Pénztárak - studopediya

Szervezése biztosítási védelem - egy olyan rendszer akciók biztosítók létrehozása alapok (hedge fundok) megtéríteni a biztosított veszteségek kapcsán kialakuló egyes biztosítási szerződés együttes byty.Oktatási pénztárak végzett-schikami félelmek saját számlára (jegyzett tőke) és járulékok (díjak) a vállalkozások, szervezetek és az állampolgárok kártérítésért eredő biztosított baleseteket. Ebben az esetben a biztosító társaságok, kutatóintézetek, a munka a „helyhez kötött” üzemmódba, ha a biztosítási kifizetések rovására kötvénytulajdonosok kapott hozzájárulások, amelyek lefedik a biztosítási tartalékok, elsősorban újra alacsonyabb rangú díjak tartalékának.

A gyakorlatban ábrázolt értelemben „tartalék”, „biztosítási alap”, „biztosítási tartalék”, utalva az alap, amelyből az első kifizetést a biztosítási események.

A tartalék alap szükséges rendelkezései alapján a JSC; tartalék alap - nyújtott egészségügyi biztosító társaságok.

Pénztár - része a teljes nyilvánosságot-termék használt, hogy kompenzálja a veszteségeket okozott a nemzeti gazdaság a természeti katasztrófák, a katasztrófa-mi, balesetek, bűncselekmények és más nemkívánatos események a társadalom életében; hogy hozzon létre egy központosított, a mérete attól függ, hogy a nagyságát us-GDP (bruttó hazai termék).

Biztosítási tartalékok értékének figyelembevétele a biztosító kötelezettségeit a kötvénytulajdonosok a következtetésre jutottunk, biztonsági kutyák-kereteket. de nem hajtották végre a pillanatban VRE Meni. Ezek jelennek meg a mérlegben minden biztosító minden mérleg fordulónapon elvileg ellenőrzik a lu-bója dátumot. Biztosítási tartalékok nyert Stra-hovyh hozzájárulások és tükrözik az értéke a kötelezettségek a láda félelmek megkötése a biztosítási szerződést, de nem Execu-nennyh egy adott időpontban; decentralizált, értékük függ a biztosítási típusok és a szám-chennyh szerződések megkötésére.

A tartalékok értéke teljes mértékben meg kell fedezni a közelgő kifizetések meglévő szerződéseket.

Pénztár által kialakított biztosítás, ha jellemzi a biztosítási díjak fizetett biztosítási telyami egy bizonyos ideig, továbbá kizárólag rovására „megszolgált díj”.

Bár az összeg a biztosítási tartalékok tükrözik Programozott Megvalósult Reformált konjugált biztosítási kifizetések, valamint az adott időpontra, és NE-lyayutsya „meg nem szolgált” net sebessége.Meg nem szolgált díjak (CHP) - része nachis-lennoy biztosítási díjak (járulékok) a Szerződés vonatkozó Xia arra az időszakra a megállapodás, amelyek túlmutatnak a kiegyenlítő időszak (meg nem szolgált díjak), amely teljesíti a kötelezettségét, hogy biztosítsák, hogy a jövőbeli kifizetések előfordulhat a következő időszakokban.

Biztosítási tartalékok képződnek, és tartalmazza a szerződés szerint kazh-házban. A forrás a kialakulásuk - nettó ár - szerves része a tarifa. A világ gyakorlatban Petty-ráta nem kell adót fizetni.

Ha a pénztár statisztika megfelel biztosítás-O eseményeket, annak szükségességét, hogy a tartalék alap a cég nem.

Ingadozás Alap - Kis túlzással biztosítási alap ellen Vågå statisztika - alkotja részét a társaság nyeresége adóköteles.

Minden típusú kötelezettségeket, amelyeket a biztosító, a biztosítás fedezi a mindenkori kilátást az első tartalék.

Biztosítási tartalékok gazdasági szempontból biztosított források nem a biztosító, és szánják biztosítási díjak. Az érték a biztosítási tartalékok fedezik teljes összege a következő kifizetéseket a cselekvés-vuyuschim szerződéseket.

Céltartalék hozzájárulások által létrehozott biztosító társaság az előre álló kifizetések a hosszú távú életbiztosítási szerződések és a nyugdíjak. A biztosító köteles a garancia az Ön számára, kiegészíti a pénzügyi elkötelezettség és stabilitás-O biztosítási műveleteket.

Tartalék a felmerült, de be nem jelentett követelések előre kijelölt jövőbeli fizetett biztosítási kártérítés vagy a biztosított összeg már bekövetkezett biztosítási Søby-tiyam, a pontos összeget a kár, amely még nem közölték a biztosító társaság létrehozott közötti időszakban a tény a biztosítási esemény és a hivatkozott kár ig kifizetéseket.

Függőkártartalék határozza meg az osztály NYM biztosítási szerződések a bejelentett, de be nem fizetett NYM veszteségeket.

tartalékok - jelentése:

· Része a tartalékok a biztosító társaság, amely védelmet nyújt ingadozásait a veszteségek a normál második eltérés az átlagos szintet;

· Része a biztosítási tartalékok, kialakítva egy részét a megtakarítással távú biztosítási járulék szánt juttatások kifizetését a távoli jövőben. Előny, de a hosszú távú biztosítást.

Tartalékok az ingadozások veszteség arányát alkalmazzuk, hogy kompenzálja a hosszú távú ingadozások költségeinek veszteségek évekig bizonyos szektorokban és típusú biztosítások-CIÓ annak biztosítására, hogy az átlagos veszteség aránya.

Rendelkezni visszatérítési keletkezik, ha a kutyák rum biztosított visszatérés hozzájárulások kötvénytulajdonosok.

Reserve katasztrófák elő, ha a biztosítási szerződés-CIÓ megállapítja felelősségét bekövetkeztével az ilyen események.

Céltartalék díjak viszontbiztosítási szerződések átmenetileg tartják a viszontbiztosító (része a prémium miatt-scheysya viszontbiztosító, mint a pénzügyi garancia). Che vágott egy bizonyos ideig tartalék díjakat visszatérítjük. Így sor jövő park díjak egy új időszak.

Az ilyen típusú rendelkezés tudható be életbiztosítást.

Az elégséges biztosítási tartalékok - ez a megfelelőségét a szerkezet és a méret a biztosító kötelezettségeit-, hogy a biztosítási szerződéseket.

A következő megfelelőségét:

· Aránya a biztosítási összeg tartalékok értéke és a társ-visszaélésszerű díjakat;

· Az arány a biztosítási összeg tartalékok és a biztosítási díjak.

Tartalékok - fizetendő biztosító - ki kell terjednie a megfelelő eszközök.