Sárga levelek paradicsom palántákat, miért és mit kell csinálni

Sajnos, még mielőtt a növény Ágynemű látható, hogy a sárguló levelek a paradicsom palántákat. és sok kertészek vajon mi lehet a probléma létezik. A fő feladata minden kertész tavasszal, hogy növekszik a magas minőségű palántákat, amelyek a későbbiek folyamán a szilárd alapot a gazdag termés zöldség. Ha megadja a megfelelő ellátást a növények, akkor az összes vonatkozó várakozások íze a legcsodálatosabb fajta paradicsom, biztos, hogy valóra válik.Sárga levelek paradicsom palántákat, miért és mit kell csinálni

Vajon miért a levelek pedig sárga paradicsom palántákat. Először is meg kell figyelni, hogy a gyökérzet lehet, hogy ez alatt a talaj rejlik a fő probléma a gyenge fejlődését a növények. A gyökérzet csavarja be néhány bokor egy nagy dudor, akkor gyakran az a helyzet, ha nem időben merülni, és ha rostochku túlságosan merész és erős. A gyökérzet nem működik megfelelően, ha a leszállási volt, hogy egy kisebb térfogatú talaj, mint szükséges, mert a számítása a talaj kell elvégezni nemcsak útmutatást figyelembe véve a műhelyekben leszállásra, hanem összpontosítva a magok száma, amely azt tervezi, hogy a növény. Ebben az esetben lehetőség van a transzplantációs rostochku, ha az idő, hogy észre a rossz állapota lombozat, de ugyanakkor újra transzplantált rostochku leállhat.

A transzplantáció után a szabad hely a növény elkezd nőni a fiatal gyökerek és régi levelek, amelyek már sárguló, akkor leesik, hogy helyébe egy új rózsa. Ha ez nem hozza meg a transzplantáció, majd azt követően, hogy a levelek sárgulnak, a pusztító folyamat az egész üzem kezdi.

Sárga levelek paradicsom palántákat, miért és mit kell csinálni

A paradicsom palántákat megsárgul alsó levelek

Amikor a paradicsom palántákat megsárgul alsó levelek. azt mondhatjuk, nagy a valószínűsége, hogy ez annak köszönhető, hogy mechanikai sérülés a gyökérzet, a legvalószínűbb, ahol volt egy helyi „rés” gyökereit. Például akkor előfordulhat, hogy a kardforgatás, miért kell nagy gonddal átültetett csíra egy új helyre. Továbbá, gyakran vakmerő akciók sérült gyökereit az átültetés során bokrok a földbe.

Kell végezni, gondosan és lazítás a talajt körül újonnan ültetett bokor, amelynek gyökérzete nem volt ideje, hogy frissítse, és növekedni, mert amikor lazítás megsérülhet, és ez, valamint eltávolítja a gyomok a virágágyások, melyek egyik fő probléma a gazdák.

Az ilyen sárgás alsó levelek feltétlenül menjen el, amint a növények gyökeret a saját és lesz az új gyökerek. Ennek eredményeként a folytatása a rendes áramellátás helyreáll zöld színe a hajtások és a levelek, mint a paradicsom palántákat az otthon is ad egy jó termés.

Sárga levelek paradicsom palántákat, miért és mit kell csinálni

Miért sárga levelek a paradicsom palántákat

Ha találkozik a tény, hogy a sárga levelek a paradicsom palántákat, mi köze ennek a problémát meg kell oldani azonnal, de annak érdekében, hogy a megfelelő intézkedéseket meg kell kezdeni, hogy kitaláljuk, mi okozhatta a halálát, vagy rossz „egészség” fiatal rostochku.

Így a levelek kezdenek sárga miatt hirtelen lecsökken a helyiség hőmérséklete, ahol növekszik a palántákat. Ennek eredményeként, a hőmérséklet-változások, megzavarta rostochku gyökér táplálkozás. Meg kell érteni, hogy nem csak túlhűthető üzem egészét (azaz a szár és a levelek), hanem a gyökér. Megsértése hőmérséklet befolyásolhatja az állam a növény egyszerre, de akkor lesz negatív hatással az egyéb szakaszaiban a növekedés a paradicsom, és még befolyásolhatja a termés.

