Részletes magyarázata az időzítés beadására etetés baba

Fiatal szülők Mindig érdekelt a kérdést: „Hány hónapig lehet csalogatni egy gyerek?”. Arról van szó, hogy mi táplálja a baba: természetes vagy mesterséges. Minden szeszélye a morzsákat kapcsolódó alultápláltság és siet a takarmány kisgyermek rengeteg, megfeledkezve arról az alapvető követelmények és az óvatosság. Milyen jelek azt mutatják, hogy az ételek bevezetésének, és hogyan kell megszervezni, hogy megfelelő, nem károsíthatja a baba? Ezen és a többi megy a beszélgetés.Dátum és indokolta annak szükségességét, hogy a szilárd ételek

Gyermekek az első hónapban az élet az anyatejben, mint egyedüli tápanyagforrásként. Vele együtt a test baba kap egy sor nyomelemek és vitaminok szükségesek a teljes testi és lelki fejlődését. A legtöbb esetben a természetes táplálkozási csak 6 hónap grudnichok kezd szüksége etetés részletekben. Jól-lét, testsúlynövekedés, a jelenléte a normális reflexek és fizikai mutatók arra utalnak, hogy a fejlesztés a baba teljes összhangban kora.

Modern anyák különböző okok miatt az anyatej helyett mesterséges táplálás, megfosztva a gyermek természetes immunvédelem. Vitamin-hiány komplex vezethet rendellenességek korai életkorban. Ez az oka annak, hogy egy ilyen gyerekeket ajánlott bevezetni a szilárd élelmiszert a 4 hónapos korban. További teljesítmény és hozzájárul a normális működését az emésztőrendszer.

Mennyi extra teljesítmény kell a kis gyerekek, néhány termék bevezetése az első helyen, az adagolás és etetés gyermek ürít ebben az időben - kérdés, hogy válaszoljon a helyi gyermekorvos és nem véletlen az emberek, még több gyermek. Új termék az étrendben a morzsákat is okozhat allergiás reakciót, ami lelassítja a folyamatot az etetés, hogy a szegények és monoton.

A rutin vizsgálat elemzése kisgyermek fejlődési mutatók, az orvos ad tanácsot anya üzembe az első az egyes ételek és feladjuk az információt, hogy mennyi a gyermek enni 1 etetés. Az alapja egy ilyen következtetés lehet:

  • a testsúly növekedése kétszer;
  • A gyermek igényli a gyakori etetés;
  • Felnőttek érdekelt a menüben;
  • gyermek leül a fekvő helyzetben;
  • tört élelmiszer reflex nem adja ki a száját.

Milyen szabályokat kell betartani adagolása közben

Annak érdekében, hogy megszüntesse a kialakulásának valószínűségét ételallergiák, hasmenés, székrekedés, hasfájás kismamák szabad elfelejteni, hogy a kapkodás és figyelmetlenség a kiegészítő táplálás egyszerűen elfogadhatatlan. Az első alkalommal a baba meg kell enni ¼ h. Spoon ismeretlen termék. Új edény beadott 2 hétig, és mivel a teljes képernyőn, azzal a megkötéssel, hogy egyik a következő tünetek a baba ne kerüljön veszélybe. Hány hibákat el lehet kerülni előre tudni, hogy az alapelvek etetés bemenet.A termékek bevezetése egy adott sorrendben. Ez határozza meg a gyermekorvos, és kiigazítja azt is csak a menüben.

Zdorovesberezheniya. Adjon az új élelmiszer azzal a feltétellel, hogy a gyermek teljesen egészséges. Tilos kezdeni szilárd ételeket az oltás után, az idő, hogy alkalmazkodjanak az új éghajlat, az ismeretlen körülmények között meleg időben. Gyermek kell enni egy új étel reggel, az anya a többi időt nézte reakció, viselkedés, elmegy ürít. Abban az esetben, eltérések a gyermek szokásos állapotban kell hagynia a csalit, és orvoshoz kell fordulni.

Új edény gyermek meg kell kezdeni az elején etetése. Aztán jön a szokásos anyatejet vagy formula érte.

Gyermek kell enni szilárd ételt egy teáskanál, nem szopni egy üveget. Fejleszti a rágóizom a gyermek, és elősegíti a legjobb fogzás.

A korosztály kiegészítő táplálás

Mielőtt megismerkedhetnek a kor szegmensek etetés, emlékeztetni kell arra, hogy minden étel kerül bevezetésre külön-külön. Hány féle termék, így az alkalmazkodási időszak.

5 hónap. Zöldség be egyenként: cukkini, karfiol, brokkoli, sütőtök, burgonya. A jó mastering őket megengedett főzni pörköltet.

6 hónap. Hozzáadva a kását. Előnyben részesítünk egy hipoallergén ipari termékek alapuló rizs, kukorica, hajdina. Kása vízzel vagy tejjel keverék, amelyet abban a pillanatban a gyermek, a baba biztonságosan ürít. Kötet etetés kezdődik 1 órán át. L és növeli a 100 c. Mennyi időt fordítanak a teljes körű bevezetése a gabona az étrend morzsa? Növekszik választási súly szükségességét, különös tekintettel az egészségügyi, a gyermek, a vágy, hogy enni az ételt. Meg kell jegyezni, hogy etetés termékeket nem szabad keverni!

7 hónap. Miután gabonafélék injektált húskészítmény, dörzsölés, hogy az összhang a krumplipürét. Előnyben részesülnek azok a hús, pulyka, nyúl. A fajta nem zsíros, hipoallergén.

8 hónap. Ebben az időszakban engedélyezett belépés tejtermékek: joghurt, túró, bizonyos fajták cookie-kat. Kötelező állapot - jó tolerancia tehéntej. Ha az ételallergia nem észleltünk, a gyerek nem akar, hogy egy szar, a csalit kell felfüggeszteni egy pár hónapig.

9 hónap. Felhívjuk figyelmét, hogy a csalit is okozhat allergiás bőrkiütés, ezért bevezetni, hogy az étrend legyen nagyon óvatos. Előnyben kap sügér, csuka, vagy más fajta sovány hal. Rush a csalit az ilyen típusú nem szükséges, akkor jobb, ha vár egy kicsit több időt, hogy befejezze a gyermek alkalmazkodását az új termékeket.

10 hónap. A gyerek kínált tojássárgája húslevest.

Mennyi időnek el kell telnie bevezetése után egy új terméket? A jó egészség baba, hiányzik a szeszélye, nem eszik egy új csalit azonnal bevezetni, miután mastering az előzőt.

Meg kell jegyezni, hogy a gyermekek ellenjavallt élelmiszerek sült, füstölt, pácolt. Az év végén, a fő étel a baba erős húst és tejet, és a keveréket működnek iszik.

Hogyan, hogy egy új csalit baba

A szülőknek tudniuk kell, nem csak, hogy hányszor kell etetni a babát, az étel mennyiségét és a követelmények, hogy rávegyék grudnichka. Meg kell van egy elképzelése arról, hogyan kell helyesen be egy új étel a gyermek. Vegyünk egy pár tipp ami egy kényelmes környezetet idején bevezetése kiegészítő táplálás.

Hányszor bevezetné szilárd ételeket, annyiszor fog a kiszámíthatatlan reakciót a baba. Azt jelenti, hogy a beteg és segítséget hívni találékonyság, hogy alkalmazkodjanak az új étel sikeres volt. Sok szerencsét, és hagyja, hogy gyermeke egészséges lesz.

Mi mást, hogy nézd meg