Romlását okozza memória kezelések

A rossz memória probléma, amivel sok. Köztudott, hogy egy személy megszületik képes emlékezni bizonyos eseményeket. Kutatási szakértők azt mondják, hogy az első 25 év az élet az emberi emlékezet tovább javul az év agya tudja, hogy könnyen megjegyezhető, sok információt. 25 év után a személy memória esetén, hogy egészséges, és nem rendelkezik olyan betegségeket, amelyek befolyásolják a minőség változatlan marad. Memóriazavar miatt előfordul, hogy a természetes öregedési folyamatot, és csökkentik a agyi aktivitás fordul elő legkorábban 50-55 év.Azonban a modern városlakók kezdik panaszkodnak memória problémák, mint általában, jóval korábbi fellépését az ő 55 évesek. Különösen érintett szakemberek gyakran jellemzi memóriazavar gyermekek, serdülők és fiatal felnőttek. Például egy diák egy rossz memória sokkal nehezebb, mint a társai, hogy dolgozzon ki egy képzési programot, ráadásul ő több időt töltenek a memorizálás az anyagot.

Az okok a memóriakárosodás

A leggyakoribb oka a memória éles romlást, hogy a munkaképes korú népesség:

 • lévőnek, hosszan tartó depresszió;
 • gyakori stressz
 • krónikus fáradtság, álmatlanság jelenlétét;
 • tartása az egészségtelen életmód, mint például az alkoholfogyasztás, a dohányzás;
 • vétel a különböző gyógyszerek, beleértve az érzéstelenítők, antidepresszánsok. Memóriazavar egyike a sok kezelés mellékhatásait gyógyszerek;
 • beriberi. vitaminok hiánya A, B, bizonyos aminosavak a testben;
 • részesülő traumás agysérülés;
 • betegségek a belső szervek (máj, vese elégtelenség, tüdő tuberkulózis, a májzsugorodás egyes esetekben kíséri zavarok agyi aktivitás, és ennek következtében memóriakárosodás);
 • agyi betegségek (rosszindulatú daganatok, hipofízis adenoma, stb.)

A pontos okát memóriazavar állítja a szakember. Ez a tünet függően jelenléte vagy hiánya a betegség lehet csatolni: a depresszió, étvágytalanság, ingerlékenység, álmatlanság, fejfájás, subferilnoy testhőmérséklet, stb Ezek a tünetek általában azt sugallják, lehetséges kimerülése egy szervezet vagy a meglévő benne a gyulladásos folyamatot.

Sharp memóriazavar eredhet információs túlterheltség az agyban. Például az összes diák ismeri az állam a szervezetből, mielőtt egy fontos vizsga: úgy tűnik, hogy semmi, amit megtanultam, hogy nem emlékszik. Ebben az esetben a romló memória funkció nagyon nem tartós és nem igényel semmilyen speciális kezelés. Ebben a helyzetben ahhoz, hogy húzza össze magát, hogy ne aggódj, és próbálja meg megnyugodni, minden funkció az agy azonnal helyreáll, amely fog játszani az összes megtanult előtti napon.

Pathology, egyik fő tünetei, amelyek az emlékezetvesztés közé tartoznak:

 • Az Alzheimer-kór - központi idegrendszeri betegség, progresszív mentális hanyatlás. Előfordulásának kockázata a betegség olyan személyek, akik elérték a 65 éves kor. A pontos oka az Alzheimer-kór ismeretlen ma, többek között a hozzájáruló tényezők kinyeri traumás agysérülés, jelenlétében agydaganat, hypothyreosis. Emellett lassan progrediáló romlása memória olyan betegség kíséri letargia, a térbeli tájékozódási zavar, depresszió, hallucináció, gyakori görcsök;
 • sclerosis multiplex - a betegség a CNS, amelyben a megsemmisítése a komponenseket az agy és a gerincvelő struktúrák. A pontos okát a sclerosis multiplex eddig még nem állapították meg. Egyes szakértők úgy vélik, hogy a betegség autoimmun eredetű, mások hajlamosak azt hinni, hogy a szíve a fejlesztési behatol az emberi test a vírust. A szklerózis multiplex lassan halad előre, elég hosszú ideig, és előfordulhat anélkül, hogy különösebb tüneteket;
 • Parkinson kór - krónikus betegségek összefüggő csökkent motoros aktivitás a beteg, és végül vezet annak teljes bénulás. Előfordulásának kockázata a Parkinson-kór közé az emberek több mint 55 éve, de most már az úgynevezett fiatalítás a betegség. Voltak esetek, a Parkinson-kór diagnózisa alatti fiatalok 40 éves korig. A fő ok, amiért a betegség előfordul, tartják a természetes öregedési folyamat. Között a jelek a Parkinson-kór: károsodott gondolkodás és memória funkció, változás beszédet, lehajol, remegés végtagok, mozgási nehézség, depresszió, vizelet inkontinencia.


