Rusty fonat derekát, ahogy én találtam az ideális a haj növekedését - a kozmetikai vélemények

Szia, kedves kosmetistochki!
Ahogy emlékszem, már régóta szenvedett a csúnya tenyésztés fekete pigment hajuk. Azt megkínzott minden ismerős fodrász, lapátolt az egész internet, de néhány igazán hatékony és kíméletes eljárás soha nem talált. Könnyes a szeme, úgy döntöttem, hogy vágja le a jólét, és a nő új egészséges haj természetes színét.


Ez az, amit tettem, és ez volt:

Rusty fonat derekát, ahogy én találtam az ideális a haj növekedését - a kozmetikai vélemények


Úgy néz ki, sokkal tisztább, egészségesebb és!
De aztán szenvedett egy új csalódás - Nem szeretem magam, rövid haj! És persze, rögtön nekilátott a forrásokat a haj növekedését.
Megpróbáltam egy csomó híres népi módszerek: öblítsük ki a fej húsleves hagyma, paprika készült népszerű maszk, vettem egy pár elzárók a fejbőrt. Lehet, persze, hogy nem hatékony módon, de a lányok, van elég ideje, és erőfeszítést igényel. Ráadásul ezek a természetes maszk a szag csak egy rémálom, és a szaga marad a hajad egy pár napig. Nem, ez nem pontosan értem!
Jött a fordulat professzionális kozmetikumok - Kellett a maszkok, samponok, szérumok, általában a teljes tartományban. Nem fogom felsorolni mindazt, amit már korábban próbálta, de a különböző források, mint egy választék kis fodrász üzlet! Nem találkoztam egyetlen szer, amely megtartja ígéretét.
Úgy találtam, hogy az üdvösség véletlenül - a keresési természetes és hatékony eszköz a haj növekedését, rábukkantam egy webhely Ultra Hair Spray. Meddig kerestem ezt a pénzt! Mesélt az én fodrász - megmentette a hajam alopecia használja ezt jelenti a sorból. De én még soha nem találkoztam velük a boltokban! Kiderült, ez nem meglepő - ők értékesítik kizárólag az interneten keresztül, és a FÁK és az összes megjelent nem is olyan régen. Nem volt kétséges - fizetéshez.


Egy hét múlva jött a várva várt csomag: spray a haj növekedését. Tára nagyon jó minőségű, eltarthatóság érdekében. Adagolt óvatosan, azokkal az eszközökkel lehetetlen túlzásba vinni. Nem ragad, szép kozmetikai illatanyag.
Hozzávalók Ultra Hair Spray is gyönyörű:
koenzimR, proteiny kasmír kivonatok boróka, Hypericum, ginzeng, csalán, és a Arnica Montana. PH semleges. Tartósítószerek és alkohol rend.
Ezt használják nagyon egyszerű: Alkalmazza a hajhagymákat, 2-szer egy nap. masszírozza a bőrt, hossza mentén elosztva, nem mossa le. Én ezt rögtön a reggeli zuhany és lefekvés előtt.
Lányok, ez azt jelenti, - egy igazi bomba! Miután az első lerakódás érezheti fejbőr hidratálás. Megállítja viszketés, hámlás, nagyon kellemes és kényelmes érzést. Magukat a haj is átalakult - van egy pillanat fényét, lágyságát és könnyebben fésülhető. És ne feledd, nincs szilikon a készítményben!
De az első eredményeket a haj növekedését, észrevettem után egy pár hétig, én kezdett kialakulni „alapozás”. Nagyon boldog vagyok - sok év után a festés a hajam elvékonyodott jelentősen, különösen az elválás. Több, abban az időben azt mondta, hogy mosni a hajam minden nap nem feltétlenül - frizura maradt kitűnő állapotban, még a második és a harmadik napon, és a gyökerek nem indul félkövér. És én különösen elégedettek - hajhullás jelentősen csökkent! Az utóbbi években, miután minden samponos a haj maradt a fürdőszobában, lehetséges volt, hogy össze egy kis másolatot a számomra. De miután csak két hét használat Ultra Hair Spray. Észrevettem, hogy a leeresztő lyuk tiszta - nincs egyetlen szőrszál!

Rusty fonat derekát, ahogy én találtam az ideális a haj növekedését - a kozmetikai vélemények


Végére a második hónap végeztem ellenőrző méréseket érő haj. Az eredmény megdöbbentett.
Ha látod magad a tükörben minden nap, akkor megszokja, hogy a tükörképét, és főleg nem észrevenni változásokat. De a képek nem hazudnak! Ez a hatás soha nem álmodott!
Végén posztjáról, azt akarom mondani, hogy ezek a divatos haj soha nem voltam! Tudom ajánlani az Ultra Hair Spray az olvasóknak? Ez kötelező!

Marisha, félelmetes eredményeket! Én is vettem Ultra Hair Spray, hatása felülmúlta a várakozásokat! Nem kell azonban az volt, hogy nő a haj - Csak azt akartam, hogy visszaszerezze a perezhzhonye. Ez a gyors és erőteljes hatást nem ad nekem sem gyógyszertárban vagy profi szerszám. Szintén Masthev rögzített!

Megértem, hogy! Gondolkodom, hogy mint ilyen, nem igényel kezelést, hogy én - a haj és így az ő természetes. De kiderült, hogy lehet még jobb, selymes!