Pozitív gondolkodás, pszichológia - a pozitív gondolkodás, az állítások, magatartása

Pozitív gondolkodás, pszichológia - a pozitív gondolkodás, az állítások, magatartása
Man - egy gazdaságosan, és minden olyan tevékenység (különösen, ha a kereset miatt nagy befektetés a személyes időt és energiát) csinálni csak akkor, ha annak megértését, hogy miért kell csinálni, és milyen előnyöket és a haszon ő lesz belőle.És képes beszélni, és úgy gondolja, pozitív - ez egy nagy háztartási munka, úgyhogy a testünk szeretnék csinálni, szükségünk van rá, hogy „help”.

Az összes különböző lehetőségek Pozitvnogo gondolkodás csoportba lehet sorolni három fő területen:

  1. Az állítások - „állítások”.
  2. Pozitív hozzáállás - az a meggyőződés, hogy minden ki fog derülni.
  3. Pozitív gondolkodás - a képesség, hogy „helyes” nézd meg a világot.

És most mindegyikről külön-külön:

„Minden nap Szerencsés vagyok, egyre több és több.”

„A pénzáramlás az életemben minden nő és nő.”

„Én vagyok a legjobb eladó, és minden nap az én értékesítés egyre jobb és jobb.”

Mi használja a hatalmát az értelmet, készülj fel arra, hogy a nagyon közeli jövőben nem lesz velünk (vagy hely) egy csodálatos változás. Nos állítások dolgozni, amikor elmondják a reggeli (a hangulat a nap) és este (fülre a tudatalatti), mindegyik mondja háromszor.

Jó és pontos Pixar rajzfilm pozitív gondolkodás és a pozitív hozzáállás))

Pozitív hozzáállás - ez egy belső önálló hozzáállás, vagy hit, hogy meg tudjuk csinálni, amit lehet. A legfontosabb mondat ez a gondolkodás az, hogy „tudom”, „én vagyok méltó”, „én”, „eljövök”, „én nem”, és a mottója az élet az emberek a pozitív hozzáállás a szlogenje: „Ha nem én, akkor ki az ugyanaz? "

Ebben az elrendezésben a mondatok már közelebb áll a jelenben

„Én lelassulása a terepfutás, hogy a végén! Tudok. "

A - Az első, mindenhol van „én”. És tudjuk, hogy a levél, amit az élet egy sikeres ember sammmaya első betű. Ha valaki azt mondja: „Én vagyok a felelős érte”, az ember már belsőleg kész lenni, vagy vezetővé váljon.

Példa: Mi voltunk az egyik vezető programok jött az egyik fő képviselője egy nagy cég. Ugyanakkor ő már felhívta a szervezők, és azt mondta, hogy az első nap az esemény, akkor nem tud jönni, ő késik 1-2 napot, majd hirtelen megérkezett időben.

Megkérdeztük tőle, - „Mi történt, miért?”.

Azt mondja - „Out városunk repülőgépeket - akár Moszkvában vagy Kijevben. Repülőgép nem volt ebben az időben. És a mi város sosem légijárművet, Harkovban. De biztos voltam benne, hogy kapok az idő. "

Felhívta a repülőtértől, és azt mondják:

- „Te arra kért minket, a jegy, hogy Kijev, de van egy síkban Kharkiv.”

Ő nagyon meglepődött és azt mondta:

- „Azt mondták, hogy nincs közvetlen járat Harkovban.”

És a válasz - „Igen, de ma már„- tette, mint egy személy aprólékos és alapos, megkérdezte -”És holnap?"

- Köszönöm, én viszem a jegyet. " Ő jött és azt mondta (a mi korai képzés egy ilyen pillanat, minden résztvevő azt mondják, hogy a pozitív velük tegnap) - „Szeretném elmondani milyen hatással van a pozitív hozzáállás az élethez. Soha nem gondoltam volna, hogy a repülőgép repül, ahol akarok, és amikor akarom. Azt is hívják haza. Mindez nagyon furcsa. És most itt vagyok veletek, én megérkezett. "

Pozitív hozzáállás is képes kommunikálni a „haszon maguknak” van, első pillantásra, nem kapcsolódik a fogalom, mint az eső, és a munkájuk következtében. Ha ma elkezdett esni, akkor én is sikerül. Ha az eső erős, hogy még többet ugyanakkor, mint a tervezett logikai kapcsolat nem számít, a legfontosabb dolog -. attitűd törte meg a lemez -. Szerencsére szennyezett ruhát az utcán - a pénz, mélyen festett -, hogy a nagy pénz.

