Professzionális hajszárító - hogyan válasszuk ki rendesen

Professzionális hajszárító - hogyan válasszuk ki rendesen
Az utóbbi években egyre megszerezheti a fogyasztói, otthoni használatra, professzionális hajszárító. Ennek oka elsősorban az, hogy jelentősen több funkciók, úgy tervezték, hogy bármilyen típusú haj. Ebben a cikkben fogjuk megvitatni, hogyan válasszuk ki a professzionális hajszárító, ami megfelel a család minden tagja.Kifogások, hogy a rokonok, hogy nem volt szüksége egy ilyen drága készüléket, hagyja későbbre. Amelynek nincs ilyen hajszárító, nem tudni semmit egyszerűsége és hatékonysága ennek hatékony eszköze. Együtt, hadd foglalkozik azzal a kérdéssel - függetlenül attól, hogy Ön és családja szükség.

Szakmai hajformázó hajszárító

Nem, az biztos, egy család, amelyben minden tag volt haja ugyanolyan szerkezetű, ugyanolyan típusú és hosszúságú. Háztartási hajszárító nem tud azonnal igényeinek kielégítésére a család minden tagja. De a profi készülék feszültség alatt van. Ő képes ellenállni nehéz terhek, és a jelenléte feltételek és fúvókák különböző típusú haj lehetővé teszi, hogy használja a hajszárító hogy hozzon létre egy elegáns férfi, női luxus és eredeti gyermek frizurák.

A beszerzési egy ilyen eszköz, ha egyszer úgy dönt, hogy a pénzügyi probléma, időt takarít meg, és ami a legfontosabb, mindig van egy gyönyörű ápolt fejét. Továbbra is megérteni, hogyan válasszuk ki a professzionális hajszárító, magának lesz egy fodrász otthon.

Professzionális hajszárító - hogyan válasszuk ki rendesen

Igazságok, hogy meg kell tudni, amikor kiválasztják a hajszárító:

  • különböző típusú haj igényelnek a különböző levegő áramlási sebességét és hőmérsékleti viszonyok között
  • használata hajszárítóval, nem megfelelő a haj típusától, akkor pedig még egészséges haj törékeny és gyenge.

Otthon a segítségével egy professzionális hajszárító lehet: a hajnak a kívánt térfogatra, göndör a haja bármilyen átmérőjű, őket bármilyen irányban, hogy kiegyenesedik a fürtök kócos és rendetlen haj áramló, és sima. De mindig a fodrász kell használni hővédő szerek létrehozása körüli bőr a haj, megvédve azt a kiszáradástól és égő. Prof.-fen védelemmel rendelkezik túlmelegedés, ami lehetővé teszi, hogy finoman száraz haj, már csak azt kell választani módokat. De akkor is, ha vásárolt egy professzionális hajszárító a legjobb minőségű, hogy feladja thermoprotective azt lehetetlen.

Melyik választani egy professzionális hajszárító

Most arra a kérdésre, hogy hogyan válasszuk ki a jó hajszárító, amely minimálisra csökkenti a káros hatásokat a hajat.

Hasznos funkciók nem akadályoz meg minket

A hajápolás hajszárító két sebesség és a három hőmérséklet-rezsim lesz a hűséges társ. Vannak mobiltelefonok és hat mód, de ezek nem valószínű, hogy hasznos az Ön számára, ha te egy profi mester.Kerámiai melegítők (jelölt Ceramik) lehetővé teszi, hogy olyan feltételeket teremtsünk, hogy a hő biztonságosan behatol a haj nélkül égő belsejében. Gyakori egyengető erősítés, ilyen technológia elengedhetetlen.

Beépített negatív töltések ionok (ionos jelzi), dousing meg a haját ionizált levegő, így sima és fényes. További bevonat turmalin (turmalin) lehetővé teszi, hogy nagyobb számú negatív töltésű ionok csökkentik a maximális statikus elektromosság a haj.

Professzionális hajszárító - hogyan válasszuk ki rendesen

Szárítók kerámia bevonatok és turmalin

Minden szakmai hajszárító biztosított legyen függvényében a hideg levegő, amely szükséges a rögzítő és rögzítő hajformázó.

Teljesítmény sokkal megoldja

Amikor kiválasztunk egy hajszárító, figyelni, hogy a zaj, hogy ő teszi az üzemeltetés során. Megtalálható egy csendes profi modell, vagy kihasználják a különleges hangtompítók.

Professzionális hajszárító - hogyan válasszuk ki rendesen

Hangtompító Parlux hajszárítóval

További tippek jöhet

Fúvókák fen (koncentrátorok, diffúzorok) általában értékesítik, mint egy sor vele. Ha úgy dönt, hogy vesz egy további mellékletet, akkor győződjön meg róla, hogy alkalmas a modell.

Professzionális hajszárító - hogyan válasszuk ki rendesen

Professzionális hajszárító Remington AC 5010

Tervezés és használhatóság

Professzionális hajszárító - hogyan válasszuk ki rendesen
Nem számít, mennyire professzionális hajszárító alakja úgy dönt, henger vagy egy fegyvert, amíg kényelmes volt vele dolgozni. Szintén figyelni a hossza a kábelt, mert kellően rugalmasnak kell lennie. Kívánatos, hogy a szálat a szerkezethez csatlakoztatott keresztül a szabad forgási elem. Ellenőrizzük hurkok, amelyek segítségével tegye a haját bármely kényelmes helyen.

Megbízhatóság - érdemes odafigyelni

Ügyeljen arra, hogy az élet, mint egy jó hajszárító is működtethető, legfeljebb 10 éves karbantartás nélkül. Bár, természetesen, ez idő alatt szeretné frissíteni a felállás. Azonban ez nem lesz felesleges, hogy vesz egy hajszárító speciális szűrők, hogy megvédje a motort a haj és a por.

A jó megoldás az lenne, hogy válasszon egy hajszárító ismert cég szakosodott a termelés profi modellek. Például BaByliss és Velecta-Paramount (Franciaország), Gamma Piu és Parlux (Olaszország), Valera (Svájc) és Moser (Németország).

Tehát, ha azt szeretnénk, hogy egy jó vétel az egész család számára, ügyelve az egészségügyi és a szépség a haj, akkor nyugodtan válaszd a professzionális hajszárító. Vele, akkor létrehozhat egyedi és elegáns frizura.

Professzionális hajszárító - hogyan válasszuk ki rendesen
Hogyan válasszuk ki a pad (fogó) egyengetése haj
Professzionális hajszárító - hogyan válasszuk ki rendesen
Hogyan válasszuk ki a hajsütővas a göndör haját
Professzionális hajszárító - hogyan válasszuk ki rendesen
Hogyan válasszuk ki a hajszárító kefe (hajformázó) vagy haj-fésű haj
Professzionális hajszárító - hogyan válasszuk ki rendesen
Hogyan válasszuk ki a hajszárító - típusú csatolt