Portal csatatéren 2 lime Clan - Cikk felülvizsgálat BF2 különleges erők

[Center] David Guetta zene online [/ center]
Az új térképek, új berendezés, új fegyverek és régi problémák

Mivel a kiadás az eredeti Battlefield 2 elvitt körülbelül hat hónap, és most, akkor nyugodtan mondhatjuk, hogy a közelmúltban létrehozott EA Games vált nem csak egy újabb sikeres játék, hanem valami más.Ez kialakult egy erős játékos közösség, amely egyesíti szerelmesei nem csak a korábbi részek a sorozat, hanem támogatói egy teljesen más játék. Sok játékos Battlefield 2, hogy nem csak egy játék, hanem egy életstílus. Több média kapcsolódó anyagok a játék növekszik napról-napra, az újabb csapatok, és több tízezer ember minden nap bizonyítja, hogy egymásnak fölénye pub szervereket.

Mi a Battlefield 2: Special Forces?

Podstvolnika rákattint, és a sípot a golyók nem folytonos,
És repül, és a méhek, és ez volt minden amit kellett.
Voltunk nyolc ember tartott a lövészárok,
Csak holt fa körül, hogy segítsen nekünk csak Allah

Nem, nem, „dongó” és más tömegkommunikációs eszközök hasított felszerelést ezt a kiegészítést nem áll fenn. És elkerül pusztító új gépek nem adott. Éppen ellenkezőleg, mi arra kérték, hogy bekerüljön a szerepét az egyik harcosait különleges egységek, hogy részt vegyenek a helyi csatározások, amelyben a technológia szerepe minimális.

Így különleges erők - az Expansion Pack. Ha viszont a szótárba, akkor lehet fordítani, mint „kiterjesztés set”, így a játékosok, akik elvárják a teljes felújítás a játék, el kell fogadnunk azt a tényt, hogy a SF csak felépítmény több mint az eredeti Battlefield 2.


A játék a fény és árnyék - a fő jellemzője az éjszakai kártya


Ez az első alkalom mind a Battlefield sorozat, láttuk a normál éjszakai kártyát! Be kell vallanom, nem is vártam, hogy ilyen sikeres lesz: előttünk nem csak egyenletesen sötét kártya, és a különböző szerencsejáték-tér, amelyben az éjszakai köd szakították szigetek fény. És a tárgyak alá tartozó területen a helyi fényforrások leadott helyes árnyékok! Különös figyelmet kell éjjellátó készüléket. Ő megbirkózik a felelősséget, hogy megtalálják a sötétben megbújva, az ellenség nem lesz nehéz, de ugyanakkor, a csúcsfények következtében túlságosan túlexponált kártya, amely lehetővé teszi, hogy rejtve marad, furcsán hangzik, a burkolat alatt a fény!
Egy kártya külön említést érdemel - „Az Iron Gator”. Szeretett volna futtatni belsejében egy repülőgép-hordozó? Itt lesz fáradt futkostak rengeteg szűk folyosók és műszaki rekesz, kivéve persze, ne érintse meg a teljesítmény problémák (ez ezen a térképen a fékek felé még a tulajdonosok GeForce 7800 GTX)

Összefoglalva azt mondhatjuk, hogy a térképek BF2: Special Forces végzett magas szinten, átgondolt a legapróbb részletekig, és a hely nagyon szép.
Új fegyverek és kiegészítők
Mint már említettük, a játék több mint hat szembenálló fél. Gondolod, hogy ezek mindegyike eredeti fegyver? Nincs új törzsét sikerült, hogy nem csak az angol SAS, így a többi új szempontokat a tartalom magyar fegyverek, amihez már hozzászokott, játszik a MEC.
Bármi legyen is a játékos jól érezze magát az új környezetben, különböző eszközök kerültek az egyes set:

• SWAT mesterlövész érkezett áll egy számszeríj, amit használnak, hogy állítsa be a kötél, amellyel gyorsan eljuthat a tárgyak alatti pozícióját. A hatósugár korlátozott, így nem várható, egy lépésben, hogy átlépje a teljes térképet. A férfiak hajtás nincs értelme; annak ellenére, hogy a vas számszeríj kapura egy nyíl átszúrja a betonfal, a gyalogság nem kap károkat.

• Assault és anti-tank már használhatja a macskát. Ez a készülék áll egy horog, amelyhez kötve egy kötéllel, és felhasználjuk azt a tényt, hogy mászni a háztetőre. A felhőkarcoló, akkor alig kap, de a harmadik emeleten erkély - teljesen.

• A-osztályú vadászgép támogatást az Arsenal ma már gáz bombák, füst, amely azonnal árnyékolók a katonák, akik „szerencsés”, hogy a felhő lefedettség. Ha nem akarjuk, hogy a kép a monitoron homályos könnygáz, meg kell viselni egy gázálarc, ami egy kicsit korlátozott látómezőt és rontja a hallást.

új gépek
Először is, a mellett a kiterjesztett kiválasztása közönséges járművek - áll a rendelkezésünkre, ATV, terepjáró és terepjáró shestikolosny. Csak egy új BMP adunk hozzá. Érdekes tény - az utasok nem tűz a különleges ablak, mintha például a LAV-25. A levegő emelkedik két új helikopter - amerikai Apache és magyar Mi-24.
Minden új berendezés készült, magas szinten, csak rejtélyes fizika ATV és a jeep - fáj a tüdőben látszanak. Külső kép Az általában nem kielégítő, modellek készülnek a „kiváló”

következtetés
EA Games Battlefield 2 adta rajongók pontosan mit akarnak: egy új környezetben, új eszközök és fegyverek. Special Forces lehetővé teszi a friss pillantást a régi játék helyzetekben, és ez minden bizonnyal egy nagy plusz.

Nevezhetjük SF érdemes add-on? Talán mindegyik magának kell döntenie, hogy adja a pénzt erre a termékre, mert biztosan nagyon nehéz megbecsülni. Egyrészt - gyönyörű térképek, új fegyverek és eredeti tartozékok, a másik - egy középszerű hang, teljesítmény problémák, és egy csomó régi hibákat.

Ha tetszett az eredeti Battlefield 2, persze, különleges erők érdemel figyelmet. És akkor mi a teendő vele -, hogy a polcon két hét után a játék, vagy továbbra is minden nap, hogy kattintson az ikonra a zöld szám „2”. A választás a tiéd.