Rehydron hűséges asszisztense hányást és hasmenést gyermekeknél

Rehydron hűséges asszisztense hányást és hasmenést gyermekeknél
Gyermek szervek túl gyenge, hogy ellenálljon időtartama hasmenés egyedül. Dehidráció fordul elő, hozza súlyos szövődmények. Ezért fontos, hogy a lehető leghamarabb pótolni az elvesztett folyadék a szervezetben a gyermek.emésztőszervek képesek lesznek gyorsan helyreállítani a funkciókat és eljárásokat vezetnek feldolgozásához és emésztését. Úgy hogy minden lehetséges segítséget a megjelölt időpontban Regidron.

Használati útmutató rehidratáló előállítására

Annak szükségességét, hogy rehydron

Rehydron hűséges asszisztense hányást és hasmenést gyermekeknél
A fő indikációja az elején átvevő rehidratáló megoldás diagnózisa a gyermek bél rendellenességek kíséretében hosszan tartó hasmenés és hányás. Az ilyen állapot a gyermek test válik veszélyt a veszteség 10% folyadék.

Célú felhasználására nem kis jelentőségű rehydron közül

 • bélfertőzések;
 • mérgezés, ételmérgezés;
 • golyva;
 • irritábilis bél szindróma;
 • elhúzódó hasmenés bármilyen jellegű;
 • erős izzadás, a gyermek, különösen, ha a test túlmelegszik.

Fő a készítmény komponenseit

Regidron előállított por formájú feloldást igénylő vízzel. A gyógyszer tasakokba 18,9 g, amelyek tele a 20 darab egyes csomagot. Rehidráló oldat összetétele a következő:

 • 3,5 g nátrium-kloridot;
 • 2,9 g nátrium-citrát;
 • 2,5 g kálium-kloridot;
 • 10 g glükóz-anhidrid.

Különösen fontos az összetétel rehydron glükóz, a képesség, hogy felszívja a sót és vállaljon aktív szerepet a rendelet a sav-bázis egyensúlyt.

Előnyök és hátrányok az eszközök

Rehydron tekinthető az őse minden rehidratáló megoldásokat. A fő előnye, ez a termék a sokoldalúság: olyan eszközt lehet használni mind a felnőttek és a gyermekek számára. erősek előnyei:

 • A könnyű használat, a kábítószer otthon.
 • Nincs mellékhatása a jelzett dózis betartása.
 • A viszonylag olcsó a gyógyszer.
 • Gyors terápiás hatás.

Ezzel együtt, a gyógyszer a hátrányai:

 • Az elkészített oldatot egy meglehetősen szokatlan íz, így nem minden gyermek képes lesz inni Regidron.
 • Megnövelt mennyiségű nátrium a készítményben rehydron erők gyermekorvosok előírják a gyermekek számára a legfiatalabb korcsoportban más gyógyszerek.
 • Nem hatékony használata a megoldás, mert a hígítás a por nagy mennyiségű folyadékot.

Módszer rehydron alkalmazás csecsemők és gyermekek évek: Az adagolást

Rehydron hűséges asszisztense hányást és hasmenést gyermekeknél
Segítse a gyermeket, hogy visszaszerezze a víz és a só egyensúlyt időtartama hasmenés Regidron, de a helyes adagolás. Sőt, használata lehet befelé oldatot függetlenül étkezések.

Előállítás rehydron végzett utasításai szerint a következő: híg egy tasak por 1 liter forralt vízzel. A meleg folyadék okozhat hánytató reakciót, így a víz kell hűteni. A csecsemők számára megengedett, hogy tenyészteni többet jelent a víz.

Minden egyes használata előtt a gyógyszer szükséges keverjük a folyékony eltávolítása előtt üledék.

Rehydron adagolás függ a gyermek testsúlya. Az átlagos dózisa az oldat 30-60 mg per 1 kg tömeg: körülbelül 2-3 evőkanál főzött folyadék. Miután a gyermek kezd jobban érzi magát, és a tünetek fokozatosan eltűnnek rehydron dózis csökken, és eléri a 10 mg per 1 kg testsúly.Csecsemők és gyermekek fiatalabb oldatot készítünk a sebesség 5-10 mg vagy 1-2 teáskanál folyékony szer per 1 kg testtömeg.

Ez fontos szerepet játszik, és a mértéke rehidrálását a szervezetben. A veszteséget a gyermek 300 g testtömeg térfogatban fogyasztás rehydron kell lennie 600

Tekintettel az OTC rehydron továbbra is szükség van képzett orvosi konzultáció. A szakember pontosan kiszámítja a megfelelő adagot és az adagolási intervallum ajánljuk.

Előállítási eljárásai tárolási

Az elkészített oldatot rehydron át a nap folyamán, így a következő napon kell készíteni egy új baba folyadéktérfogat. Eszközök is le kell hűteni, vagy más hidegpont hőmérséklet, amely nem haladja meg a 8 ° C-on

Port tartalmazó csomagok, amelyek nem nyitottak kell tárolni, egy sötét és elzárva a gyermekek. Ez lehet egy konyhaszekrény vagy elsősegély csomag. Az eltarthatósági ideje a csomagolt rehydron por 3 év.

