Rehydron - teljes útmutató - hasmenés kezelésére

Regidron alkalmazás. Alapvető információkat.

Rehydron - teljes útmutató - hasmenés kezelésére
A gyógyszer Regidron. által gyártott Orion Corporation Corporation Finnországban, ez elérhető a formájában adagolt por, amely 3,5 g nátrium-kloridot, 2,5 g kálium-kloridot, 2,9 g nátrium-citrátot és a glükóz mennyisége 10 gramm. A csomag 20 tartalmaz egy csomagot Adagolt dózis 18,9 g fehér, kristályos por, vízben oldható. Az így kapott hígított por színtelen, átlátszó oldat édes és sós ízt.A fő célja a hatóanyag Regidron (Rehydron) a hasznosítás és korrekció a sav-bázis egyensúlyt, károsodott a kivonását a test elektrolitok hasmenés és hányás.

Mivel a készítmény tartalmaz glükózt, Regidron visszatartani képes sókat és a citrát megfelelő szinten, fenntartva ezáltal az alapvető sav egyensúlya. Regidron összehasonlítva más gyógyszerek miatt előnyös az, hogy csökkentse a nátrium-tartalom és a tartalma magasabb kálium.

Használata viszonylag egyszerű hatóanyag: egységdózis csomag tartalmát hígítjuk egy liter forralt vízzel, majd az oldatot lehűtjük. Drink kapott oldatot kortyokban után defecating folyékony formában, az oldatot keverjük, minden egyes használat előtt. A szükséges dózis az oldatot fogyasztott óránként 10 ml per kg testsúly, jelenlétében hányás növelje az adagot, 10 ml per kg után minden hányási epizódnak.

Alkalmazás rehydron van egy nagy előnye, hogy nem a mellékhatások során terápiás adagolás betartása. Ugyanakkor lehetőség van a megnyilvánulás az allergiás reakciók, így az alkalmazás figyelemmel kell kísérnie a beteg állapota. Vannak azonban ellenjavallatok a gyógyszer, és mielőtt elkezdi szedni Regidron, akkor forduljon orvosához.

Így a használata rehydron ellenjavallt: Vese problémák; diabétesz (mind inzulinfüggő és az inzulin-függő); abban az esetben, bélelzáródás; rehydron egyéni intolerancia és azokban az esetekben, eszméletvesztés, valamint a magas vérnyomás, a mérsékelt és súlyos.

rehydron vallomása

Ha beszélünk a jelzések használata rehydron előírt esetekben hasmenés okozta fertőző betegségek (beleértve a kolera); kijavítani és megőrizni a víz-bázis egyensúly; Ahhoz, hogy megakadályozzák a megsértését a vér pH és a víz-bázis egyensúly emelt verejték elosztását a fizikai és termikus terhelések.

A kölcsönhatás a gyógyszer más gyógyszerekkel

Kábítószer-túladagolás és tünetek

Azokban az esetekben, a lehetséges túladagolás megjelenik a kockázata megnövekedett tartalmát kálium és nátrium, a beteg tapasztalhat gyengeség, álmosság, aritmia lép fel, és zavartság; Leállhat a légzés rendkívül ritkák.

Probléma esetén a vesefunkció és csökkenti a glomeruláris filtrációs metabolikus alkalózis előfordulhat, amely alatt előfordulhatnak rohamok, légzési nehézség és csökkent izomtónus.

Túladagolás és tünetei szükséges, először hagyja abba ezt a gyógyszert, beszéljen orvosával a kezelés megkezdése után megjelent megsértése alapján a laboratóriumi eredmények.

Tárolása és a gyógyszer-kibocsátási

A készítmény hígítatlan formában lehet tárolni 3 év közötti hőmérsékleten 15 és 25 fok a gyermekektől távol. Ami a már elkészített oldathoz, majd tároljuk hűtőszekrényben egy hőmérséklet-tartományban 2-8 fok, és a tárolási időtartam nem haladhatja meg a 24 órát.

Annak ellenére, hogy a gyógyszer tartozik OTC gyógyszerek Mielőtt elkezdené alkalmazni, akkor forduljon orvoshoz. Azt is meg kell jegyezni, hogy sok esetben az öngyógyítást vezethet negatív következményekkel jár.

További információt az alkalmazás a gyógyszer Regidron

Azokban az esetekben, kiszáradás, amelynél tömeg 10% -kal csökken, vagy több, kell intravénás infúzió formájában a kiszáradás. Ha a hasmenés után is fennáll vértérfogat csökken, a használata rehydron teljesen elfogadható.

Olyan esetekben azonban, a hírhedt feleslegben az ajánlott adagolási utasításokat igényel szigorú ellenőrzése figyelésével vér elektrolitok. Azokban az esetekben, amikor a kezelés propiska rehydron kísérik bizonyos betegségek (például a cukorbetegség és krónikus veseelégtelenség), javasolt a beteg, hogy egy tanfolyam a kórházban szoros felügyelet mellett egy orvos.

