Részleteket, hogy hogyan kell vennie egy kivételt Kaspersky - programozás kezdőknek

Az anti-vírus nem irányítja a programokat, hogy bízol, meg kell adni azokat a kivételek. Gondold át, hogyan kell csinálni a Kaspersky Anti-Virus.Ez a kézikönyv, már bizonyította a példa Kaspersky Internet Security terméket, de a Kaspersky Anti-Virus egy hasonló felületet

és mindezt meg kell szinte maga:

A program telepítése után megnyomjuk a „Befejezés”, és be futni.

Az első dob Kaspersky 365 Beta

Egyszer 365 Beta Kaspersky fő ablakban először figyelni, hogy a visszaszámlálás az engedély a jobb alsó sarokban.

Ha rákattint a visszaszámlálás, beköltözik az engedélyező ablak, mely részletes információkat tartalmaznak az aktív, és a képesség, hogy mozogni a jövőben a fejlett védelem - funkcionális kiadása Kaspersky Internet Security.

Frissítés antivírus adatbázisok

Tettem egy jelszót letiltja anti-vírus és annak eltávolítását (jelölve a fenti képen). Tudod, hogy egy jelszót, hogy módosítsa a víruskereső beállításait, ha szükséges. A jelszó nem kell tennie bonyolult, nincs vírus még mindig nem hiszem, hogy még megpróbálja kitalálni.

A jelszó megadása után kattintson a „Mentés” gombra.

Menj a „Protection Center” szakaszt. Itt az első helyen ellenőrizzük, hogy minden védelmi összetevő szerepel (előtte minden csúszka átkerült a jobb oldalon). Következő, folytassa a beállítást az első komponens „Fájl víruskereső”, rákattintva az egérrel. Ez az összetevő felelős a folyamatos scan a rendszer valós időben, amely nem teszi lehetővé a vírusok behatolását a számítógépre.

Nyitva a Fájl víruskereső beállításait, mozgassa a csúszkát „biztonsági szint” a „magas” (a tetején). Amint azt korábban letiltotta az automatikus kiválasztását intézkedéseket, ha fenyegetést észlel, akkor most beállításakor egyes antivírus alkatrészek, látni fogjuk, a választás „Művelet fenyegetés észlelésekor” meg a „Prompt észlelése.” Megvan semmi, ill.

Ha aktiválta az automatikus kiválasztása akciók, akkor látná a lehetőség „Művelet fenyegetés észlelésekor” meg a „Művelet automatikus kiválasztása” módban.

Menj vissza a beállításokat, nyomja meg a nyíl „Vissza”.

Component «IM-ellenes” nincs extra beállításokat, egyszerűen ellenőrizze, hogy szerepel, és közvetlenül a beállítani Levél víruskereső, kattintson rá. "Mail Anti-Virus" létre teljesen analóg Fájl víruskereső (ld. №4).

Azt viszont, hogy tuning alkatrész "Web Anti-Virus". A fő ablakban állítsa be a hasonló paraméterekkel Fájl víruskereső és a linkre kattintva „Speciális beállítások”:

Az új ablakban, ellenőrizze, hogy be van kapcsolva a „Check linkek” be van jelölve a „Minden oldalak, kivéve a fentiekkel.” Felveheti kivételek a címeken, hogy nem kell vizsgálni, kattintson a „Kivételek kezelése.” De én nem ajánlom, hogy ne nagyobb biztonságát.

Később az ugyanabban az ablakban, kattintson a „kapcsolati konfigurálása URL-vizsgáló modult.”

Az új ablakban beállításokat, felül, a következő részben „Check linkek”, kapcsoljuk be a kiválasztás „bármely hivatkozás”, hogy nagyobb biztonságot. Az alábbi beállítások maradhat, ahogy van. Ezek csak tájékoztatás a felkeresett webhelyeken.

Menj vissza az előző képernyőre, és vissza még kétszer, hogy visszatérjen a „Protection Center” szakaszt.

Menj a beállítások az utolsó eleme a „Figyelő”. Ezután az alapértelmezett már be van állítva az optimális biztonsági beállításokat, úgyhogy győződjön meg róla, hogy mindig ellenőrizni és benne „Prompt akció” opció:

Menj vissza a fő Beállítások ablakot.

A Megbízható zóna ablakban a kizárási szabályok lapján kattintson a Hozzáadás gombra.

A kizárási szabály ablak Tulajdonságok részén jelölje be Fenyegetéstípus.

A Szabály leírása részben az alábbi lépéseket:

A sorban objektumot, kattintson a linkre, válassza ki az objektumot.

Az objektum neve az üres mezőbe írja be a nevét kernel módú memória javítás, és kattintson az OK gombra.

On line fenyegetések írja kattintson a linkre, írd be a nevét a fenyegetést.

A fenyegetés típusa az üres mezőbe írja PDM.Keylogger típusát, és kattintson az OK gombra.

Vonal Védelmi összetevők kattintson bármelyik linkre. majd kattintson a linkre, válassza a komponenseket.

A Védelmi összetevők ellenőrizze a Proaktív védelem, és kattintson az OK gombra.

Miután meggyőződtünk a kiválasztott objektum megjelenik a listát a megbízható zónába. Kattintson az OK gombra, majd a Beállítások ablakban, lásd a „kivételes” megkapja azt a számot, a megállapított szabályokat és a megbízható alkalmazások. A beállítások alkalmazásához.