Általában a negatív jelzéseket a pesszimisták, pozitív az optimisták, megtörte a tükör - sajnos, stb és már megoldódott. Eltört egy tányér -, hogy a boldogság kopogtat a ház vagy a baj a személyi fronton.

És valóban, a pozitív gondolkodás. Mi ez? Ez a beszéd és gondolkodás, leírás alapján az események vagy folyamatok pozitív módon. Például, ha egy személy nem hülye, akkor mi van? Okos. Nem rossz - gazdag. Nem bolond - okos.

Van egy híres példája a félig üres, félig teli pohár. Az optimista pohár félig tele - a félig tele, és a pesszimista - félig üres. Egy pohár valamit nem változik. De egy ember ebből felfogása az élet boldog a legtöbb, és a másik, hogy ideges. Tehát, úgy döntünk, hogyan reagálnak erre vagy az esemény az életünkben.

Példaként egy történet két gyermek. A szülőknek két fia ikrek. Egyikük optimista volt, a másik pesszimista. Minden optimista az életben jó volt, és a szülők nem igazán csoda mit ad neki a születésnapjára. De a pesszimista sokáig azt gondolták, hogy így, és adott neki egy fa ló szülinapomra, jó, fa ló. És több optimista úgy döntöttünk, hogy játsszon egy trükk, és meghatározott ágya mellett lótrágya. Negatív gyerek felkel reggel, és keresi szomorúan lováról, és azt mondta: „Itt megint a rossz szín adta a lovat, ő nem megy, meg kell, hogy készítsen. Mi a teendő, és ahol én vagyok most az én kis szobában, hogy tegye? „A szülők csalódottak, ismét nem sikerült. Mi a helyzet az optimista? Vajon idegesek? Az optimista azt mondja: „Cool, én mutatták be egy igazi élő ló. Itt még a trágya valószínűleg sétálni ment. "

Van egy mondat nagyon ismerős az embereknek. Azt kérdezte az asszony: „Te kész, kedvesem?”. A nők általában reagálnak? - „Nem tudok kijönni.” A pozitív, ez a mondat hangzik - tudok menni fél óra. Ez a pozitív gondolkodás jellegzetes? Hogy milyen idő van a pozitív gondolkodás? A jelen. Mi nem állítunk fel magad, nem építünk meggyőző állítás, mi elavult, leírja ugyanazt eseményeket, de pozitív értelemben.Nézzünk néhány példát a negatív kifejezéseket, és hogyan fogják hang szempontjából állításokat, pozitív hozzáállás és a pozitív gondolkodás.

„Nincs pénze egy gáztűzhely 400 $”

Hogyan megszólal affermatsiya ha nincs pénzem? - „Minden nap többet keresnek és így tovább.” Vagy - „Én könnyen keresni $ 400” vagy - „Simán pénzt keresni háztartási cikkeket.” Ezek mind példák állításokat.

Pozitív hozzáállás közelebb mondatok: tudom, én vagyok méltó, és a mottója: „Ha nem én, akkor ki.” És megszólal valami ilyesmit: „Én képes lesz keresni $ 400 a lemez.” Vagy „lesz képes arra, hogy vagy talál a tűzhelyen a pénzt, amit kell.” Figyeljük mi nem, hogy hol találhatók. Lehetséges, hogy megtalálja a férj, megtalálja az utcán. De a legfontosabb dolog ebben a mondatban? - „Nem tudom.” Belső szellemben sikerül. És a pozitív gondolkodás: ha most már $ 400 lemez nem, hogy mennyi van még? - $ 100 per lemez most van. És mégis van lehetőség a kifejezést buzgó háziasszony: „Azt lehet késleltetni lemez 100 $”, és azonnal letette - „A kölyök - fiú volt.”

