Regional Hospital №1, Rostov-on-Don - kinevezések az interneten keresztül, vélemények

A fő cél a regionális Klinikai Kórház №1 az, hogy a high-tech orvosi segítséget, hogy a lakosság a Rostov régióban. A magas fokú automatizáltság kutatási folyamatok elérhető a kórházban, jelentősen növeli a sebességet és minőséget felmérések.A betegek klinikai regionális kórház №1 lehetősége van arra, hogy egy találkozót az interneten keresztül.

Irányban a fő buszpályaudvar

Kisbusz taxi: 20 (Main Bus Station - Kórház)

Regionális Klinikai Kórház №1 - véleménye, az orvosok és a panaszok

Felszerelés. és gyógyszer:

El akarom hagyni, nagyon rossz. Azt nem mondhatjuk, hogy az orvosok dolgoznak a kórházban. Ez foglalkoztat, akik növelik a halálozás ágak, és ezért a prémium a hónap végén sokkal fontosabb, mint az emberi élet. Hoztam anyám meg kell vizsgálni a szív állapotával. Van egy teljes napon vezetett szobáról szobára, hogy egy élvezet megtagadva, mert a legtöbb ilyen mutatók, és végül hazaküldték kezelésre. Ha Ön idős és beteg jobb meghalni egyszerre, nem rontja el az orvosok díjat. Autómmal anyám volt szívrohama. Azonnal visszament a kórházba ügyeletre, és ott, majdnem egy órán át anyám várnak segítséget, és ragaszkodik az élethez. És ők (az orvosok) nem tett semmit, hogy segítsen neki túlélni. Csak álltak, és nézte, ahogy meghal. Az a benyomás, hogy „azok a fehér köpenyes” nem tudom, mit kell csinálni, vagy nem akar. Kértem többször, hogy hívja az intenzív osztályon. Minden úgy történt, előttem. De újraélesztés érkezett csak, amikor a szív már leállt. Talán túl, nem akarta, hogy őt az irodájában a prémium ne veszítse. Egy ember meghalt. Anyám, a legjobb barátom, egy nő a legnagyobb kedvességet és türelmet. És ezek az orvosok akkor tud aludni?Egyetértünk a visszahívás?

Jó időben. Hosszú, hogy elmondja a történetet a mi kislány, így röviden. 5 hónappal a baba a kórházban végzett több művelet él, hála Istennek, de nincs javulás. Köszönöm persze, hogy harcolt az életéért. De vannak más pillanatok és orvosi hibák az üzemeltetés során. Most Cseppegtetők csökkent az órát. A gyermek került át az intenzív ellátást „fertőző betegség klinikai” - milyen alapon nem volt válasz. Fertőzések a gyermek, és nincs nebylo. Nem tudjuk a választ, és a gyermek át egy másik osztály. Gyermek után újraélesztés és rettenetesen gyenge. Anyukák, akik ágyhoz kötött egy gyerek kell tisztítani a padlót a szobában is. Orvosi feljegyzések ne add fel ne távolítsa el! Egy gyermek 5 hónap puffadás néhány nap, a hőmérséklet 38 Az orvos nem jelenik meg, csak egy nővér. Ápolók jön átrendezése csepegtető és hagyjuk siet. Mindenkinek meg kell figyelni, hogy mielőtt. Amikor végre lesz rend a város Rostov hasonló intézmények és tartják a legjobb oblasnoy kórházba. Ne meggyalázzák egymás kollégái. Kénytelen vagyok írni, hogy ez a hivatal a példány felett.

Egyetértünk a visszahívás?