rossz tanácsot

Nem kaptam elrontani a kapcsolatot a férjével? Nem számít! Ez könnyen fix! A legfontosabb dolog, csak kövesse az utasításokat, és rövid időn belül akkor lesz szabad és boldog nő!Tipp számú. globális monitoring

Így kezdjük szándékosan elrontani kapcsolatok. Az első lépés ebben a nehéz dolog - ellenőrzés.

Írja be a szabályt: jelentkeznie kell, hogy hol van, és ez teszi minden két órában. Nem, inkább óránként, és akkor is, ha ez nem elég.

Aki soha nem engedte egy halászati ​​út a szaunát, vagy (Isten ments!) Egy szarvast! És ha elengedjük, akkor rögzítse a mikrofont, hogy pontosan tudja, hol van, kivel, és mi a beszélgetést.

Szigorúan szabályozza a szabadidejében. Próbálja meg, hogy arról, hogy a férje mindig foglalt. Hagyja, hogy a hagyma növények, sző dísz, részt origami - semmit, ha minden lóg polcok, ajtók nem nyikorog és kések éles.

Általánosságban elmondható, hogy érti, ugye? Csak az éber ellenőrzését segít a lehető leghamarabb megszabadulni a férje! Ha ez nem működik, akkor

Tipp két számot. hiszti

Vagy anélkül, bármikor a nap vagy éjszaka roll up ő blagovernomu hiszti! Késői két perc alatt? De hogyan tudnád! Tudod, aggódom!

Vettem fehér kenyér helyett a teljes kiőrlésű? De csak nem törődnek az egészség! És azonnal elkezd sírni! Könnyek, sírás és zokogott, hogy megértsék és megvalósítani.

Ha a napi rituális „nyafogás” nem segít, tedd az ébresztőóra három reggel felébred és elkezd sírni újra. Hangosan, hogy felébredjen. Ha mélyen alszik, akkor tedd a padló váza vagy „véletlenül”, kattintson a TV távirányító (csak este biztos, hogy nem a maximális hangerő). Minden? Felébredtem? Most sírni, és ő nem magyaráz meg semmit. Ő maga kell érteni!

Hogy fokozza a hatást, de a könnyek végre is sír. Alternatív férjed nem fog unatkozni a monotónia. Ne felejtsük el a sértéseket, és hasonlítsa össze az összes egykori szomszédja és férjek. Hadd megérteni, hogy hol „kosyachit”, és azonnal korrigálni!

Tipp száma három. közömbösség

Egy nagyszerű módja annak, hogy azt mutatják, az ember, hogy ő már egy kicsit elege vele - nézd meg arrogánsan és gőgösen. Ne engedje, hogy hangot adjanak a problémákat, hogy neked, hogy a kevés? És ha még mindig mondani akart valamit, levágja a mondat közepén, és egész megjelenése azt mutatja, hogy ez nem érdekel téged.

Ez jól működik, ha abban a pillanatban, amikor a férje meg azt akarja mondani valamit, ami hív barátnője és anyja. Ha a hívást nem megtakarítás - nevezik magukat. Ebben az esetben nem szükséges, hogy bocsánatot kérjen az ember. Nem kicsi, azt kell megérteni, hogy beszélünk, amit ma a House of the Moon sokkal fontosabb, mint a kicsinyes problemki.

Tipp száma négy. szabadság

Önnek joga van azt tenni, amit akar, és senki felelősségre. Tehát nyugodtan menjen egy szórakozóhely, hagyjuk a természet a barátaival, hogy Párizsba megy, hogy az Eiffel-torony. Férj, ha szeretné, hogy küldjön ki egy fotót a háttérben a Champs-Élysées. Azt kell örülni, mert szeret téged!Ha nem örülnek, majd a kettes számú tanács. Verte a fejét, akkor - a személy és az Ön számára semmilyen esetben nem lehet benyomni, és korlátozza mozgását.

Tipp Öt. féltékenység

Magánnyomozót. Legyen ez az Ön számára bizonyítja, hogy a férfi köszönti a nő beszél velük, és - ó, borzalom! - mosolyog rájuk!

Feltétlenül minden este vetette férje az arca egy fotót jelentést arról, hogy hol volt és kivel. Tudnia kell, hogy Ön mindig tisztában legyen az esetleges események az életében, és értékelem: mert szereted őt annyira!

Ügyeljen arra, hogy játsszon a jelenet a nyitó vénákban vagy tabletták lenyelése. Rendben, fél, hogy el fogja hagyni, hogy örökre!

