Regionális Gyermekkórház (Kalinin kerület)

költség:
MHI politika
Életkörülmények:
Szétválasztása a DSO.
Felújított, nagyon meleg a szobában.
Elmentem egy hároméves gyermek, ápolónő bejegyzés mutatott az ágy-net nélkül matrac (és akkor azt mondják a lift) a szobában az anyák, mint a gyermek kéri, hogy hozzanak egy másik zsúfolt szobába, ahol négy anyák gyermekeikkel a rozsdás vas ágy gyerek mellett található a mosogató . Azt mondta, hogy a baba aludni külön-külön, különösen egy ilyen ágy nem (van hosszú alvás a tizenéves ágyban, és ezek a szörnyű vas lökhárítók okozott pánikot és ordít), kért egy normális ágy, ahol alszom együtt a lánya, és egy külön egy gyerek nem volt, amit otvetili6 az utolsó hely nem nravitsya- írási hiba, és hagyja.


Miután beszélt a fej (durván nő gyakran hozta könnyek addigra) úgy döntöttek, hogy rendezze a szobába, ahol feküdt egy anya a baba, és két ágy áll rendelkezésre (!) (Később láttam voltak az irodában, és egy teljesen üres házat). Az ideológia a fej - gospitaliziruem gyermek legfeljebb három évig, a helyszínt tudjuk biztosítani az anyám, és az idősebb, nem örülnek, hogy a megrendelés, plusz köteles mosni nem csak a szója kórteremben, plusz két kamra, ahol a gyermekek, serdülők és a folyosón.
Vizsgálat / kezelés:
Vizsgálata.
Az orvos az első vizsgálat felmérések felvázolta a tervet, de hogyan egyeztethető ez fut! Valami, ami lehet venni egyszerre, nem történik meg, hogy még egyszer traumatize a gyermek (és, mint kiderült, egy közös taktika az irodában - sok anya panaszkodik).
tetszett:
Az arány a fiatal orvosok a gyermek és az anya. Pedagógus a játékteremben foglalkozik tizenévesek.
nemtetszések
Borzalmas, durva hozzáállása a személyzet felé betegeknek, különösen a fej, hogy mindenki fél, és csak hivatkoznak rá.
Életkörülmények - a büfé, hogy menjen gyermek nélkül (anyák csecsemők szenvednek - nem hagyhatja el a Screamers), ha a hároméves jön anyja - mind kizárták! Az osztály két álláshelyet, az egyik, ahol a gyerekek nélkül anyák, és a második, ahol az anyjukkal.

költség:
1130 naponta a ház
Életkörülmények:
Kitűnő. Az első nap volt a ház ingyen - egy anya és lány gyermek otthon, ott is rendben van, de ha én gyerek voltam, vagy idősebb vagy csendesebb. Azt hiszem, nem magyarázza, hogy amikor a többi gyerek lefeküdt is kell feküdni és lehunyta a szemét. A mindennapi értelemben elég jól.
Akkor költözött az útdíjat. Korábban már részletesen leírtuk azokat a feltételeket, erősítse az egész.
Vizsgálat / kezelés:
Feküdt a szomatikus rekeszbe. Megvizsgáltuk egy gasztroenterológus alkalmából emésztési problémák. Készítettünk egy egész megölte a vizsgálatok, ultrahang, EKG, EGD. Voltunk lemerült 6 nap múlva!
tetszett:
Nagyon tetszett a kórház, magatartása, nagy gasztroenterológus - Kalinina Ekaterina Yurevna. Valószínűleg jobb, és szeretné, hogy lehetetlen. Tanulmányoztam a teljes térképet, és még arra kérte a régi vizsgálatokat, hogy nem maradt fenn. Elmagyaráztam mindent rendkívül jól megközelíthető. Nem vártam, hogy a gyógyszert vannak ilyen orvosok.
nemtetszések
Nos, már itt említett, hogy az árvaház gyerekek egy hely, és ha együtt van a szobában, akkor meg kell, hogy vigyázzon rájuk. Van a leginkább nyugtalan gyermek, és én csak fizikailag nem lenne képes megtenni, hogy ez volt a másik érv az önálló kamra.
Tovább nem tetszett, hogy nem lehet a gyermek, hogy jöjjön be az ebédlőbe, vagyis minden alkalommal, hogy álltam a sorban az ebédlőben, kiáltotta a kamra ajtaját. Végén az igazság, megszokták.
Nem tetszett a menedzser. elválasztó minden alkalommal megengedi magának, hogy ki, és érezte, hogy mi volt vissza a szovjet iskola, és te egy kislány, és ő - tanár.
De minden, hogy jól sikerült, és az irodájában eljárást, és az emberek nagyon jól működnek.