Ahhoz, hogy ez a megoldás tilos domeshivat cukrot; Alkalmazásakor a gyógyszert a betegnek adható étel után a szükséges helyreállítása testnedvek. Bekövetkezés esetén a hányás után a 10 perces intervallum ad megoldást a beteg, aki kell inni kis kortyokban. Különösen betegeknél, akiknek a test kiszáradás miatt bekövetkezett veseelégtelenség, vagy más krónikus betegségek, amelyekre jellemző, hogy a sav-bázis, szénhidrát vagy elektrolit-egyensúly, gondos megfigyelés és az előzetes ellenőrzését a találkozó, hogy a használat Regidron készítmény.

Azonnali orvos beavatkozásra van szükség, ha alkalmazása során a gyógyszer megnyilvánult: fáradtság, álmosság, letargia beteg, lassuló beszédében, növelve a hőmérsékletet 39 fok, véres széklet, hasmenés több mint 5 nap alatt. Szintén igényel szakorvosi tanácsadást és ellenőrzést, ha megszakad a vizelés, hasmenés hirtelen abbahagyása és a megjelenése ezen háttér fájdalom, valamint azokban az esetekben, amikor az otthoni kezelés, vagy nem hozta meg a várt eredményt, vagy nem lehetséges.Rehydron is nem befolyásolja negatívan az irányítási mechanizmusok és a vezetés egy automatikus járművet.

Rehydron gyerekeknek

Elfogadható alkalmazás rehydron gyermekek dehidratáció, amikor hányás és hasmenés esetén szükséges visszaállító folyadék és elektrolit egyensúly a szervezetben. Gyakran előfordul, hogy ezt az igényt érzékel betegségek bélfertőzések - ezekben az esetekben van a legnagyobb veszteség folyadékok és sók. Továbbá, folyadékveszteség tele hőkárosodás.

Rehydron nagyon könnyű elkészíteni és használni, sőt, ez a gyógyszer nagyon hatásos: a por gyorsan feloldódik a vízben, és amikor a vételi képes gyorsan helyreállítani a megzavart elektrolit egyensúlyt.

Rehydron - teljes útmutató - hasmenés kezelésére
Rehydron - elég idős készítmény, sok anya nem idegen ez, alkalmazza azt hasmenéssel és hányással gyermekeknél. Ezek népszerűsége annak köszönhető, hogy számos tényező: honnan kábítószer mérsékelten fellépés teszi gyorsan, ezzel segítve a beteg, hogy enyhítse a feltételt, és alkalmas nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek számára. Az utóbbi időben azonban mivel enyhén összetételének változása gyermekorvosok inkább nem ajánlom Regidron gyermekek, különösen azért, mert volt egy utóirat az utasításokat a szükséges alkalmazni a gyermekkorban más eszközökkel.

De tételezzük fel, hogy hű maradt a hagyományokhoz, és rehydron - hogyan kell adni a gyermeknek, mert eltávolították az utasításokat részletes utasításokkal ebben a korban?

Indításához, hogy csökkentse a koncentráció a megoldás, amelynek során a port nem hígítjuk egy liter vízzel, és nagyobb mennyiségben. Használata Regidron után minden székelés folyékony széklet néhány kortyot, és abban az esetben, hányás - minden 10 perc után a támadás. Során a gyermek számára az első 4-10 óra megengedett dózis 30-60 ml per testtömeg-kg; ezt az időszakot követően, a dózis csökkenthető, 10 ml per kg. Regidron elfogadhatónak használható még újszülött - ilyen esetekben, a dózis 1 tk 10 perc, a gyerekek a fiatalabb korcsoportban a gyógyszer előírt dózisban 2 tk

A fő óvatosság, amely a szülők kell szem előtt tartani, amikor alkalmazása rehydron - elfogadhatatlansága a gyógyszer használatát olyan esetekben, amikor a gyermek jelen van a cukorbetegség vagy hogy vannak-e problémák a vesén azt is, hogy tilos, hogy a gyógyszer nagy mennyiségben tartalmaz kálium a szervezetben a baba, a bélelzáródás és a magas vérnyomás.

Ez gondos megfigyelés a gyermek időszakában a gyógyszer beadása: ha Regidron elfogadta, és nincs javulás, azonnali konzultációt a kezelőorvos gyermekorvos. Szintén szükség abban az esetben, sürgős kórházi a hatóanyag és a megnyilvánulása E szindrómák, ahol: állandó magas hőmérséklet (a fenti 39 fok); a gyermek gyors kimerülés, fáradtság, álmosság, letargia. Egy szék folyadék véres váladék; hányás és hasmenés fordulhat elő több mint öt alkalommal naponta; hasmenés megszűnt, de megjelent éles fájdalom szindrómák.

Miközben javítja a gyermek állapota és a megjelenése az étvágya nem felesleges, hogy távolítsa el az étrendből a komplex szénhidrátok és a zsíros ételeket és Regidron elkerüljék az új epizódokat hányás szó csepp egy pár csepp citromlével.

