Sarkantyúvirág ültetés és gondozás a nyílt terepen, egyre nagyobb a mag otthon - a népszerű

Vonzó világos és nagyon szép kerti virágok is nagyon szerény. Némelyikük nem nehéz, még a kezdő kertészek nőnek, nem volt ilyen tapasztalata. Csak abban az időben az ilyen növények közé sarkantyúvirág, más néven a kapucinus. Ez termesztik, mint egynyári, és most a piac megtalálja saját másolatait virágok különböző színű: krém, sárga, narancssárga, élénk piros, sötét cseresznye és a lazac. Tehát, a téma a mi mai beszélgetés sarkantyúvirág virágok, tisztázza, hogyan kell elvégezni ültetés és az őket gondozó a nyílt terepen, és az is megvitatják a termesztés vetőmag otthon.Ültetés sarkantyúvirág a nyílt terepen

Nagy mag lehet ültetni sarkantyúvirág igaza a nyílt terepen. A legjobb, hogy végezze el ezt a manipuláció május közepén, sőt a vége felé ebben a hónapban, amikor teljesen megkerüli a fenyegető fagy visszatér. Úgy véljük, hogy a nyílt terepen sarkantyúvirág növekszik a legjobban, jól megvilágított terület, amely egyúttal védve a szél. Engedélyezett leszálló nyílt terepen, és egyre részleges árnyékban, de ebben az esetben a virágzás kevésbé gazdag.

A talaj a kezelés helyén sarkantyúvirág legyen enyhén savas, könnyű és termékeny. Fontos szerepe van a jó vízelvezetést. Ha a föld lesz a sok szerves anyag, a növények aktívan épít fel egy csomó zöld, de alig virágoznak.


Szintén sarkantyúvirág dekoratív szenved növesztve nagyon gyenge talaj - a levelek kicsik, a szárak tűnik meztelen, és a virágzás nem kellemes a szemnek. A túl nedves földet, ahol pangó víz okozhat rothadás sarkantyúvirág.

Sarkantyúvirág magvak ültetés kellene tenni kutak mélysége körülbelül két centiméter. Ezeket úgy kell elhelyezni időközönként 25-30 centiméter. A legjobb, a növény a magokat a beágyazott módszer - három vagy négy minden elő is. Miután vége a föld a víz a növény érdemes langyos vízzel. Hogy megvédje a lehetséges leszállási éjszakai hőmérséklet csepp, képes lefedni a vágott műanyag fólia, vagy más alkalmas anyagból.Amíg a megjelenése kell, hogy rendszeresen szellőztesse ki a partra, és végül teljesen megszünteti a tetőfedő anyag. Is meg kell szorosan figyelemmel kíséri a talajnedvesség és öntözés szükséges elvégezni a meleg vízzel. sarkantyúvirág magvak kihajtanak után körülbelül 1-2 hétig.

Termesztése sarkantyúvirág magvak otthon

Az optimális hőmérséklet a mag csírázási és egészséges palántákat - körülbelül 20-22 fok. Általában sarkantyúvirág palánták jelennek két héten belül. Szükségük van elég fény, hiszen a hiány a fény feletti szakaszon, majd megtagadja a virágzás és megbetegszik.

Az olvasók „Népszerűen az egészség” emlékeznünk kell arra, hogy a sarkantyúvirág viszonylag gyenge gyökérzet és ugyanakkor nagy levélfelület. Ezért a növények ne merüljön, és a transzplantáció végezzük egy darab földet közvetlenül a tartályban, amely kimondta, a termesztés.

Care sarkantyúvirág

Sarkantyúvirág - meglehetősen szeszélyes növény. Annak érdekében, hogy úgy tűnjön vonzónak, csak meg kell, hogy rendszeresen füvet szárazföldi és vízi növények. Ebben az esetben, ha tartani a talajtakarás ültetés, a gyomok, és nem nőnek.

A kezdeti szakaszban a termesztése a növények kell biztosítani a rendszeres és meglehetősen bőséges öntözést. És a virágzás alatt sarkantyúvirág igényel csak időszakos nedvesítése a talaj -, mert kiszárad. Ha hirtelen a földre túl nedves, a növények aktívan zöldre, de a buja virágzik közülük nem fog várni.

Meg kell rendszeresen eltávolítani a szárított virágok. Ha meg kell felhalmozni a magok a következő évben, ez elég lesz ahhoz, hogy hagyja egy pár petefészkek, így azok érettek.

akkor kell használni a kálium-foszfor műtrágya Trágyazás sarkantyúvirág. Ezeket használják időközönként három héttel a szakaszában aktív növekedés - a virágzás előtt. Műtrágyázás a kert ilyen lakosok nem kell.

Ami a pusztítás sarkantyúvirág kártevők és betegségek, ez azt mutatja, a többségük meglepő rugalmasságot. Továbbá, bizonyíték van arra, hogy még egy ilyen virág képes elrettenteni része Colorado bogarak, molytetű, levéltetvek, káposzta és más rovarkártevők.

Ugyanakkor bizonyos esetekben a növény betegségben szenved, például a szürke penész, ahol száraz, barna foltok jelennek meg rajta hagy. Szintén virág hatással lehet a baktériumos hervadás és a rozsda. Beteg növényeket meg kell semmisíteni, és az egészséges - kezelje különleges gyógyszerek.

Sarkantyúvirág - ez egy nagy igénytelen növény a kertben, ami nőhet még egy kezdő kertész.

Catherine számára Népszerűen az egészség (www.rasteniya-lecarstvennie.ru)