Player KMPlayer Letöltés Windows 7

Player KMPlayer Letöltés Windows 7

KMPlayer - a legnépszerűbb média központ által használt modern felhasználók. alkalmazásfejlesztés programozók foglalkozó koreai. A játékosnak számos funkciót. Amellett, hogy az egyes alkalmazás beállításait, akkor kiterjesztéseket.Player KMPlayer Letöltés Windows 7

  • Operációs rendszer - Windows Vista és újabb;
  • Építészeti bites - 32-bites (64-bites);
  • Processzor - Pentium 4;
  • RAM - 512 Mb.

Főbb jellemzők

előnyök

Player KMPlayer hatalmas lehetőségek száma, ezért alkalmazása számos előnnyel jár. Annak ellenére, hogy a fejlett funkciók, az alkalmazás minimális memóriát, ezért nem tölti be a rendszert.Tovább kézzelfogható előny növekedése a hang fájl lejátszása. A minőség változatlan marad. Ez a lehetőség adott a notebookok gyenge beépített hangszórókkal. Programozásához játék fájlok bármilyen minőségű, ajánlott telepíteni codec időben KMPlayer lejátszó.

A felhasználó nem lesz elégedett, mint KMPlayer ingyenesen letölthető az orosz. Hála orosz nyelvű vezérlőpanel, még egy kezdő is gyorsan sajátítsák el az alapvető beállításokat és funkciókat.

KMPlayer Windows 10 alkalmas, valamint a Windows 7. A fejlesztők megpróbálták figyelembe venni az összes árnyalatokat az operációs rendszerek.

hiányosságokat

Sajnos, az átlagos felhasználó számára, hogy testre a programot nehéz lesz. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy számos szűrők és opciók. Ahhoz, hogy megbirkózzon a probléma, akkor célszerű, hogy a segítség.

Hogyan lehet letölteni játékos

Player KMPlayer Letöltés Windows 7

A következő oldalon, töltse le a játékos az orosz. «Letöltés» Ehhez csak kattintson a gombra.

Player KMPlayer Letöltés Windows 7

A program letöltése után, csak telepíteni a játékos a legjobb tíz, vagy egy másik változat windose.

következtetés