Tipp hatodik. gondoskodás

Körbevenni a férfi aggodalomra ad okot. Igen, oly módon, hogy az anyja volt ideges remegés a sarokban. Ne légy lusta, hogy felébredjen két óra elején és főzzük reggeli neki, és minden egyes alkalommal, amikor egy újat. Vásárlás erre a célra Encyclopedia konyhák és raduyte egzotikus sült szöcske vagy párolt bambusz férgek.

Melegítsük papucs és állítsa be a hőmérsékletet a zuhany alól. Ne hagyja békén egy percre! Állandó érdeklődés, hogy akar vacsorázni, ahol csak akart menni este, milyen ajándékot akart a születésnapjára. Hívjon minél gyakrabban látni, hogy nem hideg? Nem meleg? Ha akarja, hogy enni? Inni? Lehet, hogy van egy rossz hangulatban? Hogyan gyorsítható? Mit kell tenni? Hogyan segíthet?

Tipp hetedik. szex

Mi a szex? Akkor mi van? Felejtsd el a szót! Ha a férj játékos hangulatban, akkor azonnal használhatja a művelet „hisztéria” vagy „féltékenység”. Ha nem működik, próbálja meg a „közöny”. Ha ez nincs hatása, akkor használja az „undor” és a „szarkazmus”.

Mutasd meg a férje, hogy szex vele megcsömörlött több, mint az a fajta zúzott egér. Ha ragaszkodsz hozzá, vegyen egy mély levegőt, a szemét forgatta, és elkezdenek meditálni, elképzelni magam egy erős tölgyfa erős gyökerekkel, ami nem mozog még egy erős hurrikán.

Néhányszor pomeditiruete - hagyom egyedül örökre.

Ha a házastárs a bátorságot, hogy ragaszkodni, annak ellenére, hogy az undor, majd húzza el a függönyt, kapcsolja le a villanyt, ne felejtse el, hogy a hálóingét, előnyösen flanel üreges gallérral. Szorítsa össze a fogait, és elviselni. Szex után megkönnyebbülten mondja: „Nos, végül ezek a tizenöt perc vége!”

Soha elfogadod, hogy bármely kísérlet! Ha kell elviselniük, majd a hátán fekszik, így nem sok kellemetlenség. A szó „játékok”, vagy „sex shop” egyszer és fintorogva vonaglani finnyás meg lekicsinylően a férjére. Fi-vel, ahol az ilyen közönségesség?!

Ha a férj volt túl erős mentálisan, használja szarkazmus és gúny. Végtére is, rengeteg dolog, hogy össze lehet hasonlítani a a férfiasságát, és a sebesség a folyamatot. Például a láb earwigs vagy nemzetségek Drosophila. Hozzá kell tenni, hogy a szomszéd a felső szerszám több munkát, és nem kell javítani.

Általában ezen a ponton elromlik az embert, és meg fogja találni, végül a várva várt szabadság.

Tipp száma nyolc. megjelenés

Álljon meg egy monitoron. Miért? A férj, egészséges gyerekek, barátok szokva. Elég mosni hetente egyszer tisztítsa meg a fogakat minden 10. napon. A fodrász pénzt költeni nem szükséges - hagyja, hogy a férfi fogja látni, amit te gazdaságos.

Ruházat csak használt ruhát! Miért fizetne többet? Kozmetika - a szemétbe! A szeretet ez, ahogy van. Természetes.

Ne törődj a beírt 50 kg. Egy jó ember kell egy csomó! Egyél, amit csak akarsz. Akkor felébredek éjjel melegedni maguk borscs. Mi van, ha éhes vagyok?

Nem frivolities! Csak az x / b vászon, szép és erős! Te nem egyike azoknak, akik tudatosan dob jó pénzt után rossz!

És az elmentett pénzügyeit, akkor lehet enni egy pár hónappal a kedvenc sütemény, ital édes italokat. Hú, milyen motiváció!

Ha meg akarsz csinálni, az eredmény nem lesz sokáig váratott magára. Bár, persze, vannak olyan emberek, akik egy univerzális türelem. Számukra van egy gyilkos lehetőség 100%, de verochny.

Tábla a kilencedik. árulás

Ha nem érti a jó, hagyja, hogy ki a nagy ágyú. Keresünk egy szerető. Ne felejtsük el, hogy nem szelfi vele beszélgetni milonkom jelenlétében férje, hogy írjon szenvedélyes soobschenki.

A házastárs köteles, a végén, észre, hogy van egy ember sokkal jobb, mint neki! Értsd meg, sírni és élesben apával.

Gratulálunk! Elsajátította!

Rendszeresen végez az összes fenti, és nincs komoly és tartós kapcsolat nem kap semmilyen.

Kockás rengeteg nő. Azonban, sajnos, nem tudom, hogy ezek a tippek - káros.

küldeni