Rehydron használati utasítást gyermekek hasmenés, hasmenés a gyermek

Javallatok:
- helyreállítása vagy fenntartása a víz-bázis egyensúly;
- hasmenés a fertőző betegségek, beleértve a kolera;
- megsértésének megakadályozására a vér pH és a víz-bázis egyensúly bőséges izzadással kapcsolatos termikus vagy fizikai stressz.Az alkalmazás módja:
Ahhoz, hogy a tasak tartalmát adunk 1 liter forrásban lévő vízzel, majd az oldatot hagyjuk lehűlni. Vegyünk kis kortyokban után minden laza széklet, használat előtt, a megoldás alaposan összekeverjük. A óra kell inni körülbelül 10 ml / testtömeg-kg, miután a kiszáradás jelenségek csökken, rehydron dózis csökkenthető 5-10 ml / testtömeg-kg a páciens, miután minden laza széklet.
Ha a hányás, majd adja Regidron további 10 ml / kg után tartó hányás.

Mellékhatások:
Ha a használt gyógyszer terápiás dózisban mellékhatások nem fordulnak elő.

Ellenjavallatok:
- felesleges K a szervezetben;
- Krónikus veseelégtelenség és akut veseelégtelenség;
- diabétesz;
- artériás magas vérnyomás, a mérsékelt és súlyos.

terhesség:
Rehydron alkalmazható terhesség alatt, mert nincs káros hatása a magzatra.

Kölcsönhatás más gyógyszerekkel:
Regidron lúgos, meg kell, hogy vegye figyelembe, míg a kinevezését olyan elemmel, amely felszívódás történik egy bizonyos szinten a pH-t.

túladagolás:
Ha túladagolás fennáll a veszélye a hypernatraemiához és hyperkalaemia. Tünetek: gyengeség, zavartság, szívritmuszavarok, álmosság; Ritkán, légzésleállás.
A csökkent mértékű glomeruláris filtrációs, metabolikus alkalózis előfordulhat, ami abban nyilvánul meg a következő tünetek: görcsök, csökkent izomtónus, csökkentve szellőztetés.
Ha vannak a túladagolás tünetei, azonnal állítsa le a bevezetése rehydron és indítsa el a korrekciót az elektrolit zavarok.

Termék formájában:
Adagolt tasakok 18,9 g, egy csomagban 20 db.

Tárolási feltételek:
Rehydron elkészített oldatot, hűtőszekrényben tároljuk 2-8 ° C-on, nem több, mint 2 nap.

Hozzávalók:
NaCl - 3,5 g citrátot Na - 2,9 g, kálium-klorid - 2,5 g dextróz - 10 g.

Hatóanyagok: nátrium-klorid, nátrium-citrát, a dextróz

Figyelem!
Leírás Regidron kábítószer ezen az oldalon egy egyszerűsített és bővített változata a hivatalos használati utasításokat. Vásárlás előtt, vagy a termék, akkor forduljon orvosához és lásd az alábbi összefoglaló a gyártó által jóváhagyott.
előkészítése szolgáltatott információk tájékoztató jellegű, és nem lehet használni, mint egy útmutató, hogy öngyógyító. Csak az orvos dönthet a kinevezését a kábítószer, és meghatározza a dózisok és alkalmazási módszereit.

Az ilyen intézkedés gyógyszerek:

Rehydron. Útmutató a gyermekek számára.

Hányás és hasmenés gyakran fordulnak elő, amikor az élelmiszer és vegyi mérgezés, miközben kísért súlyos mérgezés veszélyes az emberi élet, különösen a gyermekek számára. Ilyen esetekben szükség sürgős orvosi ellátásra a kórházban. Ha nem tudja, hívjon orvost, akkor a régit. de hatékony eszköz - rehydron. Útmutató a gyerekek nagyon részletes leírást annak használatát és az adagolást.