Hogyan, hogy egy kisgyerek?

Rehydron hűséges asszisztense hányást és hasmenést gyermekeknél
A gyermeknek meg kell, hogy legalább néhány kortyot folyadékpótlás után az oldat minden székelés vagy hányás. Ez lehetővé teszi a szervezet számára, hogy az elvesztett ásványi anyagokat és folyadékokat gyorsabban. Csecsemők kell kiforrasztó minden 10 perc alatt az első 4 óra után a hasmenés kezdete, az ajánlott dózis.

Megzavarná a gyermek beleegyezett, hogy igyon a megoldás, akkor adjon neki koktél szalma. Egy másik érdekes változata „etetés” a hatóanyag fagyasztva rehydron formájában kockákra. A gyermek nem csak érdeklődéssel megpróbálja a jég a gyógyszer, de stihanie gag reflex.

Rehydron alkalmazott 3-4 nap, nem több. Ha a gyermek nem indul, hogy javítsa, vagy romló egészségi, törekednie kell a sürgősségi orvosi ellátást.

A hatékonyság a megoldás hányást és hasmenést

A hányás és a hasmenés, a beteg kezdi kiüríteni minden mérgező anyagokat. Lenyelés Regidron gyorsan feltölti elektrolit-veszteség, majd normalizálja a közeg pH-ja, és fenntartja azt a szükséges szintet. A gyógyszer hatásos nemcsak mint rehidratáló folyadék, hanem úgy is, mint az ellenszert.

Annak érdekében, hogy ne gyengítse a hatását rehydron, semmilyen esetben nem lehet hozzá a főtt étel megoldás: gyümölcslé, gyümölcslé, cukor vagy méz.

Ha nem tud rehidratáló megoldás?

Rehydron pozitív hatása tagadhatatlan, de a jelenléte a gyermek adott kóros állapotra erők hajlandó elfogadni egy ilyen rehidratáló megoldás. Ide tartoznak:

A túladagolás tünetei

Fontos, hogy Regidron alapján az ajánlott adagot. Használata fokozott mennyiségű nátrium- vagy kálium okozhat az ellenkező hatást és kárt okozhat a gyermek teste. Lesz egy jelentős növekedése az ásványi sók a vérben, és a folyadék térfogata a sejtekben csökken újra. A túladagolás tünetei:

 • gyengeség;
 • álmosság;
 • aritmia;
 • görcsök;
 • homályos tudat
 • légzésleállás.

A gyógyszer lehet együttes használata más gyógyszerek. Az egyetlen dolog, amit meg kell venni - az intézkedés a gyógyszer nem függ a pH indikátorok bélkörnyezetet.

A valószínűségét a mellékhatások

A gyógyszer nem okozhat megjelenése mellékhatások, amikor a felvevő oldat. Elméletileg, az allergiás reakció lehetséges a készítmény a hatóanyag, de a kockázat minimális.

Van egy analógia

Rehydron hűséges asszisztense hányást és hasmenést gyermekeknél
A megváltozott összetételű rehydron gyógyszer kevésbé gyakran ajánlott a hasmenés csecsemőknél. Annak ellenére, hogy nagy a hatásfoka, az eszköz tartalmaz egy megnövelt mennyiségű nátrium, ami hátrányosan befolyásolhatja az állam egy kis test.

A fiatalabb korosztály használt gyógyszerek hasonló fellépés:

A gyógyszer tökéletes újszülött miatt a csökkentett mennyiségű sót is. Az akció a por hasonló rehydron de súlyos előnye Gidrovita kellemesebb ízű az elkészített oldatban.

A hazai termék sokkal olcsóbb rehydron, de a hatékonyság nem eredményez. Azt jelenti, hogy a nagy veszteség a folyadék és a minimálisra csökkenti a komplikációk elhúzódó hasmenés.

A gyógyszeres kezelés egy teljes csere rehydron. Elérhető a por formában hígítást igénylő.

Szer egy kész megoldás, ami nagyban megkönnyíti a használatát. Az ára a gyógyszer is alacsony. A hatékonyság a megoldás lehetővé teszi, hogy gyorsan helyreállítani a test egy gyermek.

A hasonló összetételű rehydron. Az adagolás a gyógyszer a gyermek csak akkor kell kijelölni a kezelőorvos.

Ha a gyermek betegség meglepetetés amikor a legközelebbi gyógyszertár zárva van, ne ess kétségbe a hiánya a szükséges gyógyszert. Az elektrolit oldat lehet otthon készült összekeverésével:

 • 1 teáskanál szódabikarbóna és só;
 • 2 evőkanál kristálycukor;
 • 0,5 liter vizet.

Így a gyermek folyékony elő ugyanabban a dózisban, mint Regidron. Az egyetlen hátránya, hogy a hiánya saját készítésű megoldást a kálium-ott.

Ellentétben a felnőtt gyermek teste nagyon érzékeny bármilyen változások zajlanak belül a kis testet. Ezért gyors segítséget a gyermek elősegíti a gyors helyreállítás komoly komplikációk nélkül.