rehydron gyerekek

rehydron gyerekek

Az időtartam hasmenés által okozott fertőző betegségek - ez a fő oka annak, hogy orvos írja Regidron gyerekek (akár egy év is). És sok anya elsősorban az érdekli, az a kérdés, hogyan kell adni Regidron gyermek. Hogyan oldjuk fel a gyógyszert, mint az ital, a gyermek, mennyi gyógyszert adni a gyermek - és még sok más van szó ebben a cikkben.


Tudok Regidron gyerekek?

Természetesen az első felmerülő kérdés minden anya - a „lehetséges-e?”.

Rehydron gyermekek adható az első nap az élet. Ugyanakkor meg kell használni ezt a gyógyszert csak a vallomást és orvosi felügyelet mellett. Rehydron - ez egy speciális készítmény célja, hogy megakadályozza, vagy rendellenességek kezelésére, az ásványi egyensúlyt a szervezetben. A összetétele tartalmaz nátrium- és kálium-sók és a dextróz. Bizonyított, hogy az első helyen elvész hasmenés nátrium és kálium, mivel ezek az anyagok nélkülözhetetlenek a munka minden szervek és rendszerek. Ezúton mentőkötél amikor vízelvonó (víztelenítés) a Regidron a gyermekek számára.

De hogyan kell Regidron gyerekek?

Kezdetben, a tartalmát a csomag kell feloldjuk egy liter ivóvíz forralt és lehűtött vizet. És, hogy egy liter! Nem szükséges, hogy osztja a csomag részekre, nem szükséges, hogy az oldat több gyenge annak a ténynek köszönhető, hogy a szomszéd azt mondta, hogy „egy felnőtt por és rehydron adagolás a gyermekek számára kisebbnek kell lennie.” Egy csomag por egy liter vízben, és semmi más!

Rehydron napi adag 40-50 ml per kg testtömeg fénynél fokú kiszáradás, és 80-100 -, ha súlyos. Hogyan inni Regidron? A kisgyermekek kapnak egy teáskanál minden 3-5 percig. idősebb gyermekek - 1 evőkanál ugyanolyan gyakorisággal.Ha hányás Regidron gyerekek használják a hideg, ugyanolyan dózisban. Hűtés a gyógyszer kismértékben csökkenti a gag reflex és sok a gyógyszer marad a gyomorban.

Rehydron a gyermekek, az oktatás

vélné rehydron használati utasítását gyermekek által meg kell szüntetni a kiszáradás enyhe vagy mérsékelt súlyosságú okozta hasmenés, és egyéb tényezők. Súlyos formái kiszáradás igényel intravénás korrekció elektrolit-egyensúly, amely azonban nem szünteti meg használatát rehydron. Gyermekek mérsékelt és súlyos formái kiszáradás, kezelt csak egy kórházban.

Rehydron, jelzések és ellenjavallatok

Annak ellenére, hogy a biztonság, valamint bármilyen más gyógyszert, vannak rehydron és javallatok és ellenjavallatok. A gyógyszert használják, hogy visszaállítsa a víz- és elektrolit-egyensúly, hogy megszüntesse a hatását acidózis által okozott hasmenés bármilyen eredetű. Amikor a hő rendellenességek okozó intenzív elvesztését elektrolitok társul túlzott verejtékezés, is előírt ezt a gyógyszert.

Is figyelembe véve annak lehetőségét, elvesztése nátrium- és kálium-sók intenzív és hosszan tartó fizikai megterhelés, különösen, ha dolgozik körülmények között magas hőmérsékleten (meleg üzletek, például, vagy ha hosszabb ideig tartó érintkezés a nap) - itt látható például alkalmazás rehydron.

Általában Regidron az egyik legfontosabb hatóanyagokkal, amelyek alkalmasak a hasmenés által okozott különböző okok, például bélgyulladás (beleértve a kolera), zavarok a szék által okozott mérgezés különböző anyagok, gyakori és ellenőrizetlen használata hashajtók. Azoknak a gyermekeknek, a legjellemzőbb a hasmenés okozta rotavírus fertőzés. És kezelés vírusos megbetegedések, elsősorban a tüneti - megbízási rehydron gyermekek képviselik a legjobb módja annak, hogy a szervezet betegség. De ahhoz, hogy használni kell csak konzultációt követően az orvos.

lásd még

rehydron gyerekek

Reglan gyermekeknél ellenjavallt, amíg el nem érik a betöltéséig jár. Ez a gyógyszer a hányás ellen hatékony, de van néhány mellékhatása, használatának megakadályozása Reglan a gyermekek számára.

rehydron gyerekek

Tetraciklin gyermekek részére 8 éves felírni rendkívül ritka. Ez a gyógyszer, függetlenül a formáját a kérdés érinti a növekedési csontok és a fogak gyermekeknél.