Regidron jelentése egy zacskó fehér por, amely gyorsan feloldódik a vízben, nincs szaga, és édes és sós ízt. A készítmény ezen szerek közé tartozik a nátrium-klorid, kálium-klorid, nátrium-citrát és a dekstraza. Glükóz elősegíti a jobb felszívódását sók és citrát, vezet a normál sav-bázis egyensúlyát a vérben.

rehydron oldatot használunk erős kiszáradás, ami okot hányás vagy hasmenés. Ha egy gyermek jeleit mutatja kiszáradás, sürgősen meg kell kezdeni a rehydron. Útmutató a gyermekek számára eltérő mennyiségű oldatot, hogy meg kell hígítani, és üzemen belül.
Továbbá, használni, és megelőző intézkedésként a nagy fizikai és termikus terhelések kísérik erős izzadással és okozhat zavarokat a víz és elektrolit egyensúlyt.

Hogyan kell alkalmazni a rehydron? Utasítás gyerekeknek és felnőtteknek

Egy csomag feloldjuk egy liter forralt és lehűtött vizet. Keverjük jól össze, amíg a teljes oldódás a kristályok. Tárolja a kész oldatot kell lennie 2-8 fok. Ne használja fel a napok múlásával. Az oldatot nem keverhető más komponenseket, hogy elkerüljék a szabálysértés történt a gyógyszerA kiszáradás megelőzésére, szükség van a kezelés megkezdése rehydron a lehető leghamarabb, kezdve az első jele a hasmenés.

Rehydron gyermekek hányás és hányinger, ez a legjobb, hogy a gyakori kis étkezés és lehűtjük. Használhatja a nazogastalnym szonda, de csak az orvos felügyelete.

Első 6-10 óra rehydron kell venni nagy mennyiségben, ami kétszerese a fogyás miatt hasmenés. Például, ha a beteg elveszti súlyát, 400 gramm, az összeg a megoldást kell lennie 800 gramm. A kezelés nem igényli a más folyadékot.
Ha a hasmenés továbbra is fennáll, célszerű bevezetni további folyadék hozzáadásával rehydron.

Rehydron alatti gyermek egyéves kijelöl egy teáskanál 10 percenként 4-6 órán keresztül. Ha nincs súlyos hasmenés mennyiségű oldatot 40-50 ml / kg per nap, és sokkal súlyosabb, amikor a teljes összeg emelkedett 100 ml / kg per nap, és a vétel befejeződik oldatot, miután a teljes megállás hasmenés és visszaállítani a víz és elektrolit-egyensúly.

Nincs olyan betegeknek, akiknél a vesebetegség, cukorbetegség, bélelzáródás, és a kábítószer-komponensek túlérzékeny.
Terhesség és szoptatás alatt lehet használni a gyógyszer rehydron. Útmutató a gyermekek számára azt mondja a szükséges és biztonságos adagolás.

Álmosság, kimerültség, a hőmérséklet növekszik, egészen az 39 fok, a székletben vér, hasmenés időtartama több mint öt nap, vagy hirtelen megáll, hogy kíséri az akut fájdalom. Ha valaki rehydron, a beteg kezdi a fenti tünetek, azonnal hívja a gyermekorvos, hogy létrehozza a diagnózis a betegség.

farmakológiai hatások

Előkészítése korrekció az energia és elektrolit-egyensúly.

Visszaállítja a víz és elektrolit egyensúly zavarta kiszáradás; kijavítja acidózis.

Rehydron oldat ozmolalitása 260 mOsm / l, pH = - 8,2.

farmakokinetikája

Adatok farmakokinetikáját a gyógyszer áll rendelkezésre Regidron.

Az adagolás a gyógyszer rehydron

Egy csomag feloldjuk 1 liter vízben, a kapott oldat szájon át. Ha nem biztos, hogy a víz iható, meg kell felforralt és lehűtött elkészítése előtt az oldatból. Az elkészített oldatot kell tárolni, hűvös helyen hőmérsékleten 2-8 C-on és 24 órán belül használja. Az oldat nem lehet hozzáadni minden más komponens ne zavarják a a szer hatását.

A kezelés előtt a beteget meg kell mérni, hogy megbecsüljük a fogyás és a kiszáradás.

