Pizza gombával és paradicsommal - finom, könnyen

Azonban, ha nincs ideje főzni, akkor kapnak pizzafutár az Obolon dominó. Ezen felül, akkor is annak érdekében ízletes főtt burgonya, csirke, saláták és desszertek.Pizza gombával és paradicsommal - finom, könnyen


Pizza gombával és kolbásszal és paradicsommal

Kelt tészta ez az étel lehet főzni magának, de lehet kapni a szupermarketben. Roll darab és hajtsa képződését a tálcán, a felső hely evőkanál adzhika és a piszok a felületen. Meghintjük reszelt sajtok.100 g gomba töltse forró vízzel, és 5 perc múlva, és engedje le a folyadékot - ez lehetővé teszi a gomba, hogy több szaftos. Vágjuk a gombát kisebb darabokra, és tegyük a sajtot. Vékony csíkokra vágjuk 100 g kolbász és adjuk hozzá a gombát. Egy pár paradicsomot vágjuk vékony szeletekre félköríves, helyezze a tetejére. A végső fázisban fog pritrushivanie sajtok. Süssük a pizzát 10 percig a sütőben.

Pizza gombával és paradicsommal

400 g mézet galóca ázni egy órát a vízben, majd leöblíteni többször, vágja a durva lábát, és vágjuk a maradék több részre. Hagyma szelet hagymát félgyűrűt és megsütjük, amíg zolotinki egy olajozott serpenyőbe. Keverjük a gombák, podsolite és főzzük 45 percig. 100 g-karbonát szeletet. Vékony gyűrűk vágjuk egy pár paradicsom.

A sütő, állítsa a hőmérsékletet 180 fok, 10-15 perc múlva, és a pizza kész, élvezheti verhetetlen ízét.