Az első esetben - alkotunk az állítás: „Minden nap keresnek egyre több. Saját pénzforgalom növekszik és növekszik ... „Mi alkot néhány kulcsfontosságú kifejezést, majd ejti többször fogja használni a saját javukra. A kifejezés befolyásolja a tudatalatti, a tudatalatti fokozatosan átépítették és mi könnyen a pénzt. A második esetben - biztosítjuk magunkat, hogy érdemesek vagyunk, tudjuk, meg tudjuk csinálni. Legfontosabb mondat szavakkal kezdődik: „tudok ...” vagy „I will ...”. A harmadik esetben - olyan helyzet, hogy most, érzékeljük és írja le az alapja a pozitív, optimista életszemlélet.

Például, ha hívja a kolléga, és azt feleli: „Beteg vagyok.”

Hogy hangzana az állítás ebben az esetben? - „Minden betegség távolodnak én, a test és a lélek napról napra minden szempontból.” Ahogy Sytin mondja, „fiatalabb és erősebb testem sejtek” vagy „fiatalabb, és a testem tele van az egészségre.”

Most, a pozitív hozzáállás: „jól érzem magam és gyorsan felépülnek.” Mi a fontos? Jelen keresetet. Azt dallam magam, hogy talpra nem hét nap, de 4. Vagy például, ha egy embernek szüksége van a négy nap, hogy végezzen egy előadás, amit mond? „Azt kell az egész négy nap.”

Pozitív gondolkodás: „Én talpra.” Mit csinálsz? Én visszanyerésére - elképzelni a reakció e körül ;-). Vagy egy másik lehetőség az, hogy a nők közelebb: „adok magam.” (Próbáld meg kitalálni, milyen aranyos hölgy csinál? Hogy festett a tükör előtt, vagy visszanyerésére).

** Néhány titkok állításokat a Manipura - prelum zóna (st bizalom, hatékonyság, és így tovább) a leghatásosabbak, ha hangsúlyos: az üzleti ruhák állva a tükör előtt, a hangja kicsit hangosabb, mint amit általában beszélni. Affermatsii a anahata - szív zóna (önszeretet, az elégedettség, az együttérzés, az empátia, stb) jobban működnek ejtik magát egy kényelmes környezetben és feltételek (a fürdő meleg vízzel, egy puha szék).

Miért szét három módon a pozitív gondolkodás?

Pozitív utasítás lehetővé teszi, hogy kapcsolja ki a szellemi központja - Ajna, és jelen van „újrafelhasználható” és Muladhara. Végtére is, mi történik, ha az ismétlődő mondja újra és újra? Ő mozog a tudatos és a tudatalatti szinten. Ha helyesen elszámolni állítás, akkor ismétlés órákig tart, és a visszajelzést életünkben keresztül mondja néhány hosszú ideig (hetek, hónapok).

Ilyen gondolkodás alkalmas azok számára, akik a fejtér vezető most. Hogyan fog az emberek mennek a vezető ajna, hadd találjam ki? Mi része a negyedik? Head. Ezért, ha többet tudnak, mint tudja, az elején ez különösen jól dolgozni állításokat.

Pozitív hozzáállás: Azt mondtuk, hogy az alapvető kifejezések a pozitív hozzáállás: „tudom”, „én”, „I do” és az „I am méltó.” Ez a második része a közlekedő edények a nevét az akarat. „A gyerek azt mondta - ez a fejünkben (megerősítés), és a fiú tette a gyomor szintjén (pozitív hozzáállás). Pozitív hozzáállás segít felhalmozni és a hatékonyságot, és alkalmas azok számára, akik már tudják, hogyan kell eljárni. Számukra ez ismerős. Ezért ez a technika is alkalmas, akiknek szükségük van, hogy minél hatékonyabban és azoknak, akik már rendelkeznek a hatékonyságot, hogy megtanulják, hogyan kell kezelni a hatékonyság és a jövőben, hogy a tudás és a készségek, hogy szeretteik és azok szerkezetét.