Étkezés páciens vagy a szoptatást nem szabad megszakítani a szóbeli rehidratálási terápiában kell folytatni, vagy közvetlenül utána rehidratálás. Javasoljuk, hogy elkerüljék az élelmiszer gazdag zsírok és szénhidrátok egyszerű.

meg kell kezdeni, amint a hasmenés a kiszáradás megelőzésére vétel rehydron. Jellemzően a gyógyszer használata nem több, mint 3-4 nap, a kezelés leállítása a végén hasmenés.

Ha hányinger vagy hányás kívánatos előállítani oldatot hűtött ismétlődő kis adagokban. Ön is használja a csövön felügyelete alatt egy orvos.

Újrahidráláshoz Regidron során vett első 6-10 óra, olyan mennyiségben, amely kétszerese a testsúly által kiváltott hasmenés. Például, ha a testtömeg veszteség 400 g, az összeg rehydron 800 g vagy 8,0 dl. Ebben a fázisban a kezelés használatának egyéb folyadékok nem szükséges.

Abban az esetben továbbra is a kiszáradás hasmenés korrekció után célszerű bevezetni Regidron, a víz és más folyadékok 24 órán át az alábbiak szerint rendszer:

A teljes mennyiségű folyadékot szükséges (dl)

gyógyszerkölcsönhatások

Gyógyszerkölcsönhatás Regidron gyógyszer nem ismert.

Az oldat enyhén lúgos reakciótermék így befolyásolja az anyagok hatását, amelynek abszorpciója az függ a pH a béltartalom.

Hasmenés maga is megváltoztathatja a sok hatóanyag felszívódására, melyek szívódnak fel a vékony és a vastagbél, illetve készítmények az anyagcsere amely akkor intrahepaticus forgalomban.

Alkalmazás rehydron terhesség alatt

Rehydron - mellékhatások

A javasolt dózis rehydron mellékhatások valószínűleg. Potenciálisan lehetséges allergiás reakció.

Feltételeiről, valamint előkészítése rehydron

A gyógyszert kell tárolni szobahőmérsékleten (15 és 25 ° C) a gyermekek kezébe. Élettartam - 3 év.

Az elkészített oldatot kell tárolni hűtőszekrényben (2-8 ° C) nem több, mint 24 óra.

Javallatok rehydron

- helyreállítása a víz és elektrolit-egyensúly, korrekció alatt acidózis akut hasmenés (beleértve a kolera), termikus kapcsolatos léziók károsodott víz és elektrolit anyagcsere; megelőzése - a hő és a testmozgás, ami egy intenzív izzadás;

- rehidratációs orális terápia az akut hasmenés enyhe (fogyás 3-5%) vagy mérsékelt (súlycsökkenés - 6-10%), a mértéke a kiszáradás.

VIGYÁZAT vételekor rehydron

Súlyos kiszáradás (testtömegcsökkenés 10%, anuria) kell igazítani felhasználó eszközöket rehidratálásnak / v beadásra, akkor lehet hozzárendelni Regidron.

A cukoroldatot nem lehet hozzáadni. Élelmiszer adható után azonnal rehidráció. Ha hányás, várjon 10 percet, és lehetővé teszi, hogy igyon a megoldást lassan, kis kortyokban. A betegek, akikben kiszáradás betegeknél veseelégtelenség, diabetes, vagy más krónikus betegségek, amelyek megsértik a sav-bázis, elektrolit és szénhidrát egyensúlyt gondos monitorozást igényel terápia során Regidron.

Alkalmazása során Regidron szükséges gyógyszer forduljon orvoshoz az alábbi esetekben: a beszéd lelassulása, gyors fáradtság, álmosság, a beteg nem válaszolni a kérdésekre, testhőmérséklet emelkedés több mint 39 ° C, leszokás a vizelet, a megjelenése egy folyékony véres széklet, hasmenés több, mint 5 napig, a hirtelen abbahagyása hasmenés és a megjelenése súlyos fájdalom esetén az otthoni kezelés hatástalan, és lehetetlen.

Hatásai a gépjárművezetéshez járművek és irányítási mechanizmusok

Rehydron nem befolyásolja a gépjárművezetéshez járművek és irányítási mechanizmusok.