Ha a probléma éppen az túlhűtés, majd a sárga a levelek és szárak jelennek kékes árnyalat.

Sárga levelek paradicsom palántákat, miért és mit kell csinálni

Természetesen, ezek megsárgul és száraz levelek paradicsom palántákat hiánya miatt a nedvesség. Egyrészt, a bokor paradicsom hosszú Taproot, hossza másfél méter, ez lehetővé teszi, hogy a felnőtt növények ellenállni a szárazság. A legfontosabb része a gyökérzet található 20-30 cm. És ha a felnőtt növény vagy fiatal rostochku hiányos nedvesség, a levelek gyorsan megsárgul, különösen a felső, majd elkezd megcsavarodás.

Negatívan befolyásolhatja, és a magas páratartalmat. Ha paradicsom túlságosan telített vízzel, lombozat gyorsan növekszik, ez különösen nyilvánvaló az első tenyészidőszak. Amikor a paradicsom aktívan növekvő, lehetséges, hogy hiányzik az a pillanat, amikor meg kell, hogy a nitrogén műtrágya. Ha ez történik, a sárga levelek a paradicsom palántákat üvegházban. De ha ez történt abban a szakaszban a gyümölcs érése, akkor elkezd repedezni.Sárga levelek paradicsom palántákat, miért és mit kell csinálni

Sárga levelek paradicsom palántákat

Sárgás és curling levelek paradicsom palántákat annak a ténynek köszönhető, hogy a gyökerek nem fogyasztanak elegendő mennyiségű talaj ásványi anyagok. Már jeleztük, hogy a hiányzó nitrogén a levelek elkezdenek megjelenni sárga foltok.

Ha rostochku nincs elég kalcium, majd csúszik a csúcsi klorózis megjelenik, és ha ez megtörténik, a szakaszában megalakult a gyümölcs, akkor fog lepődni a csúcsi rothadás.

A tőzeges talaj, amelyek szerves anyagban gazdag, de a hiánya a réz, a növekvő paradicsom, amely lehet az alsó szintek a levelek halványsárga színű, és ez a fő jele, hogy azonnal el kell helyezni a talajjavításra réztartalmú. Ebben az esetben is, előfordulhat, újabb jele, amely abban rejlik, a megvastagodott a levelek és a keménységet. Megy woodiness ered, amikor a növény nem elég kén.

Találkozás egy ilyen helyzet, és hogy mind a fiatal és öreg levelek borítják halványsárga színű, és ez történik akkor is, ha folyamatosan elegendő öntözés. Ez a jel biztosít bokor paradicsom, amelyből hiányzik a mangán, a legtöbb gyakran kíséri a beszállás a lime földkeverék.

Sárga levelek paradicsom palántákat, miért és mit kell csinálni

Ha ilyen tünetek jelennek meg a növény, de megsárgult levelek tárolódnak, szükséges, hogy elegendő mennyiségű vas bokor, hogy megtalálják a vaspótló, és adja meg a talaj műtrágya.

Sárga-piros pigmentáció kíséri magnézium-hiány, azok szélei kezdenek göndör felfelé. Általános sárgulás a növény miatt előfordulhat, hogy a túlzott foszfor trágyázás, ha a növényi kultúra hiányzik, sárgaságot szereplő csak a felső levelek. Ezért mielőtt ültetés paradicsom palántákat volt ütemezve. földkeverék kiegyensúlyozottnak kell lennie, annak érdekében, hogy minden szükséges tápanyagot.

Sárga levelek paradicsom palántákat, miért és mit kell csinálni

Miért sárga levelek a paradicsom palántákat

Paradicsom Gyakran érintett Fusarium hervadás egy gombás betegség paradicsom üvegházban és szabadföldi, amelyek kimutatták, hogy nem csak az a tény, hogy a sárga és a levelek alá a paradicsom palántákat. de akkor azonnal tapasztalhat turgora. Ebben az esetben, azt gondolhatja, hogy már csak néhány hét nem vízinövények, de valójában nem az. Ez a probléma rejtőzik a földön, ahol a finom talajban lévő gombák túlélni a telet. Ezek befolyásolják a növény, és ez azonnal nyilvánvaló az ő megjelenése, és végső soron befolyásolja a paradicsom hozamok.