költség:
ingyenes, a politika
Életkörülmények:
Sebészeti osztály. Tiszta, szép és hangulatos. Tanács №10, ahol feküdt a fiam, tiszta és jól felszerelt, 4 ágyas szobákban. Minden osztályon ablakok. A folyosón van egy terem, ahol a gyerekek tévénézés ülve a kanapék, van is egy kiállítás a gyermekek kreativitását. A gyermekek számára játszószoba, de tartózkodásunk alatt volt zárva, mert a tanár volt a nyaralás. Hűtőszekrény Egy mindenkiért ág és tea is. Vannak 2 luxus tanács. Az összes gyerek nagyon barátságos egymással, az osztályon nagyon barátságos és meleg hangulattal.
Vizsgálat / kezelés:
A műtét (lágyék és köldöksérv) aláírásával ezen a héten, elmentem egy napra. Mentünk az összes tesztet ugyanazon a helyen (térítés ellenében). Az orvos megvizsgálta a belépés után és a tervezett műtét. Azon a napon, X Reggel nem evett, és elvitt minket csak 13-30 órát hozott, az altatásból fia könnyedén mozgott, de mindig feküdt szunyókált. Azt akartam, hogy enni csak 18-00. Ne hányni. Este tettünk egy fájdalomcsillapítót, és elaludt. A következő napon, a vizsgálat után azt eltűnik. A varratokat ízlésesek, „matricák” tiszta, minden jó. Head működtetett max Sergeevich- nagyon jó és kedves ember, kompetens és tapasztalt orvos (kollégák véleménye). Mi végtelenül hálás neki!
tetszett:
Mint minden a személyzet, még a takarítónő a gyerekekhez fordult, „az én jó” gyerek ül a nővérek a fogantyúk postu- vizsgált számítógép). Az orvosok kedves, nyugodt, senki lovagol anyák, ha egyikük sírt, miközben a gyerek volt a művelet, egy nővér ösztönözni. Élelmiszer kórházba, de elviselhető. De anyukák és apukák nem táplálkoznak (számunkra a baba fekszik apa, de én is ott lehetnék egész nap, akkor óvatosan a mentők, hogy ki, senki nem kitoloncolták).


nemtetszések
Nincs több.

költség:
1130r.
Életkörülmények:
Mi feküdt a szomatikus osztály privát kórteremben. A ház jó javítás, TV, ruhásszekrény, 2 éjjeliszekrény, egy asztal és tea pl. mérleg a gyermek, elsüllyed. Tanács valahol 11-12m.kv.
Fizetett tanács (3) van egy külön „doboz” / folyosón. A folyosón az 1. és 2. kanapé szék pelenalnik, TV, hűtőszekrény. Három kamra WC, zárható. Van egy zuhanykabinnal és ruhaszárító + medencékben.
Vizsgálat / kezelés:
Vizsgálata.
tetszett:
Tetszett az életkörülmények. Med. A személyzet barátságos, és senki sem volt durva, hogy az én sok kérdést türelmesen válaszolt.
nemtetszések
Nem negatív egyáltalán! Az egyetlen dolog, ami lehet jegyezni a hátránya, mint egyfajta ablak keresztek (börtön). De szokni a 3. napon. A windows rolók szűk.

