Példaként hajszín

Használja az instabil színező sampon vagy hajfesték. Ha felveszi a növényzet nem tetszik, akkor könnyen kijavítani. Csak akkor van szükség, hogy mossa meg a haját többször is. Ezen túlmenően, a tonik és instabil hajfestékek biztonságosak összetételükben mivel nem tartalmaznak egy kis mennyiségű ammónia és a különböző oxidáló szerekkel. De vannak hátrányai is Kissé színező samponok: ők könnyen lemosható, miután a fürdő vagy zuhanyzó, sőt, folt párnahuzatokról és törölközőt.Azonban, ha van világos hajú, akkor tegye az ilyen módszereket újrafestés óvatosan. Ezeket az alapokat is felszívódik, annyira, hogy hosszú idő után nem lesz képes mosni őket.

Van egy másik módszer - vesz egy parókát. Ehhez keresse fel egy speciális boltban, hogy eladja a hasonló termékeket, és próbálja a különböző lehetőségeket. Szóval lehet felvenni és a megfelelő színű és formájú haj.

Az üzletek, hogy eladni termékeiket az interneten keresztül, akkor azért a haj mintákat, amelyek szálai különböző színárnyalatok. Például, sötét színek jelennek meg egy tartományban a feketétől a sötét-világos barna, barna, viszont - a természetes világosbarna az alapvető árnyalatú. Szőke tartományban a fehértől a aranybarna és vörös - a világosbarna, vöröses árnyalatú sötét barna.Területeket, amelyek nem szelektált, ecset. Ez maradt több, mint - törli radír. Nyomja le a Ctrl gombot a billentyűzeten és a J, és hozzon létre egy új réteget az elszigeteltség. Ha megnyomja a Ctrl + B, válassza ki a pop-up ablak, amely alkalmazni hajszín.

Cikkek a témában: „Hogyan próbálja hajszín”

Több éve a női JustLady magazin méltó útmutató a világ a divat és a szépség. Mi nem csak töltse ki az online térben, keressük és talál valamit, ami érdekes lehet a széles közönség a nők, akik meg akarják, hogy lépést tarthasson a legfrissebb híreket és trendeket. Napi frissítések JustLady női magazin lehetővé teszi, hogy nyomon jelenlegi fejlemények a divat világában, ne hagyja ki a hírt a kozmetikumok és illatszer és megismerjék a leghatékonyabb módja, hogy megőrizze alakját formájában.

A JustLady magazin mindig ki lehet választani az optimális étrendet maguknak, megoldani a sürgető női kérdésekkel. A Női Fórum bővül naponta miatt a vita a legizgalmasabb, és lesz egy találkozóhely jó barátok. Magazin nőknek JustLady elfoglalja az egyik legjobb pozíciókat a rangsorban, ahogy növekszik magunkat, és segít másoknak, hogy javítsa.