a tengelyre és a tetőfedő anyag van kiválasztva függ összetettsége és ereje a keret a tető alatt is. Frame - fém vagy fa, tetőfedő anyag - pala, hullámos, polikarbonát, ponyvák, Ondulin, fém és így tovább. Ne feledje: pavilon tető kezével - a folyamat nem a legkönnyebb, különösen, ha úgy döntött, egy hatszögletű pavilonban.

Amikor elkészült a főépület, meg kell tenni annak érdekében, hogy, mivel a kerti pavilonban kezüket - ez nem csak az alapítvány, a keret és a tető, hanem a javítása a belső és külső részei.

Pavilonok saját kezűleg, így grill, fémből, fából, hogyan lehet a rendszer szakaszos
Építőipari pavilonok a kezüket - ez igazi

Kényelmet biztosít pavilon

Tedd pavilon valóban gazdag, barátságos és kényelmes pihenni fog segíteni néhány háztartási cikkeket. Ezt kézzel készített masszív asztal, székek, padok, esetleg szekrények és polcok, ha a pergola fogant, mint egy nyári konyha és egy hely, hogy összegyűjtse a nagyvállalatok. Ez is nagyon hasznos, ha a pavilonban tűzhely, grill, barbecue. Ha rendelkezésre áll akkor egy piknik még csak nem is a legjobb idő.

díszítő pavilon

Pavilonok saját kezűleg, így grill, fémből, fából, hogyan lehet a rendszer szakaszos
A leguniverzálisabb eszköz dekoráció pergolák minősülnek virágok

Miután az építőiparban a pavilonban, és biztosítják, hogy benne van az összes szükséges végső kérdés: hogyan díszítik a lugas a kezüket? A válasz egyszerű: próbálja meg, hogy a legkényelmesebb és szép, csak magadnak. Erre akkor egy teljesen más változat: festék, lakk, intarziás díszítés abroszok, szalvéták belülről, és gyönyörű növények kívül.

Most, hogy tudod, hogy pontosan hogyan kell építeni egy pavilon a kezét, és kapcsolja be a szinte nappali, kezdhetjük a munkát. És mi csak sikert kívánunk és pozitív eredményeket!

Pavilon a kertben (20 fotó)

Pavilonok saját kezűleg, így grill, fémből, fából, hogyan lehet a rendszer szakaszos

Pavilonok saját kezűleg, így grill, fémből, fából, hogyan lehet a rendszer szakaszos

Pavilonok saját kezűleg, így grill, fémből, fából, hogyan lehet a rendszer szakaszos

Pavilonok saját kezűleg, így grill, fémből, fából, hogyan lehet a rendszer szakaszos
Pavilonok saját kezűleg, így grill, fémből, fából, hogyan lehet a rendszer szakaszos

Pavilonok saját kezűleg, így grill, fémből, fából, hogyan lehet a rendszer szakaszos

Pavilonok saját kezűleg adni grill, fémből, fából, hogyan lehet a rendszer szakaszos

Pavilonok saját kezűleg, így grill, fémből, fából, hogyan lehet a rendszer szakaszos

Pavilonok saját kezűleg, így grill, fémből, fából hogyan lehet a rendszer szakaszos

Pavilonok saját kezűleg, így grill, fémből, fából, hogyan lehet a rendszer szakaszos
Pavilonok saját kezűleg, így grill, fémből, fából, hogyan lehet a rendszer szakaszos

Pavilonok saját kezűleg adni grill, fémből, fából, hogyan lehet a rendszer szakaszos

Pavilonok saját kezűleg, így grill, fémből, fából, hogyan lehet a rendszer szakaszos

Pavilonok saját kezűleg, így grill, fémből, fából, hogyan lehet a rendszer szakaszos

Pavilonok saját kezűleg, így grill, fémből, fából, hogyan lehet a rendszer szakaszos
Pavilonok saját kezűleg, így grill, fémből, fából, hogyan lehet a rendszer szakaszos

Pavilonok saját kezűleg, így grill, fémből, fából, hogyan lehet a rendszer szakaszos

Pavilonok saját kezűleg, így grill, fémből, fából, hogyan lehet a rendszer szakaszos

Pavilonok saját kezűleg, így grill, fémből, fából, hogyan lehet a rendszer szakaszos

Pavilonok saját kezűleg, így grill, fémből, fából, hogyan lehet a rendszer szakaszos