költség:
szabad, abba az irányba,
Életkörülmények:
Az életkörülmények kiválóak. Normál WC, zuhanyzó, kényelmes tanács, kanapék a folyosón, ahol lehet ülni, tágas asztal, hűtőszekrény a folyosón. Az étel finom, a baba, és ettem. A gyerekszoba, sok játék és a TV, amely megmutatja, rajzfilmeket. Meg mindent, finom élet!
Vizsgálat / kezelés:
Megérkezett hétfőn kedden osztottak tesztek és ápolók elfelejtettem, hogy minket a listán. Ez egy nap elvesztegetett feküdt. De akkor az egész kutatás sikerült csinálni 3 napig, hanem az ígért 9, mint nagyon elégedett.
tetszett:
Ápolók, orvosok, de tetszett!
nemtetszések
Osztályvezető (fekvő DSO) mama úgynevezett „Gestapo”, de hogy őszinte legyek, minden szükségletét indokolt. Mégis - ez bolnitsa.Tak hogy még nem hiszem, hogy a mínusz.
Sokan voltak háborodva, hogy az anyák kénytelenek mossanak osztályokon, nem tekintik magukat ebben a komplexitás, így megint nem hisznek a mínusz.
Ő feküdt ugyanabban a szobában egy lány az árvaházban. Gondoskodott róla, valamint a baba - szappan, ruhát váltott, majd a ruháját, megtörölte a seggét, és kivette a pot, játszanak vele, oda vezetett, hogy az eljárást. Ismét anyák voltak háborodva, hogy én, hogy „letettem” ezeket a feladatokat. És én nem hiszem, hogy én csinálom csak úgy, ki a jóság, és nem én nem erőltettem. Ahhoz, hogy a jelenléte az árvaházban a gyerekek, hogy szükség lehet egy kicsit szem is válhat valaki mínusz.
A magam részéről mindent lehet tenni az oszlopban „nem szeretem” - nem található. Felvettem itt, mint mások találtak ezek a tételek felháborító.

költség:
ingyenes
Életkörülmények:
Kiváló, javítás, felszerelés - új.
Vizsgálat / kezelés:
Fektesse a babát az újszülött intenzív osztályon. A diagnózis - a légmell. Elvették a versenyt. otthon, milyen reménytelen. Az eredmény - a gyermek egészséges. Nagyon köszönöm doktor. A személyzet minden. Külön és legnagyobb köszönet Konstantinu Vladimirovichu.
tetszett:
Mindent.

költség:
ingyenes
Életkörülmények:
Nagyon jó. Minden stílus, dupla üvegezésű ablakok, szép fürdőszoba.
Vizsgálat / kezelés:
Mi feküdt a kórházban azonnal újszülött patológia. Volt egy születési trauma.
tetszett:
Tetszett dobozok, a hozzáállás, az orvosok, a tisztaság, sok pelenka, jó és minőségi felmérést, ápolók, ételek.
nemtetszések
Ha csak jönnek, anyu alszik egy privát szobában, távol a gyerekeket. És ha a baba sír, nem is hallható. Ezért az első napokban töltöttem az éjszakát a House of kids egy székre. Aztán átkerült boksz.

Életkörülmények:
A felújított ág hőkamráknak, felborítja a hiánya a lelket. Tanács mossanak anyukák. Evőeszközök teszik, de ha azt szeretnénk, akkor használja és svomi. Ágyneműt is kiadott. A házak 6 fő részére. Két hűtőszekrények.
Vizsgálat / kezelés:
Mi eltávolítjuk kagylók, a művelet ment nagyon jól, köszönöm az orvosok.
tetszett:
Tetszett a hozzáállása az egészségügyi személyzet. Az osztályokon melegedni. Akvárium a folyosón.
nemtetszések
Mi feküdt Szemmikrosebészet osztály, nem, mint a hiányzó zuhany, meleg víz csak a WC-vel, a hideg kamrákban.

költség:
1000R.
Életkörülmények:
Mi voltunk az első a megye a műtét, akkor mi volt köszönhető, hogy a lemondás a diagnózis került át az újszülött patológia egységet. Feltételek ezen két osztály jók, a patológia, külön dobozokban gyermekes anyák - 1000 rubel. per tartózkodás. Az anyák, akiknek gyermekei külön - az anya Ház.

