próba smink

próba smink

Miért van szükség esküvői smink próba vagy próba esküvői smink?

Ha bizonytalan vagy néz szembe a dilemma smink, azt tanácsolom feltétlenül van a próba, esküvői smink, vagy tárgyalást.Ez segít eldönteni, az esküvő megtervezésében, és nézze meg, hogyan fog kinézni a legjobb nap az életében, és megszűnik a ideges az esküvő napján - a meglepetés, mert a smink már nem lehet félni.

A tárgyalás smink, megkapjuk, hogy tudja, és kísérletezni árnyalatok és formák smink találni valamit, ami tökéletes az Ön számára.

Normális esetben a kísérletnek smink az esküvő nevez előtt néhány héttel az ünnep, de ha szükséges, meg lehet csinálni később. A lényeg az, hogy ne a szonda az esküvő előtt (fél évvel korábban), mert Kívánságát smink és a kép egészét, hosszú ideig változhat.

Optimális vizsgálat időtartama make-up egy hónappal az esküvő előtt.

Mi a különbség a tárgyalás az esküvő a menyasszony smink, vagy miért menyasszonyi smink drágább?
próba smink

Amikor végrehajt egy teszt smink Szeretem a menyasszonyi smink használatára csak kiváló minőségű professzionális kozmetikai, de nem érvényesek speciális kiegészítő bizonyítékot eszközök és berendezések.

Az elsődleges hangsúly a kép már szem smink. A próba, kinyitom nem minden titkát smink, amely segít a kép fényét az egész nyaralás a nap „X” (nem nanoshu bázis rögzítőt, és különösen ellenálló textúra), de ugyanakkor megpróbálunk több változata a smink, amikor szükség van rá így a tárgyalás smink egy kicsit olcsóbb, mint egy esküvő.

Ellentétben sok társa sminkesek és stylistok frizura, nem én küldtem a menyasszony, hogy mossa a tárgyalás után smink.

Éppen ellenkezőleg - akkor is össze make-up a fénykép lavstori, születésnap, vagy leánybúcsú, ha tölteni jól az esküvő előtt.

Iratkozzon fel a tárgyalás esküvői smink jobb előre. Kívánatos, hogy több hónappal az ünnep előtt.

Sajnos, minél közelebb az esküvő napján, annál valószínűbb, hogy a dátum az ünneplés már foglalt. Ezért tudja a jobb oldalon. Írásakor kérjük, küldje el nevét, fotóját esküvő dátumát és időpontját, amelyre szeretné, hogy kész, és találkozóhelye. Mindezek az információk szükségesek, hogy ellenőrizze, ha van szabad a dátumot és kiszámítani az időt és a hozzávetőleges költsége az út előtt.Egy másik fontos pont. Ha azt szeretnénk, hogy végezzen egy próbán esküvői smink, hogy az otthoni, akkor fizet a taxi (a taxi viteldíjak).

Bőrönd sminkes - valami drága, és meglehetősen nehéz, így nem megy a menyasszony a tömegközlekedés. Próbálja meg lovagolni a metró és buszjárat pár napig 10 font kozmetikumok kezében - a hát és a lábak egyértelműen nem derül ki, nagyon sok.

Ezért próba smink töltök otthon - ahol minden szükséges felszerelés - egy hatalmas különféle kozmetikumok, amelyek nem mindig illeszkednek a helyzet, egy nagy tükör, a jogot, könnyű és kényelmes szék.

Remélem válaszol minden kérdésre tekintetében esküvői smink próba. Akkor iratkozzon fel hamarosan, vagy az az időpont, hogy valaki mást!

Ismerkedjen és beszéljétek meg a tökéletes esküvői smink!

Iratkozzon fel a make-up próba, a bizalom a professzionális képet!

Az első találkozó létrehozásához make-up teszt, elsősorban tanácsadó.

És azt is, csak barátok vagyunk - Elvégre egy egyszerű emberi érintkezés gazdája tényleg segít megnyugtatni előre esküvői felhajtás.

Ez magában foglalja a szolgáltatás Trial menyasszonyi smink:

Vita a képelemzés jövője a képek és a példák, ha van

Konzultáció a smink a jövő menyasszony, mivel a ruha, frizura, kiegészítők

Sminkes ajánlások bőr előkészítése esküvői smink

2 változat a szem smink a menyasszony választása

Válogatás a rúzs vagy szájfény, hogy a menyasszony maga kijavíthatja smink esküvő

Értékének meghatározásához a próba és esküvői smink nekem kívánatos tudni:

Írásakor, kérjük küldje el a fotókat, úgyhogy nézd meg az arcod, és mielőtt a Meet lehetőség közül lehet választani smink, amely alkalmas a szemét.

  • Mi a make-up viselsz hétköznapokból.

Nem festeni? Így mondja el. Ha ez nem így van, kérjük, küldje el a képet a szokásos smink az Ön számára, hogy tudtam értékelni, hogy erősen vagy lágyan szeretne kinézni, és milyen verziójú az esküvői smink lesz közelebb, és kényelmesebb.

Ha van saját elképzelésük a jövőt illetően a smink, vagy talán van egy fotó tetszett a lehetőséget - kívánatos, hogy küldje el nekem a tárgyalás előtt, ezért úgy gondolom, hogy hogyan kell alkalmazni ezt a képet az Ön számára.

  • Esküvői ruha, frizura, illata.

Ha már vásárolt az esküvői ruha álmai, úgy döntött, a haj, és tudja, milyen virágok lesznek a menyasszonyi csokor, hogy küldjön nekem egy leírást és fotókat, úgyhogy szervesen illeszkedik az általános kép make-up és esküvő napján lesz ellenállhatatlan.

Fontos beutazás feltételeit én esküvői szolgáltatás:

Rögzíti az esküvő időpontját, valamint a make-up próba zajlik előre, minél hamarabb, annál jobb - vagy a dátum lehet túl elfoglalt, és meg kell keresni egy másik sminkes.

Foglalás időpontját csak akkor következik be egy előleget - fizetik akár személyesen, vagy átutalással a kártya abban a pillanatban, amikor úgy dönt, hogy beiratkozik. Mégsem a felvétel és visszaadja a pénzt lehet 2 hét napja előtt próba. Ellenkező esetben nem téríthető.