Plátói szerelem - ez

Plátói szerelem - ez

Arra törekszünk, hogy minden tanulni szerelem, úgy vélik, hogy minden oldalról, hogy megértsék a mélységét és értelmét. Végtére is, szerelem, mi megtaláljuk a boldogságot. Hát nem? Nem csoda, hogy az emberek minden alkalommal keresett csodaszer minden szerencsétlenség, egy mágikus kulcs, amely kinyitja az összes ajtót, és megoldja az összes problémát. És ha a szeretet elválaszthatatlanul összefügg a boldogság, az azt jelenti, hogy az emberek mindig keresi a szerelmet.„” Amikor -, hogy a természet nem volt, mint most. Teste minden ugyanaz, és kerek, vissza, nem tért el a mellkas, a karok és a lábak négy és mindegyik két személy egy kerek nyakú, pontosan ugyanaz, mint volt a teljes fej. Ijesztő a dicsőség és a hatalom ezek az emberek megpróbált felmászni az égbe, hogy megtámadják az istenek.

És így az istenek tanácsát, hogy mit kell tenniük. Végül Zeusz a Mennydörgő, alig valami feltalálás, azt mondja: „” Én is megtalálta a módját, hogy megmentse az embereket, és vessenek véget a tombolás, csökkentve erejüket. Kivágom minden félbe, majd ők lesznek gyengébb és hasznos számunkra, mert számuk növekedni fog.

És ha akkor nem megnyugodni, kiirtom azokat félbe ismét, és ugrott az én egyik lábát! „”

Éppen ezért az emberek keresik az egész életemben lelki társ szerint Platón híres esszéjében a „lakoma”.

Úgy történt, hogy kellett gondolni egy kicsit a szerelemről. Kiderült, hogy a szeretet - nem könnyű feladat. Egy bizonyos ponton, ott a szeretet? Hogyan működik a szerelem elég egy szeretett? Miért néha a szeretet érintkezés nélkül, és néha még a fizikai érintkezés után a szeretet, és nem az a kérdés? De egy dolog magam, rámutatott: a szeretet tesz minket jobb minden szempontból!

Plátói szerelem - ez
De legfőképpen, hogy érdekel az a kérdés, plátói szerelem. Mi ez a furcsa madár?

Manapság ez a fajta szeretet tekinthető régimódi, buta és „felesleges”. De ez van. És nem hiszem, hogy ez lehetetlen. Amikor azt hittem, ebben a témában, az első dolog, ami eszembe jutott, a következő: I Dima, Grade 1, Maple Avenue, sétálunk együtt, ügyeljen rá, hogy a fogantyú és az egész irigy éljenzés osztálytársai: „haha, a menyasszony és a vőlegény !”.Plátói szerelem - ez az egyik legnagyobb önzetlen és romantikus megnyilvánulásai érzékeit. Ez a fajta szeretet szüksége van egy bölcs ember, és aki még soha nem tapasztalt ilyen érzés, hívnám fosztva.

A történelem, a meghatározás.

Szerelem az úgynevezett plátói elemzi az ókori görög filozófus Platón. Könyvében „ünnepe”, amit korábban említettem, először felvetette az ideális szerelem, amely nem igényel fizikai kapcsolat, ez egy lelki szeretet nélkül a szexuális vágyakat. Az ő munkája, Platón beszélt az keresi a módját, hogy kifejezze a szeretet, ez az emberi utat. Útközben, hogy megtalálja a boldogságot, a boldogság nem egy kő, vagy egy állat, és különösen az emberi boldogság. Platón azt mondta, hogy az emberek egy magasabb állapotba, mint az állatok, amelyek a fő jellemzője az ösztönök. És itt az emberek, akik valami nagyobb, jellemző ránk.

Példaként említhető a plátói szerelem lehet: a hazaszeretet, a tanuló és a bodza, az anya és a gyermek.

Néha vannak elég jó ok a fejlődő ez a típusú kapcsolat: egy betegség, amely nem teszi lehetővé, hogy normális életet, a vallás vagy a kapcsolat miatt elég előrehaladott korú.

De gyakrabban ez a fajta kapcsolat, ez csak az első lépés, egy hegy megmászása gyönyörű érzés a szerelem.

A szokásos szett rózsaszín álmai: a bátor lovag, aki minden bizonnyal képes a legőrültebb fellépés kedvéért a szeretet. És tökéletes minden tekintetben, a barátnője, amelyre az vonatkozik, mint egy istenség, sőt megható ez elképzelhetetlen!

De mi, mondhatnánk, ez a valóság?

Ez a jelenség elég gyakori a kamaszok körében, egy normális fejlődési szakaszában az egyén. Ebben a korban a tizenévesek találják magukat bálványok, akik szeretik, és utánozni. Nagyon gyakran van egy plátói szerelem egy elérhetetlen ember: színészek, énekesek, zenészek.

Plátói szerelem - ez
Történelem mondja a legenda egy szerelmi Franchesko Petrarki és Laura. Ez inspirálta őt dolgozni haláláig, a költő még sohasem beszélt vele. Szerette őt a távolból, mint egy angyal, tiszta és istenien szép.

A cél, mint a szerelem gyakran fogalma sincs arról, hogy mi az, mint. És gyakran összekeverik olyan kapcsolatokat barátság.

„Ha nem tudsz aludni, és a szívem nem könnyű
Tehát, ha kell, hogy beleszeret az egyik a világon, hogy messze van ... "

Előnyök plátói szerelem:

Állami szeretet önmagában tökéletes. Ez inspirál minket.

Plátói szerelem - ez
Általában akkor, a testünk nem számít, amit szeretünk. A legfontosabb, hogy ez kíséri a hormonok felelősek a boldogság, a jó hangulat, a vágy, hogy hozzon létre, és a dolgok. Úgy érezzük, a boldogság minden cellájában.

Bár alig tudok elképzelni egy egészséges minden tekintetben egy férfit, aki ellopta egy könnycsepp fájdalmasan szép kilátást ladylove, felsóhajt, és ábrándoztam ír ódákat, hogy imádott egy notebook. Úgy tűnik, hosszú ideig nem volt szerelmes plátói ... / Körülnéztem a keresést egy potenciális áldozat ...