Rehydron használati utasítást gyermekek hányás

Rehydron használati utasítást gyermekek hányás
Mi a teendő, ha egy gyermek egy gyomorfájás vagy szenved a hányinger? Meglehetősen gyakori módja a hasmenés és hányás tartják Regidron. A hatóanyag-készítmény tartalmaz anyagok, mint a klorid és a nátrium-citrát, kálium-klorid és dekstraza. Készült Finnországban és az orvostudomány egy por, amely előtt hígítani kell a fogyasztás a vízben. Természetesen a felnőttek is inni ezt a gyógyszert, félelem nélkül, mert ez egy recept nélkül kapható, de mi lesz a gyerekekkel? Lehetséges, hogy a gyermek rehydron?Rehydron használati utasítást gyermekek hányás


Ez a gyógyszer előírt gyermekeknek Regidron megsértése esetén a sav-bázis egyensúly (tüdő acidózis).
Tünetei enyhe acidosis:
  • fáradtság;
  • hányinger;
  • hányás

Tovább rehydron lehet használni, mint egy eszköz a kiszáradás megelőzésére, ha a gyermek aktívan részt vesz a sport vagy a hő okozta károsodás a szervezet (baba hosszú ideig a napon).
Reakció Regidron egyénileg, ezért mielőtt így ez a gyermek, forduljon orvoshoz.


adagolás:

A Egy tasak tartalmát rehydron feloldhatunk 1 liter meleg vízzel (pre-forraljuk, és hűtsük le szobahőmérsékletre). Nagy felmelegített oldatot nem szükséges, fogyasztják hideg (tároljuk hűtőben).
Drink a kapott raszteres szükséges kis kortyokban 10-15 perc után hányás (ha van ilyen), vagy minden út után a WC-vel.

Hogyan, hogy Regidron gyerekek?

Az első 5 - 10 óra múlva Regidron hogy a gyerekek a következő arányban: 50 ml per 1 kg testsúly a gyermek. A második napon a dózist csökkentettük, 10 ml per 1 kg testsúly.

Gyermekek 3 évesnél idősebb

Ha a baba több mint 3 év, az első dózis lehet akár 100-200 ml 6 órán belül, vagyis a baba inni a nap folyamán, hogy 1 liter oldott hatóanyag. A második napon az adagok csökkentése, hogy 50 ml per 1 kg testsúly, majd 10 ml.

A kezelés időtartamát ellenőrizni kell egy szakértő, de a szabály, ha van egy egyszerű acidózis, ez tart 3-5 napig. Ez az idő elég ahhoz, hogy megbirkózzon a hasmenés.

Rehydron gyerekek: hatása van a szervezetben


  • A készítmény tartalmaz glükózt, ami pozitív hatással van a folyamat a szívó sók és nitrátok;
  • Stabilizálja a sav-bázis egyensúlyát a vérben;
  • Normalizálja a káliumszint a vérben;
  • Normalizálja a víz-só egyensúlyt;
  • Megszünteti acidózis;

Rehydron Gyermekek ellenjavallatok

Mi a takarmány egy babát, miközben rehydron?


Az étel, hogy a gyermek enni a hasmenés kell az alacsony zsírtartalmú. Javasoljuk, hogy a főzés, amelyek tartalmazzák az egyszerű szénhidrátok. Kerüljük szilárd ételeket ételeket kell apróra vágott vagy reszelt turmixgépben tálalás előtt.

Hogyan kell tárolni rehydron megoldás?


A kevert oldatot hagyjuk tárolni nem több, mint 48 órán át (előnyösen napi előkészíti az új, mivel a por nem nagy költség). Igyál azt hűteni kell, ezért használja a tároló hűtőszekrényben.