A betegség lehet leselkednek a magvak, így feltétlenül kell fertőtleníteni ültetés előtt egy kálium-permanganát oldattal. Továbbá, a spórák maradhat a földön, együtt a maradványai a tavalyi lombozat növények, komposzt, valamint lehetséges, hogy a gomba kerti szerszámok, amelyek kezelik az egész kert, úgy, hogy a vitákat könnyen mozgatható egyik helyről a másikra.

Sárga levelek paradicsom palántákat, miért és mit kell csinálni

Természetesen a vita átterjedt nagy szélben egy adott területen, vagy magas hőmérsékleten, akkor immunis ettől, nincs kertész, és ha az idő nem kezd foglalkozni vele, akkor hamarosan el fog terjedni az összes a palántákat, hogy gondosan művelt tavasszal.

A gomba első üt gyökerek, és csak ezután kezd ismét emelkedni a szár mentén, fokozatosan érintő teljes érrendszer a paradicsom, amely úgy van kialakítva, hogy táplálja a szár és a levelek, a szükséges anyagokat.

Sárga levelek paradicsom palántákat, miért és mit kell csinálni

Ha elindítja a pusztító folyamat, ez vezet az a tény, hogy a bokor megszűnik teljesen felszívja a vizet és a különböző szükséges anyagokat, amelyek megtalálhatók a talajban. Ez ahhoz vezet, hogy az első növekedésben, és akkor láthatjuk, hogy kezdenek fordulni sárga levelek minden. Természetesen, ha a sárga sziklevél elhagyja a paradicsom palántákat miatt gombás támadás, akkor feltételezhető, hogy a növényi anyag reménytelenül korrupt. Ha megüt a gyümölcstermő növény, a gyümölcs nagyon kicsi, és az ilyen termés Te, persze, nem teljesülnek.

És mint már tudod, hogy miért a sárga levelek paradicsom palántákat. akkor leküzdését célzó intézkedések meghozatalára a betegségnek a növény, de ez jobb, persze, figyelmeztetni kell előzetesen, a megelőző tevékenység a termesztés paradicsom palántákat.

Sárga levelek paradicsom palántákat, miért és mit kell csinálni

Megsárgul és száraz levelek paradicsom palántákat

A megelőző intézkedések - a fő esemény, ami kell végezni annak érdekében, hogy soha nem szembesülnek a probléma, hogy miért a paradicsom palántákat megsárgul alsó levelek. Az első dolog az, hogy kezelje a apró mag, amely szükségszerűen fertőtleníteni a kálium-permanganát oldattal, feloldjuk egy fél pohár vízben 1 g anyag. szükség van, hogy áztassa a megoldás 20 percig a magokat azáltal, hogy azokat egy vászon zsákban.

Sárga levelek paradicsom palántákat, miért és mit kell csinálni

20 perc múlva meg kell kérni őket, és folyó víz alatt leöblítjük. Pobespokoytes és hogyan kell előre fertőtleníteni a doboz, amelyben nőnek rostochku, talaj keverékek, amelyek már előre elkészített és az összes kerti szerszámok, amelyben dolgozik, de ez annak köszönhető, hogy az alapvető előkészületek, hogyan kell vetni a paradicsom palántákat.

Néha igaz lehet, hogy akkor nem a helyes dolgot, de a probléma az, hogy miért sárga sziklevél levelek a paradicsom palántákat. még mindig úgy tűnik, ez lehet az oka, hogy egy adott osztály, amely különleges körülmények között. Például a csomagolás lehet jelölni egy különleges hőmérsékleti viszonyok, valamint a szükséges ellátást.

Sárga levelek paradicsom palántákat, miért és mit kell csinálni

Ha a levelek sárgulnak a tippeket a palánták paradicsom, akkor először normalizálni öntözés, és akkor kezd elvégzésére etetés. Mérsékelt műtrágya készített oldatban 10 g a kiválasztott műtrágya (ez lehet a nitrátok, kloridok vagy foszfátok. Ha a koncentráció növekedése, akkor fájt azok, amelyek a pont égési jelennek meg. A permetezés paradicsom felső három alkalommal egy nap, ez ahhoz vezet, hogy az a tény, hogy a új levelek nőnek hamarosan.