Mi van, ha a kéz nem olyan rehydron vagy analógok a gyógyszer? A fertőző betegségek specialistái azt javasolják, hogy ilyen esetekben, hogy egy egyszerű és hatékony recept, az összetevők előállítására, amelyek minden anya mindig kéznél van. Főoldal elektrolit oldatot az csak egy pár percre egy pohár vizet, egy teáskanál cukrot és egy teáskanál sót (vagy azonos mennyiségű vizet egy kanál a nagyon fiatal).

Ha nem tud inni a gyerek egy ilyen keverék, még a veszélye megfosztás édes, akkor ahelyett, hogy ez vmese finom mazsola kompót, vagy gyenge zöld tea cukor nélkül. Még sima vízzel jobb híján képes kiszolgálni, mint egy „elsősegély” - főleg a helyzetet az a képesség, hogy kompenzálja az elveszett folyadékot.

És még egy tipp: a hőmérséklet bármilyen italt kell kb ugyanaz, mint a hőmérséklet a test: ez az eljárás hozzájárul a gyorsabb felszívódást.

Rehydron terhesség alatt

Rehydron terhesség és szoptatás alatt nagyon könnyen használható és teljesen biztonságos, kivéve persze, megfelelnek a terápiás dózist. A mellékhatások gyakorlatilag hiányzik, azonban nem zárja ki az allergiás reakció, így állapotát figyelni a test fogadása közben rehydron szükséges. Vétele előtt a gyógyszer figyelembe kell vennie minden ellenjavallatok és először konzultálnia a kezelőorvos, hogy rehydron lehetséges.

Rehydron hányás

Hányás esetén kell a lehető leghamarabb kezdeni elfogadó rehydron a gyógyszert, mielőtt megszűnt a káros hatásokat. Meg kell jegyezni, hogy a készítményben, hogy adjunk idegen komponensek (például cukor) nem lehet, mert ez megzavarhatja a kedvező hatást oldatot. Alkalmazása Regidron a hányás vagy hányinger, célszerű használni hűtött italokkal a megoldást kis kortyokban.

Rehydron hasmenés

Felvételi Regidron gyógyszer előírt hasmenés után a kedvezőtlen tünetek, és továbbra is, amíg a hasmenés leáll. Meg kell jegyezni, a ellenjavallatok és a lehetséges mellékhatásokat, valamint adalékanyagok előállítására nem idegen elemek, mivel ez károsan befolyásolhatja annak működését. Mielőtt elkezdené rehydron hasmenés, a beteg előre kell mérlegelni, hogy értékelje vesztett súlyt és az azt követő szabályozás a testfolyadék.

Alkalmazásához a gyógyszer poradag hígított egy liter vizet, tisztított vagy hűtött forralt, és alkalmazott egy napon belül, miközben a hőmérsékletet 2 és 8 fok. energiatakarékos módban vételekor rehydron ugyanaz marad, csak a diéta kizárja gazdag ételek egyszerű szénhidrátok és zsírok.

Hasmenés alkalmazott gyógyszer annak megszűnése, mint általában, ez az időszak körülbelül 3-4 nap alatt. Nem szabad elfelejteni, hogy a gyógyszer a víztelenítés az első 6 vagy 10 órán át van mennyiségben alkalmazzuk kétszer nagyobb, mint a fogyás a beteg. Például, ha a beteg elvesztette 500 gramm Regidron hozott mennyiségben 1 liter. Így nincs szükség belépni egy szervezetbe más folyadékot.

Rehydron mérgezés

Köztudott, hogy a mérgezés nem csak a gyakori, de ugyanazt a mentességet nem, és lehet kapni őket, azt mondják, egy és minden. Mivel azonban, és a fertőzés. És a mérgezés, és a fertőző betegségek általános tünetek, mint például a hányás és hasmenés és láz (gyakran 39 fok). Mindezek a tünetek annak a ténynek köszönhető, hogy az esemény a beteg káros mikroorganizmusok tele kiadás toxinok, amelyek a fő tényező mérgezés. Ez ezekben az esetekben Regidron segít megbirkózni a hatásait a mérgezés.

Ár darab 10 csomagok Magyarországon - 140-160 rubelt.

Ár rehydron Ukrajna régiótól függően és a forgalmazó tól 68.26 a 86.81grn.

 • Diéta hasmenés
 • Hasmenés és hányás a gyermek
 • Hasmenés nyálkát a baba
 • Ftalazol hasmenés
 • Hasmenés, hányás, a hőmérséklet
 • Enterosgel telepített útmutató
 • hasmenés fogzási
 • Hányás, hasmenés és a hőmérséklet
 • Hasmenés szoptatós anyák
 • Hasmenés után mérgezés
 • Tannakomp - hasmenés elleni gyógyszer
 • hasmenés elleni szerek
 • Normalizálása bélműködést: a drogok és a pénz
 • Hasmenés a dohányzás cigaretta
 • Verakol: használati utasítás
 • A felszívódási zavar a belekben
 • Hirschsprung-kór

Nem csak a hasmenés