Pszichológia tetoválás - az emberek miért, milyen előnyei tetoválás!

Pszichológiai hatása tetoválás

Nézzük megérteni az emberek miért akarnak festeni testüket, egyre világosabb lesz valahogy kitűnjön a tömegből, hogy úgy mondjam. Mi tudatalatti motívumok mögött ezek a vágyak? A kérdés megválaszolásához, úgy döntöttem, hogy kapcsolja be a mi anya természet és arra késztetett, hogy válaszolni.


Ez az első cikkek hatásáról szóló tetoválás a személy psziché, amit majd foglalkozni, és megvizsgálja a hatását bázis ösztönök. Azaz az elemzés Darwin. Tehát itt vagyunk. Először meg kell válaszolni az első, a felület egy sor kérdést, hogy miért az emberek tetoválás:

Az állatvilágban

Természetesen ez nem a teljes lista oka, de most ennyi elég. Ebben a cikkben foglalkozik a vágy, hogy kitűnjön, hogy emelje az állapotát, egyre fényesebb és privlekatelnee.Zhelanie ezeket a tiszta és egyszerű, de miért a tetoválás lehet kielégíteni őket? Ez nagyon egyszerű. Az a tény, hogy a természet színe adott nagy jelentőséget. Színkódolásnak lehetővé teszi, hogy pontosan meghatározzuk a hierarchia stae.Tak felszámolás hogy minél sikeresebb egyedek, és ez különösen nyilvánvaló a hímek egy élénkebb színű. Itt van összehasonlítani két páviánok.

Pszichológia tetoválás - az emberek miért, milyen előnyei tetoválás!
Pszichológia tetoválás - az emberek miért, milyen előnyei tetoválás!


Szükségem magyarázni, aki az Alfa és az Omega, aki? Azt hiszem, te magad kitalálni. Így megyünk állapotának megállapítása hímek színe miatt. Mint látjuk, annál sikeresebb az egyedi megjelenés sokkal fényesebb és telített.

A világban az emberek

Pszichológia tetoválás - az emberek miért, milyen előnyei tetoválás!
Gondolod, hogy a nép a másik? Az emberek nagyobb problémák, de egy alap szinten, ez ösztönök határozzák meg viselkedését. Tehát, ha azt látjuk, egy személy, egy jó, drága tetoválás nem fog felhívni rá a figyelmet. Miért figyelni rá? Ez egyszerű - vagy veszélyt (férfiak) - - Az agy jeleket fogad közelében egy fényes egyedi, és állni alárendelés hormonok.

Tehát, az ellenfél a tudatalatti szinten félelmek és tiszteletét. Abban az esetben, ellenkező nemű, hogy felhívja a figyelmet más okból - mellett egy fényes egyedi - fokozott libidó okozta a vágy, hogy illeszkedjen egy domináns hím vagy. Ez ilyen egyszerű. A természetben általában minden egyszerű és zseniális. Világos színű - jele a jó hormonszintek, jó egészséget és lelki stabilitást.

Most már értem, miért kell, hogy a tetoválás kedves, szép és nagy tetoválás segít élni, valamint a jó ruhát. Mellesleg a ruhák. Igen, ő is ugyanazt a szerepet játssza, de! Tattoo teszi, hogy sokkal erősebb. Mivel az agyunk már régóta hozzászokott a ruhát nem maga az ember, hogy ő beszorult egy kicsit, de a tetoválás sokkal bonyolultabb - az agy felismeri, hogy a bőre színe! Tudod, mit jelent?

A következő részben a cikket erről a témáról fogok beszélni a mérete és arányos elhelyezését tetoválás, hogy maximalizálják a pszichológiai hatása.

Pszichológia tetoválás - az emberek miért, milyen előnyei tetoválás!