Számos technikai szempontból, hogyan hajtsák végre a gyorstöltés készülékek, valamint OPPO azt bizonyítja a gyakorlatban. Ez egy hiba, hogy sok ember úgy gondolja, a technológia VOOC analóg Quick Charge, de ez nem az.Tartalom >>>

48. ábra: a biztonsági beállítások

Részleteket, hogy hogyan kell vennie egy kivételt Kaspersky - programozás kezdőknek

Ezt követi a beállítás számos további paraméterek - kivételek a szabályok alkalmazását, a jelszó hozzárendelése az egyes ügyletek, a beállítás az interfész a kliens számítógépen, stb Összefoglalva, meg kell adni a politikai status létrehozása után - aktív, inaktív vagy irányelvek a mobil felhasználók számára.

Létrehozása konkrét politikákat kell alapulnia a problémák a szervezet. A következő felülvizsgálat, adunk példákat politikák különböző feladatokat.

Létrehozása és beállítása feladatok

Miután létrehozta és politikai beállítások esetén a feladatok listáját. A feladatok akciók gyűjteménye, amely fut a kliens számítógépek vagy az Administration Servert. Létrehozása feladatokat úgy tervezték, mint egy varázsló, amely azt szeretné, hogy egy szabványos intézkedések - válassza ki a feladat típusát, és adja meg a beállításokat. Egy sor közös feladatok ábrán mutatjuk be 49.

49. ábra típusú feladatok a Task Wizard

Részleteket, hogy hogyan kell vennie egy kivételt Kaspersky - programozás kezdőknek

Minden feladatokat két csoportra oszthatók - folytatni védett számítógépek és végrehajtani az adminisztrációs szerver. Védett számítógépek leltár hardver és szoftver végezhetjük, frissítések futtatásához, keressen a vírusok és a biztonsági réseket. Igazgatási szerver feladatok száma több - lehet szabályozni a programok működésének, hogy lezárja a biztonsági rést, frissítéseket letölteni, telepíteni szoftvert számítógépekre.

Miután a feladatot hoztak létre, ez hozzáadódik a készlet álló feladatokat. Bármilyen feladat lehet futni kezdett a számítógépek szerepelnek a kezelt csoportban, vagy egy tetszőleges sor számítógépek kézzel vagy egy ütemtervet. A panel „” akkor az előrehaladás figyelemmel kísérése minden feladatot, és megszakítja a teljesítményt, ha szükséges.

50. ábra: A listát a feladatok elvégzésére

Részleteket, hogy hogyan kell vennie egy kivételt Kaspersky - programozás kezdőknek

A számos feladatot létrehozott hozzáférési hasznos mappa „Administration Server feladata” és „Feladatok meghatározott számítógépeknek”, található a „Administration Server” csomópont.

Esemény és számítógépes választás

Mivel a számítógépek száma, hogy lehet kezelni Kaspersky Security Center elérheti több ezer, majd ahogy a számítógépek száma a LAN védett ellenőrizhetősége csökken. Például, lehet, hogy meg kell találni az összes számítógépet a Windows XP telepíteni az új frissítéseket, vagy megtalálja az újonnan csatlakoztatott számítógépek telepítése szükséges szoftver. A probléma megoldására fogalmát használva minták, amely végre a szerszám „Event és a számítógép választás.”

Panel „Computer választás” lehetővé teszi, hogy a rendszergazda választhat számítógépek szerint bizonyos kritériumoknak. Például csak a számítógépek, amelyek nem telepítette a legújabb frissítéseket, vagy vírusok volt kimutatható. „Default” A Kaspersky Security Center biztosít egy sor különböző mintát, amely előnyös rendszergazda. Akkor is új típusú minták, például létrehoztunk egy mintát „számítógépek Windows XP».

51. ábra típusú számítógépek minták

Részleteket, hogy hogyan kell vennie egy kivételt Kaspersky - programozás kezdőknek

A mintavétel kell a felülvizsgálati testület, az ág kibontásához „Event és a számítógép”, majd bontsa ki az ág „Számítógép beállításai”, és adja meg a kívánt mintát. Ezt követően, a munkaterület megjelenítéséhez számítógépek feltételeinek megfelelő mintát.

52. ábra: Példa a minták

Részleteket, hogy hogyan kell vennie egy kivételt Kaspersky - programozás kezdőknek

Munka mintákat eseményét hasonlóan - meghatározott kritériumok mintavételi és generált számítógépek listáját, amelyen a vonatkozó események. Például, akkor válassza ki a számítógépeket, amelyeken a külső eszközök csatlakoztatásához.

53. ábra Eseménytípusok minták

Részleteket, hogy hogyan kell vennie egy kivételt Kaspersky - programozás kezdőknek

további eszközök

54. ábra Software ablak „Programok és sebezhetőség”

Részleteket, hogy hogyan kell vennie egy kivételt Kaspersky - programozás kezdőknek

Minden biztonsági rést talált kaphatunk információkat: veszély szintjének, a sebezhetőség azonosítása, az alkalmazást, amely a biztonsági rést találtak, és a számítógépek száma, amelyeken azt találták.

Is, akkor beállíthatja azonosan megbízható oldalakon. Ez semmi bonyolult. Válassza ki az elemet a „Beállítás egy megbízható weboldal” és a lépcsős №4. a fent leírt.

Részleteket, hogy hogyan kell vennie egy kivételt Kaspersky - programozás kezdőknek

Most kiderült, hogyan kell hozzá anyagot a kivétel Avast. Ez a folyamat nem nyújt túl nagy baj, hogy foglalkoznak vele az erő minden felhasználó számára. Csak akkor kell, hogy ismerkedjen meg a megadott információkat.