Élelmiszer elviselhető, de fáradt három hétig. Van egy konyha a kórteremben, ahol mikrohullámú sütő, vízforraló, hűtőszekrény.
Van egy TV. Zuhanyzó / WC-vel - együtt, ez kényelmetlen.
Vizsgálat / kezelés:
Ingyenes kezelés sok vizsgálatok, ultrahang, röntgen. Minden az orvosok nagyon barátságos, különösen az ultrahangos orvos - ELENA L. és Natalia. Most megyünk hozzájuk, és az ürítés után.
Gyógyszerek ingyenesen.
tetszett:
Nagyon jó orvos - Julia B., Head. osztály Tatyana Pavlovna - az arany ember.

költség:
CHI
Életkörülmények:
Mi voltunk a Department of Eye Mikrosebészeti. Az elegyet frantsuzkogo a Nizhegorodsky. Ie felújítás. Pure. De a nyáron elkülönülés tele volt (a véleménye, hogy még mindig nagyon szabadon május). Ennek megfelelően, a osztályokon zsúfolt. Akár az a tény, hogy a pétervári megjelent egy éjszakán otthon, ha lehetséges. Aludtam egy ágyban a gyerek (7 éves). Anyáknak csecsemők nagy ággyal. De az emeletes.

Ugyanabban a szobában volt, és a fiúk 14 éves, és a kisgyermekes anyák. De tudtuk tartani az ablakot, mert fogott a hőt.
Zuhany nagyon jelentéktelen művek este, az egyik osztály minden. Anya megállapodott az ápolók, elvette a kulcsot, és fürdött a kora reggeli órákban - alvás ilyen körülmények között még bylio nehéz.
A látogatók megengedett maximum 19 órán keresztül. Éjjel, zárt rekeszbe.

Vannak fizetett dobozok, ahol az életkörülményeket jobb. De. Felvenni majdnem hat hónapig - utaznak szerte az országban, akik nem fekszenek le a megállapodás.
Vizsgálat / kezelés:
Itt minden magasságban. Modern mézet. berendezések nagy mennyiségben. Kiváló orvosok. Jó nővér. Felelős. Ha azt mondják, - csepp 6-szor egy nap - éjjel és emelt csöpög.

Mentünk egy ütemezett műtét kancsalság, a művelet sikeres volt, egy jó eredmény.
tetszett:
Személyzet. Med. berendezés. Tovább kávé avtomat- kedvemben, és a gép, az értékesítés bahily- tetszett Petya. Az ablak egy gyönyörű kilátás nyílik a Neva.
nemtetszések
Élelmiszer szerepel, mint egy normál kórházi undorító. A csészék, tálak, kanalak, és mint mosogatni - végig. Van egy vízforraló és csempe. Halkan élvezte a vízforraló. A földszinten van egy büfé, ahol lehet enni. Mi nem használjuk az étkezés etetés (csak három napig), a költség, mi volt vele, és a táplálékot.

Életkörülmények:
Undorító.
Vizsgálat / kezelés:
Téves diagnózis.
tetszett:
Minden mosolyog.
nemtetszések
Semmi sem magyarázza anyám, ne hagyja, hogy apa, anya kénytelen aludni a másik szobába.

költség:
CHI
Életkörülmények:
Undorító feltételekkel. Egy gyermek számára a szobába, ahol a doboz kiságy. Amikor megkérdeztem, hol alszom, mondta a nővér, a padlón. A kérdés nem az, hogy ez egy vicc, azt válaszolta nem. Eredmény: alszik egy baba egy dobozban a földön egy matracon, mert senki sem fogja közelíteni, ha a gyermek sír. Gondoskodó anyukák maguk is, ha nem narveshsya az ápolók durvaság. Head tett, mintha az osztály egy szoba anyák, ami valójában csak tartotta a legjobb matracok. Fed közel egy káposzta - a legtöbb, amit egy szoptató anya. Mert az ő vezetett. Megnéztük az asztalok, és kérte az én vitaminok, ahol vettem őket, és aki lehetővé tette számukra, hogy a kórházba - képtelenség. Csináltam egy hétig, majd folytatta átvételét. Sajnálom, hogy nem járt.
Vizsgálat / kezelés:
Odaértünk, sárgasággal, tartott több mint egy hónapja. Mivel az ilyen kezelés nem megtartsák mindazt, kijelölésre került, és nem volt ismert számukra.
tetszett:
Semmi baj. Ahhoz, hogy több mint egy láb.
nemtetszések
Minden.