Néha előfordul, hogy egy személy tehet valamit, de amikor megkérdezte: „Hogy csinálod?” -, hogy határozott választ adni, nem tud. Ő képes nagy eladó, aki képes kommunikálni a csodálatos ember, ő az emberek azt kérdezik - tanítanak minket, mondja - nos, nézd, hogy csinálom. Ha már kialakult az önbizalom és a hatékonyság mellett fokozatosan kezdjük el használni a pozitív hozzáállás, és mi is képleteket, hogy használjuk, hogy az emberek, akikkel kommunikálni.

A pozitív gondolkodás segít felhalmozni egy ilyen fontos a minőség, mint a szív - Anahata. És ugyanakkor így könnyebb gondolni azokat az embereket, akik ezt a minőséget már. A szív felelős az önszeretet, a szeretet mások, és az egész föld labda általában. Mi elvileg azt tanították, hogy szeretem, de nem magukat. Alapvetően - egyéb. Pozitív gondolkodás alkalmas arra, hogy egy ilyen személy, aki azt akarja, hogy dolgozzon ki egy melegség és a szeretet a saját és mások, az empátia. Azok, akik már elvileg a népé is, ezzel a technikával a legkönnyebb kezdeni az utat a pozitív életet. Ha elkezdik hallgatni a beszédét, és hallgatni a gondolatait, aztán hirtelen, mintha varázsütésre, akkor könnyebb megoldani bizonyos kérdéseket és könnyen megvalósítható cél.

Ui Két fő megközelítés a személyiség fejlődését a pszichológiában:

-(Az első sokkal gyakrabban fordul elő, - .. Ez a negatív megközelítés, amikor egy személy küzd a negatív tulajdonságait és hiányosságok ebben az esetben egy személy lehet a harc hosszú idő óta, miután a személy befejezte harcot valaki negatív minőség, akkor jön szóba a másik, és így -. a végtelenségig, és így az a személy él a folyamatos harc, és meglepő módon a harcot ... önmagával, és ennek eredményeként egy ilyen harc tulajdonságokat, mint a meleget, a hála és a természetesség százalékban. CCE harc fokozatosan csökken, és a képesség, -. Figyelemmel kíséri és elemzi válik több valódi színét bennük nem a legpozitívabb Valójában lehetséges, hogy tanulmányozza a harcot, hogy lesz teljes és egészséges, és lehetséges, hogy bosszút Nem véletlen keleti mondani .. hely - nem a legjobb motiváció.

-) A második trend - pozitív - azon a tényen alapul, hogy az a személy, támaszkodva saját erejükre, érik a minőség vagy a kapacitást, amely jelenleg több, mint amennyi szükséges. Ebben az esetben növeli a pozitív tulajdonságait, egy személy, különös tekintettel a szép és pozitív, kitölti az életüket ezek az alkatrészek. Ennek hátránya egyre kevesebb.

Például egy sikeres üzleti hozott jelentős nyereséget, hogy a partnere, és van ebben a tekintetben, két kimondja: az egyik - az öröm, a standokon, a második - az irigység. Tegyük fel, hogy az öröm - 70%, és az irigység - 30% -kal. Akkor kezdenek foglalkozni a tény, hogy még mindig ott van. Irigység, legyen kevesebb, mint korábban, de jelen van. Ebben az esetben, akkor elkezd foglalkozni egy része magát, még akkor is, ha ez a rész - ez az energia az irigység, és ennek eredményeként a harcot, akkor felejtsd el az a tény, hogy minden öröm volt sokkal több, és különben is, a harc folyamat romboló hatással van a szív területén a torok és az ágyék. Ha egy személy, tisztában legyen a irigység, tudatosan növeli az öröm, az öröm elkötelezett a 100% -ot, és arról, hogy mi volt, és az irigység a folyamat egyre nagyobb az öröm, mint ez feledésbe merült. Emellett küzd valami önmagában, egy személy lezárja a szív területén, ágyék és tailbone.

És ha úgy döntünk, hogyan kell gondolkodni, és hol élnek a boldogság vagy a szomorúság. Sok szerencsét.