Módszerei memóriaromlás kezelésére

Önmagában a kezelés memóriazavar esetek többségében nem igényel. Ez általában elégségesnek a kiváltó oka ennek a feltételnek. Visszaállítása és javítja a memóriát funkciót, akkor figyelembe bizonyos gyógyszerek. Hozzárendeli ezeket a gyógyszereket az orvos csak a diagnózis után. Ezek közé a szerek, amelyek célozzák, hogy javítsák az agyi aktivitást és javítására annak fő funkciók (lecitin, a folsav, a vitaminok A, B, E). Ezek az alapok szabadulnak gyógyszertárakban recept nélkül specialista, de mindegyiknek van saját ellenjavallatok és senki mellékhatás.

Parkinson-kór és az Alzheimer-kór, sajnos, nem lehet teljesen gyógyítható. A fő az ilyen betegségek kezelésére irányul lelassítja fejlődésüket és a szövődmények megelőzése. Mindkét patológia fokozatosan vezet fogyatékosság a beteg az első, majd a halál. Memória funkció a fenti betegségek, amikor a központi idegrendszerben a felépülés általában nem lehet.

Amelyhez az orvosnak meg kell forduljon, ha memóriazavar?

Ebben az évben az anyám, valahogy lett a drámaian romló memória. Mindannyian félnek akkor sürgősen fordult orvoshoz. Kiderült, hogy abban az időben, volt, mielőtt a stroke-állam. Azóta szó szerint a napon az egész család támogatja az anya. Segíts neki ahhoz, hogy alvás és ébrenlét (amit szervezetlen ember, mielőtt a TV órákig nézni, majd az egész napot egy nagy fej). Most naponta több órát vesz igénybe séta vazobral. Az összetett állapot megváltozott. Memória javul nyilván, mint az általános állapota a test.

Igen, vazobral nagyon hatékony gyógyszer, kezdett ez után kisebb stroke. Érezd most 20 évvel fiatalabb fejfájás megszűnik, tiszta tudat. Sajnos nem tudtam erről a gyógyszer előtt.

Vazobral Elfogadom a migrén megelőzésében. Egy időben annyira szenvedtek. Ez a gyógyszer nem egy fájdalomcsillapítót, és csökkenti a migrén semmi, javítja az agyi vérkeringést. Nagy megkönnyebbülés, amikor a migrén emlékszik rám.

Jól vagyok Noben segített egy időben. Úgy látszik, a fáradtság nyilvánult meg, már nem megbirkózni munkavégzésre alkalmas, és általában valahogy snikla. Egy időben, semmi nem tetszett egyáltalán, és ez, valamint a gondolatok voltak az egyik oldalon. Ő segített Noben, vágás, és egyre energikusabb, gondolkodás minden lesz a polcokon. Memória is jelentősen javult.

Én most vált memória romlását, de én még fiatal. Talán azért, mert a sok munka?

Viktória, én a sok munka rettenetesen fáradt fejem volt a rendetlenség, így, és légy memória sikertelen. Láttam Noben, javította ezt a kérdést, én telt el a fáradtság a fejemben valahogy minden világosabbá vált, akkor a memória már nem sikerül. És általában könnyebb fókuszálni, akkor már nem lehet összetéveszteni az eseményekben.

Victoria, van egy csomó munka rettenetesen fáradt fejem annyira zavar és memória romlani kezdett. Láttam Noben, javította ezt a kérdést, én telt el a fáradtság a fejemben valahogy minden világosabbá vált, a memória nem sikerül. És általában könnyebb fókuszálni, akkor már nem lehet összetéveszteni az eseményekben.

Ne feledje: self-veszélyes!